- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.281
Evet cnm kesinlikle oyle bizzat sahidim. Ayni kiloda olup kesinlikle inceliyosun
Sen de bendensin Harika canımValla pek sanmıyorum beni bu hafta yenecegini keptinncumadan pazartesine 900 gr gitti de ayiptir soylemesi
takımımızın şu işleri sorumlusuBu hafta ilk 3 hedefimiz varsa bol su kızlar, yağları yakalım
hadi bakalim iyi olan kazansınOooo havada rekabet kokusu vaaaarrcok severim
Bacak baka baka sapikk gibi oldumaa bnun bacaklari guzel ince boyle olsun derken durum kotu
Bende bende bunlara bakarken kocam görse ne ayaksin diyecek
Şişlik olabilir canım bende cumartesi +1 kilo gördüm bugün gitti cuma gunkiyke aynı olduSelam tatlışlarrr
Ayy kızlar cuma 62. bugün 63.3 deli olacam bir şey de yediğim yokspor yapamıyom bi kaç gündür ondan mı acaba ama bu şişlik gibi geliyor bana aynı kaptinn gibi kilo oynamış çünkü gr bile değil
İnşallah öyledir canm bende öyle düşünoyrumŞişlik olabilir canım bende cumartesi +1 kilo gördüm bugün gitti cuma gunkiyke aynı oldu
tesekkurler tatlimCanm @ParteMoralll geçmiş olsun çok sivindim hasta olmadan kurtulduğuna
Bazen vücut direniyor sonra birden gidiyor kilolar.daha önce de yaşadımHarika tebrik ediyorum seni bende sok yasadim ama aksi yonde gram oymamamis cumadan buyana cok guzel gidiyordu halbuki simdiye kadar ama yilmak yok
bende korkuyom biri bunlara bakarken görcek diyeBacak baka baka sapikk gibi oldumaa bnun bacaklari guzel ince boyle olsun derken durum kotu
Eki Görüntüle 1943330 ıcimden aynen bole dedim ne ka güzel
Selam tatlışlarrr
Ayy kızlar cuma 62. bugün 63.3 deli olacam bir şey de yediğim yokspor yapamıyom bi kaç gündür ondan mı acaba ama bu şişlik gibi geliyor bana aynı kaptinn gibi kilo oynamış çünkü gr bile değil
Kız yine detoks mu yapsak yabiz garibanlaarr millet verirken biz alıyoz
Kız yine detoks mu yapsak ya
aynen öyle kuzum herkes gider mersine biz gideriz tersinebilemedim ki kuzum bakalım bi çarşambaya doğru bakarız kilo veremezsek yaparız çünkülüm rakiplerimiz geçmeliyiiiizzz
bence diyet bize yaramıyo bide yiyelim bakalım zayıflayabilcez miaynen öyle kuzum herkes gider mersine biz gideriz tersine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?