- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.301
Ayy bence de yani yemek istediğimizden değil de sırf kilo verelim diye canııımmbence diyet bize yaramıyo bide yiyelim bakalım zayıflayabilcez mi
Ayy bence de yani yemek istediğimizden değil de sırf kilo verelim diye canııımm
canııımm cok sevindim bişey cıkmamasınaKızlar çok şükür teyzemde bir şey çıkmamış hepinize tekrar iyi dilekleriniz için tşk ederim
spor seçenekleri;
evde koşu bandı
plank hareketleri
pilates
danssssss
kardiyo
http://4.bp.kadinlarkulubu.com/-OcS...66_1469489293292484_7250823821658765155_n.jpg
yürüyüş(bnm favorim biliyosunuz havalar ısınsın diye bekliyorum)
koşu(cesaretin var mı koşuyabnm yoooohh )
yoga
Step, popülerliğini kaybetmiş olsa da bacak ve kalçalarınızı şekillendiren ve bunu yaparken bol miktarda kalori yakmanızı sağlayan bir kardiyovasküler egzersiz olma niteliğini hala koruyor. Yarım saatlik yoğun tempolu bir step egzersiziyle yaklaşık 400 kalori yakabilirsiniz.
squat
Güçlü bacaklara sahip olmak… Daha yükseğe zıplamak… Daha hızlı koşmak…
Yapman gereken çok basit, SQUAT!!!
Mutlaka antreman programınızda olması gereken egzersizlerden biridir. Kas ve sinir sistemi arasındaki kordinasyonu sağlar. Ön ve arka bacak kaslarını, sırt ve karın kaslarını çalıştırır.
ip atlama
trambolinnnn
hulahop
Gozunuzbaydin cnm cok sevindim...Kızlar çok şükür teyzemde bir şey çıkmamış hepinize tekrar iyi dilekleriniz için tşk ederim
ip atlamaya calisan cok komikspor seçenekleri;
evde koşu bandı
plank hareketleri
pilates
danssssss
kardiyo
http://4.bp.kadinlarkulubu.com/-OcS...66_1469489293292484_7250823821658765155_n.jpg
yürüyüş(bnm favorim biliyosunuz havalar ısınsın diye bekliyorum)
koşu(cesaretin var mı koşuyabnm yoooohh )
yoga
Step, popülerliğini kaybetmiş olsa da bacak ve kalçalarınızı şekillendiren ve bunu yaparken bol miktarda kalori yakmanızı sağlayan bir kardiyovasküler egzersiz olma niteliğini hala koruyor. Yarım saatlik yoğun tempolu bir step egzersiziyle yaklaşık 400 kalori yakabilirsiniz.
squat
Güçlü bacaklara sahip olmak… Daha yükseğe zıplamak… Daha hızlı koşmak…
Yapman gereken çok basit, SQUAT!!!
Mutlaka antreman programınızda olması gereken egzersizlerden biridir. Kas ve sinir sistemi arasındaki kordinasyonu sağlar. Ön ve arka bacak kaslarını, sırt ve karın kaslarını çalıştırır.
ip atlama
trambolinnnn
hulahop
Kız bunların hepsini az az yapsak her gün ne olur acepHulahoptaki kızın beli kopacak gibi olmiyi mi
Kızlar ya arkadaşım salona gelmiyor benımle resmen tüm motivasyonum düştü
o gelmesin canım sen git tek daha güzel olur hem takarsın kulaklıgını
napıyosnz canlarm
ben şaun tarçınlı yeşil çay içiyorum
1 litre su içtiim daha
yok canım ya tek gidemem cumartesi gittik görüştük fiyatta falan anlaştık bugün yazılacaktık bana kalsa cumartesı yazılıyorudm pazartesı yazılırız dıye erteledı. Bugünde yarın dıyor tek gidemem cunku erkekte var cekınıyorum bide ilk gün
napıyosnz canlarm
ben şaun tarçınlı yeşil çay içiyorum
1 litre su içtiim daha
:) burdayım rakibemmm :) çok şükür güzel gidiyor evet hafta sonu ile pazartesi arasında -200 var
sende nasıl gidiyr var mı eksilme
Banane bana ne bende supruz yapimmtatlım pazartesi ve cuma bildirim yapmayı unutmuyoruz bak birinin sormasına gerek yok sabah günaydın de kilo bildirimini yapıver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?