Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

spor seçenekleri;

evde koşu bandı

plank hareketleri

pilates

danssssss

kardiyo
http://4.bp.blogspot.com/-OcS4LORZs...66_1469489293292484_7250823821658765155_n.jpg

yürüyüş(bnm favorim biliyosunuz havalar ısınsın diye bekliyorum )

koşu(cesaretin var mı koşuya bnm yoooohh )

yoga

Step, popülerliğini kaybetmiş olsa da bacak ve kalçalarınızı şekillendiren ve bunu yaparken bol miktarda kalori yakmanızı sağlayan bir kardiyovasküler egzersiz olma niteliğini hala koruyor. Yarım saatlik yoğun tempolu bir step egzersiziyle yaklaşık 400 kalori yakabilirsiniz.

squat
Güçlü bacaklara sahip olmak… Daha yükseğe zıplamak… Daha hızlı koşmak…
Yapman gereken çok basit, SQUAT!!!
Mutlaka antreman programınızda olması gereken egzersizlerden biridir. Kas ve sinir sistemi arasındaki kordinasyonu sağlar. Ön ve arka bacak kaslarını, sırt ve karın kaslarını çalıştırır.

ip atlama

trambolinnnn

hulahop

Kız bunların hepsini az az yapsak her gün ne olur acep Hulahoptaki kızın beli kopacak gibi olmiyi mi

ip atlamaya calisan cok komik

o gelmesin canım sen git tek daha güzel olur hem takarsın kulaklıgını

yok canım ya tek gidemem cumartesi gittik görüştük fiyatta falan anlaştık bugün yazılacaktık bana kalsa cumartesı yazılıyorudm pazartesı yazılırız dıye erteledı. Bugünde yarın dıyor tek gidemem cunku erkekte var cekınıyorum bide ilk gün

napıyosnz canlarm
ben şaun tarçınlı yeşil çay içiyorum
1 litre su içtiim daha

:) burdayım rakibemmm :) çok şükür güzel gidiyor evet hafta sonu ile pazartesi arasında -200 var
sende nasıl gidiyr var mı eksilme

bence tek gidemem deme bi sürü kız olcak orda bırak o erteliyosa ertelesin sen vazgeçme kendin için

:) burdayım rakibemmm :) çok şükür güzel gidiyor evet hafta sonu ile pazartesi arasında -200 var
sende nasıl gidiyr var mı eksilme

tatlım pazartesi ve cuma bildirim yapmayı unutmuyoruz bak birinin sormasına gerek yok sabah günaydın de kilo bildirimini yapıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…