- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.321
ay sende söylemedin dimi söle cıbık kilonu kural kuraldır herkesler uycekBanane bana ne bende supruz yapimmkg soylemesem nogluyyy ki bu kadar taam keptinn
Kızlarrr slm uğrayamadm hiçççç( bnm geçn hafta tam bş fiyaskoydu zaten ama bugün toparlandm haftasonu abimin mişanı var çok işim varrrr:)
Selam canim. Cok mu yedin kiiKızlarrr slm uğrayamadm hiçççç( bnm geçn hafta tam bş fiyaskoydu zaten ama bugün toparlandm haftasonu abimin mişanı var çok işim varrrr:)
pufff bende yaaCok aciktimmmmm
bende çok acıktım akşam da anneanneme gidicem köye neler neler yapmışlardır kimbilir ama kaçamak yok kararlıymCok aciktimmmmm
Ahahahhahpufff bende yaaşimdiye kadar cok iyiydim kaçamaksız daha hiç ekmekte yemedim ama akşam yicem sanırm annem yemek yapmamış çinkilim kahvaltılık yeriz dedi
Gözün aydın canimKızlar çok şükür teyzemde bir şey çıkmamış hepinize tekrar iyi dilekleriniz için tşk ederim
Afiyet olsun canım çok güzelMenum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelatı sekersiz nescafe (spora enerji)
Kahvalti: 1 kaşik çekilmiş yulaf ezmesi ve yumurta beyaziyla krep, çift sarılı ispanakli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz çay
Öğle: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 tatli kaşığı kakao, bir küçük muzu( yulafi pişirip hepsini karıştırıp yedim)
Aksam: 1 kase domates çorbası, 1 tabak haşlanmis karnabahar, 4 tane tavuk köftesi , yogurtlu semizotu
Su 1 litre yatana kadar 2 ye tamamlari
Spor
35 dk twist shape stepper
25 goblet squat(5 kilo ağırlıkla)
30 lateral squat
25 Diagonal jumpers
25 tick tock lunges
25 alternating lateral lunges
7 lunge with twist
50 mekik
50 side crunches
50 bicycles
45 sn plank
30 karin hareketi
30 yan karin hareketi
50 thigh master ic bacak
Ve sogumayaza baciniz fit ahahahahh
Gözünüz aydin canim cok şükürKızlar çok şükür teyzemde bir şey çıkmamış hepinize tekrar iyi dilekleriniz için tşk ederim
Saol canimAfiyet olsun canım çok güzel
Ben yaptim o deneyi ise yaramiyii yaaabence diyet bize yaramıyo bide yiyelim bakalım zayıflayabilcez mi
Afiyet olsun canimm cok guzel menude spordaSabah:narlı muzlu chialı yulaf lapası
Ara:2ceviz
Öğle:tavuk şinitzel,arpa şehriyeli çorba
Ara:1avuç kabak çekirdeği +leblebi
Akşam: pırasa yemeği,yoğurt,salata,1dlm tb ekmeği
40 dk aerobik (murat bir extreme tabata)
canım süpersinnnMenum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelatı sekersiz nescafe (spora enerji)
Kahvalti: 1 kaşik çekilmiş yulaf ezmesi ve yumurta beyaziyla krep, çift sarılı ispanakli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz çay
Öğle: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 tatli kaşığı kakao, bir küçük muzu( yulafi pişirip hepsini karıştırıp yedim)
Aksam: 1 kase domates çorbası, 1 tabak haşlanmis karnabahar, 4 tane tavuk köftesi , yogurtlu semizotu
Su 1 litre yatana kadar 2 ye tamamlari
Spor
35 dk twist shape stepper
25 goblet squat(5 kilo ağırlıkla)
30 lateral squat
25 Diagonal jumpers
25 tick tock lunges
25 alternating lateral lunges
7 lunge with twist
50 mekik
50 side crunches
50 bicycles
45 sn plank
30 karin hareketi
30 yan karin hareketi
50 thigh master ic bacak
Ve sogumayaza baciniz fit ahahahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?