Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence guzel bi menu olmus

Ayrana bayiliyoruuumm 7 24 icebilirim akşam biraz az yeseydim iyiydi kuzum da işte böyle oldu

He kuzum son paylaştığım liste ivit kizarmis 2 dilim ekmek yedim kalorisi daha azmis yalan doğru bilmem
kiz 2 ekmegi gormemisim geri aldim sulediklerimi 2 dilim kizarmis ekmek nedir yaaa hemde aksam aksam hani kacamak yoktuuu 2 dilim com olmus kuzuu yaa

Maşallah beybiii nası pantolonlarda falan bi bollanma var mı sporun iyi gidiyo

Dimii kiz var sanki birseyler gobusum de cekildisanki su egzersiz bitsin olccem kendimiii

Ohh spor mikemmel ötesi menüde güzel

Afiyet olsun canım güzel seninkide

Pilav azsa iyi canım afiyet olsun öğlen ogün yememissin zaten

23.01.2016 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 dilim tb ekmegi
1 kk tulum peynir
1 fincan yesil cay
Oglen 3 kasik bulgur pilavi
Aksam
1 bucuk kepce nohut

Su 2 yi gecti
Sabah güzel ama ondan sonra öğlen çorba salata aksamada yogurtla falan eklesen iyi olur canım disardayim demişsin yine de dikkat et fazlaya kacmadigi muddetce ye bence ben dışarıya ciktimmi neler yiyorum ertesi gün diyete devam etkilemiyorda tabi çok sık olmamak kaydıyla hemde vucut şaşırır

akşamki ekmekleri görmedim ben kimseye dimem

Spor çok güzel ama oglenki ekmek olmamış

kiz 2 ekmegi gormemisim geri aldim sulediklerimi 2 dilim kizarmis ekmek nedir yaaa hemde aksam aksam hani kacamak yoktuuu 2 dilim com olmus kuzuu yaa

Dimii kiz var sanki birseyler gobusum de cekildisanki su egzersiz bitsin olccem kendimiii
Minnak Minnak 2 dilimdi yahu ölç bakım var mı degisiklik

Dime kimseye dime üzülürüm ama en azından başka kaçamak yok bugün ofiste tatlı yediler bense kayısi yedim herkes tatlı yerken

Beğenmediğim bugün.sabah 1.5 yerine 1dlm ekmek ye.ya da keki yeme.öğken 1.5 porsiyon olmaz hele de patates zaten karbonhidrat bi de yanına ekmek yemişsin.akşam yine ekmek.
kiz eline o merdana hic yakismiiiyiio. Small beden hatunnn bilegin incinir birak onu senn
canim oglenki yemegimde patttis tek tuktu bol tavuklu ayarlamistim tabagimiii
aksam yedigim ekmek 2 iairik var yok miniminnakktii saymasakkk kekide saymayalim oda miniminnaktii giii

Guzel cnmm afiyet olsunnn mantarli ispangi ilk defa duydummm nasil tadi
Arada 4 findigim 2 uzumum var kiz o mu cok geldi gozune
Belki 2 dene de ceviz yerimmm
Cok begendim sporunud a i menunu de tebriklerr
tesekkurler xnmmm

Kiz iglen ekmek yemezsem aksam eve gelinceye kadar cok acikirimmm dayanamimmmm hepsi aksam ekmek yememek icin

Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1.5 kk peynir 3 zeytin 1ck bal
Öğlen 6 yk taze fasulye 1 kase mercimek çorba 3 4 yk yoğurt
Ara 1 portakal
Akşam 6yk patatesli tavuk sote bol salata
Ara sahlep icebilirim birazdan
Su 1.5 2 2.5 a tamamlarim
Spor yok ders çalışıyorum kızımı uyuyup boş kaldıkça kaptinn cumartesi sınav öteki saliya kadar 1 haftalığına spor takımından cikayimmi ben kuzum sizi de etkilemeyim sonra yine devamne dersin

Sabah
Iki yumurtadan peynirlu omlet,
yesillik,biber, zeytin, fume

Nescafe
Bir tabak kiymali ispanak yemegi
Yaninda 1 kase yogurt
Yulafciklarm
Karisik sebze firinda
1.8 su
150ip atlama
1 saat yuruyus

Oo rakibemmm sporlar ozenli beslenmelerrr misafirin ne zaman gelcek giii cabuk gelsinler

Cok guzel xnmm sinavinda basarilar diliyorum Allah zihin acikligi versinnn

Sabah
Iki yumurtadan peynirlu omlet,
yesillik,biber, zeytin, fume

Nescafe
Bir tabak kiymali ispanak yemegi
Yaninda 1 kase yogurt
Yulafciklarm
Karisik sebze firinda
1.8 su
150ip atlama
1 saat yuruyus
Kuzum menu çok güzel
nasıl ip kullaniyosn sen sayaclı mi ses çıkartıyor mu atlarken

Çıksan da yerine başkasını almicaz kuzum dur sen yapabilirsen eklersin listeye ders çalışman daha önemli çünkülüm

Menüye yorum yapmayı unuttum
Menü çok iyi kuzum senin içme gerekn su ne kadar bnm hesapladim 1.98 diyo ama ben 2.5 içmeye çalışıyorum

Afiyet olsun canım güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…