- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.601
Esas eşim istedi kinoa kısırınıKuzum senin bu menüleri esin begeniyo mu erkekler pek sevmez öyle şeyleri de
Bugün daha iyi olmuş.muhtemelen Yen'i yemek yapmaya üşendin aynı yemek olmuş sen de bendensin24.01.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Öglen
Zeytinyagli pirasa
Yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara
3 hurma
Sekersiz cay
Aksam
Zeytinyagli pirasa
Salata
1 dilim tb elmegi
Su 2 yi gecti
Ben hep evde yapıyorum bebişle olmasa da evde yapardım.internette çok güzel videolar varNe guzel git.ya.bebek olunca oyle seyler luks kaliyo evde birseyler yapma cabasina giriyorsun
Evet biraz az geliyo açıkçasıYa ben genelde tek cesit yemegi tercih ediyorum hani diyet yapmasamda oyle yiyorum benim menulerim size ondan yetersiz geliyo galiba yani dolu dolu bir tabak yiyorum yani
O gece yeme olmamisKahvaltı
Gece kalkıp 3-4 dilimbitter ve süt içtiğimiçin es geçtim
Ara 1 tane torku bisküvü
Öğlen
1 küçük muz, 1 portakal
Akşam
1 ev yapımı tam tahıllı undan lavaş
8 köfte
Mantarlı ıspanak yemeği
1.5 bardak ayran
Su 2 lt
Spor 25 dakika işe gidiş 25 dakika dönüş, 20 dakika akşam sporu
Kuzum alıntı yaparsan kaybolmuyo kopyalayinca bende de gidiyoBir de spor listesinde hesaplamayı yaparken toplam dakikayı kişi sayısına bölsek daha sağlıklı olur. gruplarda kişi sayıları eşit değil, toplam dakikayı kişi sayısına bölersek oransal bir karşılaştırma yaparız
Ay çok geçmiş olsun ama bak Hayıra dönmüs olay bırakmış sigarayi ne güzel ikinizde sağlıklı besleniyosunuz cocuklarinizda sizden örnek alcakEsas eşim istedi kinoa kısırınıçok seviyor.o da yediklerine dikkat ediyor hergün yürüyüş yapıyor koşu bandında.o yüzden işim kolay.1yıl öncesine kadar fast food ağırlıklı beslenir sigara içerdi.sonra birgün göğüs ağrısı oldu hatta anjio oldu.kolesterol yüksek 3damarda orta dereceli tıkanıklık tespit edildi.o gün dönüm noktası oldu.sigarayı bırakıp sağlıklı beslenmeye başladı
Bende salona vericem parayla kendime spor ayakkabı eşofman falan almayi tercih ediyorm yürüyüşe çıkıyorum temiz hava daBen hep evde yapıyorum bebişle olmasa da evde yapardım.internette çok güzel videolar var
Ya aynen bide daha az kaloriliyi tercih edoyorum nohut pilavda vardi onlari yemek istemedim acikcasiBugün daha iyi olmuş.muhtemelen Yen'i yemek yapmaya üşendin aynı yemek olmuş sen de bendensin
Begendim canim menunu afiyet olsunSahah: 1dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin
Ogle: 1kase çorba fırında tavuk 1 dilim ekmek
Aksam: 1tabak k.fasulye 2 kaşık pilav yoğurt
Ara: kayısılı su içtim sadece. 2.5 litre su içtim birazdan spor yapmaya gidicem midem çok sis hissediyorum pilavı yemeseydim keske
Simdiye kadar ac kalmadim ya zaten emziriyorum ac kalinca elim ayagim titriyo ben onceden oglen bile yemiyordum simdi oglende yiyorumEvet biraz az geliyo açıkçasıama sen doyuyosan sorun yok tabi herkesin beslenme şekli farklı
3 ana 3 ara öğün oneriyo diyetisyenler ama işte her bünye farklı bana fazla geliyo ara öğünler çünkü ana öğünlerde doyuyorum demek sana da 2 ogun yetiyor ama bebegin için yemelisin bide bol bol suSimdiye kadar ac kalmadim ya zaten emziriyorum ac kalinca elim ayagim titriyo ben onceden oglen bile yemiyordum simdi oglende yiyorum
Zaten su cok iciyorum gecde olsa sutun kaynaginin su oldugunu anladim biraz kilom artmadan anlasam iyi olucakti3 ana 3 ara öğün oneriyo diyetisyenler ama işte her bünye farklı bana fazla geliyo ara öğünler çünkü ana öğünlerde doyuyorum demek sana da 2 ogun yetiyor ama bebegin için yemelisin bide bol bol su
Afiyet olsun balim gayet guzelMenumu yaAyim simdiden
Sabah
Iki haslanmis yumurta, peynir, bir karper, zeytin salatalik yesillik
Aksam
Bir tabak orman kebabi
Bir bardak ayran ( simdi yiyorum cok aciktimmmm 7 8 bulur sofraya oturmak)
Aksam misafrlermle oturdugumda da salata yicem corbayla bukadarrrr
Suyumu bitircem
Spor temizlik
Güzel olmuş bence afiyet olsunSahah: 1dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin
Ogle: 1kase çorba fırında tavuk 1 dilim ekmek
Aksam: 1tabak k.fasulye 2 kaşık pilav yoğurt
Ara: kayısılı su içtim sadece. 2.5 litre su içtim birazdan spor yapmaya gidicem midem çok sis hissediyorum pilavı yemeseydim keske
Ben oluyummmkızlar bişi göstercem
Amin amin aminBen oluyummmboyle oluyum litfen litfen litfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?