Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

19.08
SPOR LİSTESİ(24/31)

PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:40+
edan18 :
Poncikbirgelincik:
Kova01: 45dk

MOR TAKİM
hedef52:
htc71 :
munter :
elaalemi: 70 dk

pembe takım:
mor takim:SPOR LİSTESİ(24/31)

Kızlar renkler bende kayboluyor napmam lazım??

Bir de spor listesinde hesaplamayı yaparken toplam dakikayı kişi sayısına bölsek daha sağlıklı olur. gruplarda kişi sayıları eşit değil, toplam dakikayı kişi sayısına bölersek oransal bir karşılaştırma yaparız

Kuzum senin bu menüleri esin begeniyo mu erkekler pek sevmez öyle şeyleri de
Esas eşim istedi kinoa kısırını çok seviyor.o da yediklerine dikkat ediyor hergün yürüyüş yapıyor koşu bandında.o yüzden işim kolay.1yıl öncesine kadar fast food ağırlıklı beslenir sigara içerdi.sonra birgün göğüs ağrısı oldu hatta anjio oldu.kolesterol yüksek 3damarda orta dereceli tıkanıklık tespit edildi.o gün dönüm noktası oldu.sigarayı bırakıp sağlıklı beslenmeye başladı

24.01.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Öglen
Zeytinyagli pirasa
Yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara
3 hurma
Sekersiz cay
Aksam
Zeytinyagli pirasa
Salata
1 dilim tb elmegi

Su 2 yi gecti
Bugün daha iyi olmuş.muhtemelen Yen'i yemek yapmaya üşendin aynı yemek olmuş sen de bendensin

Ya ben genelde tek cesit yemegi tercih ediyorum hani diyet yapmasamda oyle yiyorum benim menulerim size ondan yetersiz geliyo galiba yani dolu dolu bir tabak yiyorum yani
Evet biraz az geliyo açıkçası ama sen doyuyosan sorun yok tabi herkesin beslenme şekli farklı

O gece yeme olmamis
Aksam ki köftelerin boyutu nasıldı kuzum

Kuzum alıntı yaparsan kaybolmuyo kopyalayinca bende de gidiyo öyle de olur aslında ama herkes eşit spor yapmıyo ya nasıl olur bilmem

Ay çok geçmiş olsun ama bak Hayıra dönmüs olay bırakmış sigarayi ne güzel ikinizde sağlıklı besleniyosunuz cocuklarinizda sizden örnek alcak

Begendim canim menunu afiyet olsun

Simdiye kadar ac kalmadim ya zaten emziriyorum ac kalinca elim ayagim titriyo ben onceden oglen bile yemiyordum simdi oglende yiyorum
3 ana 3 ara öğün oneriyo diyetisyenler ama işte her bünye farklı bana fazla geliyo ara öğünler çünkü ana öğünlerde doyuyorum demek sana da 2 ogun yetiyor ama bebegin için yemelisin bide bol bol su

3 ana 3 ara öğün oneriyo diyetisyenler ama işte her bünye farklı bana fazla geliyo ara öğünler çünkü ana öğünlerde doyuyorum demek sana da 2 ogun yetiyor ama bebegin için yemelisin bide bol bol su
Zaten su cok iciyorum gecde olsa sutun kaynaginin su oldugunu anladim biraz kilom artmadan anlasam iyi olucakti

Afiyet olsun balim gayet guzel

Güzel olmuş bence afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…