Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor ve menu şahane kuzuummm bayildimm

SPOR LİSTESİ(24/31)
20:58

PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 :54dk
Selcanmehmetcan:40+
edan18 :
Poncikbirgelincik:
Kova01: 45dk

MOR TAKİM
hedef52:40
htc71 :
munter :90
Elaalemi:70

pembe takım:
mor takim:

Biskuvi disinda tam benim tarzim menu olmus

ayyyyy cok kotusunn bunu unutmucammm dua et misafrlerm var bu hafta arti olmayayimda sabite raziyimm zor gunku bir gunluk olsa neyse persmbe yada cuma gidicekler. Hadi iyisin kotu gallpli kiz ben sen kilo ver diye ugrassss cik cikcik

ayyyyy cok kotusunn bunu unutmucammm dua et misafrlerm var bu hafta arti olmayayimda sabite raziyimm zor gunku bir gunluk olsa neyse persmbe yada cuma gidicekler. Hadi iyisin kotu gallpli kiz ben sen kilo ver diye ugrassss cik cikcik

al küstürdün küstürdüünnn munter
@SekerPancari71 senin yok mu misafir falan

Caniiimmm ben seniii hirslandirmak icin yapiyommm sirf seni dusundugumdebbb
ben kilo vermiyomm bak sirf senin sartlarin ile bejim sartlarim esit degil diyeee ne kadan da adil bi rakibim

al küstürdün küstürdüünnn munter
@SekerPancari71 senin yok mu misafir falan
Rakibemm kusmess banaaaaa bende misafir alacagimda ne zaman alsam persembe olmazzz

günaydın beybileerr

Gunaydinn cnmmm

Gunaydinnn kizlarr

kuzuuu sen misafirini cumaya sakla en iyisi
bende 57,5 te kaldım daha geçen cumaki kiloma bile gelemedim bugün yarın cok sıkı tutcam bakam inşallah veririm ödem atıcı çaylara ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…