- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.681
Gunaydin canimmGünaydııın kızlar
Afiyet olsun canimm sütlaç olmamis tabiiDünkü menüm;
Sabah; bi küçük kepekli ekmekten tost, 2 haşlanmış yumurta
Öğlen; Bulgur pilavi,köfte
yemekten 1,5 saat sonra sütlaç
Akşam 9 da spordan dönünce 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
1,5 - 2 litre su, sabah yeşil çay ve gün içinde şekersiz çaylar içtim
Evet kuzum bende farkettim onları aslında o sütlacı aksam yememek ıcın yemıstım ama olmadı aksam cok acıktım dayanamadımBugünde yanımda leblebi, elma bide yulaflı bisküvi getirdim yicem bakalım gerçi bugünkü kahvaltıda baya sağlam oldu öğleden önce ara öğüne ihtiyaç duymuyorum
Afiyet olsun canimm sütlaç olmamis tabiibulgur pilavıni ne kadar yidin
Benim misafir yohh ama ben kilo veremiyorumVe inatla spordan kaynaklanmadigini düşünüyorum olamaz yani ben ne agir sporlar yaptim hic biri etkilemedi kilomu
Gunaydin tatlis
Gunaydin canimm
Bende gecen haftaki kiloma gelip takildim geri ordahatta dünkü menumle 100 gr arti çıktım daha az yiyemem ki bennn
Hayir kiz kacamak yapsam bu kadar sinirlenmem ki yiyorum veremiyorum derim ama neden bilmiyorum regliye bağlıyorum en son bakalim 3 günüm kaldii:/spordan değilse neden o zaman kaçamak mı yapıyon
eger spora gitmiceksen elma ye bence kuzum leblebiyi falan spora giderken yersinAhahah tabikii
Ayy ben aksami 5 bucuk 6 da yiyip sonra hiçbisey yemiyom kiz akşam yemeden duramammmmay napsak akşam yemesek mi iki gün sabah öğle sağlam yiyip
Hayir kiz kacamak yapsam bu kadar sinirlenmem ki yiyorum veremiyorum derim ama neden bilmiyorum regliye bağlıyorum en son bakalim 3 günüm kaldii:/
Ayy insallah yaa bak valla ben cok hizli veririm kilomu yani bu menume diyetime en az haftada 1 1 bucuk kilo veririm normaldeivit o da olabilir bak haftaya anlarız ondamıymış ondandr inşallah
eger spora gitmiceksen elma ye bence kuzum leblebiyi falan spora giderken yersin
Ayy insallah yaa bak valla ben cok hizli veririm kilomu yani bu menume diyetime en az haftada 1 1 bucuk kilo veririm normaldereglden sonra 1 kilo insem cok sevinicem ama diyeti bozmucam elbet inicek çıkmasından iyidir
Akşam işten çıkmadan elma yerım kuzu şimdi canım bişey istemiyor su içiyorum
Kızlar ben dün sabah 61.3 tüm bu sabah 61.1 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?