- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.701
aynen kuzum mantıklıKahvede olabilir bak
Ayy ne sinir bozucu bisey dimi yaa emek veriyoruz ac kaliyoruz bizzkeşke bende senin gibi hızlı versem bak 1 aydır 57 58 arası geziyom
Eki Görüntüle 1944098 Kadin solda 68 kilo sagda 73 ama incelmis kaslanmis keşkelerim bende de boyle ossaama biz yine tartiya takariz yaaa
Çaycı buralara uğrarsa çay veya kahve içmeyi düşünüyorum ama yok
Ayy ne sinir bozucu bisey dimi yaa emek veriyoruz ac kaliyoruz bizz
Sporumu yaptim bacaklarımı esnettim ben kaçar
spora başlamana çok sevindim canım o sütlaç olmamış sanki bende geçen sütlaç yemiştim sonra dan pişmn olmuştumDünkü menüm;
Sabah; bi küçük kepekli ekmekten tost, 2 haşlanmış yumurta
Öğlen; Bulgur pilavi,köfte
yemekten 1,5 saat sonra sütlaç
Akşam 9 da spordan dönünce 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
1,5 - 2 litre su, sabah yeşil çay ve gün içinde şekersiz çaylar içtim
Öyle olaydı eyidi ama değil malesef beklemek zorundayım yada bu soğukta aşağı inmek zorundayımbizim self servis herkes kendi alıyo
spora başlamana çok sevindim canım o sütlaç olmamış sanki bende geçen sütlaç yemiştim sonra dan pişmn olmuştum
aynen canım yaEvet canım olmadı, hep zaten yiyip yiyip pişman oluyoruz
Girdin girdin bak gordun mu
Biraaaak yaaa gotuCaniiimmm ben seniii hirslandirmak icin yapiyommm sirf seni dusundugumdebbb
ben kilo vermiyomm bak sirf senin sartlarin ile bejim sartlarim esit degil diyeee ne kadan da adil bi rakibim
Rakibemm kusmess banaaaaabende misafir alacagimda ne zaman alsam persembe olmazzz
Gunaydinn cnmmm
Gunaydinnn kizlarr
gecmis olsun cnmmGünaydın kızlar.bu hafta regl haftam.sabah baş ağrısıyla uyandımmigrenim var.reglden 2 gün önce baş ağrım başlar.bşr tatlı isteği de var.akşam menüme ilaveten 1dlm tb unlu kb pekmezli havuçlu diyet kekimden yedim.şimdi kahvaltı sonrası kahve ve ağrı kesici alacağım.inşallah cumaya kötü yansımaz
Bak o zaman kabil iderimmdüşünsene 60 kiloya cıkıyosun ama taş gibisin
Begendim canim gayet guzel bi menu olmusgünaydın kızlar
Sabah:2 haşlanmış yumurta , peynir , zeytin , yoğurt ve 1 bardak çay
öğlen : 1 adet alabalık ve salata
akşam : 2 yk patlıcan yemegi , şehriye çorbası , salata
2 litre su
ara öğün olarak 1 salata
Bence guzl bi menu olmus canim sutlac disinda spordan sonra cok acikiyorsun degilmiDünkü menüm;
Sabah; bi küçük kepekli ekmekten tost, 2 haşlanmış yumurta
Öğlen; Bulgur pilavi,köfte
yemekten 1,5 saat sonra sütlaç
Akşam 9 da spordan dönünce 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
1,5 - 2 litre su, sabah yeşil çay ve gün içinde şekersiz çaylar içtim
Evet yaaa ilginc bunu bir ornekle gormekte bence sen sporu birakma birden iniceksin gibime geliyooEki Görüntüle 1944098 Kadin solda 68 kilo sagda 73 ama incelmis kaslanmis keşkelerim bende de boyle ossaama biz yine tartiya takariz yaaa
Bence guzl bi menu olmus canim sutlac disinda spordan sonra cok acikiyorsun degilmi
Girdin girdin bak gordun mu
Biraaaak yaaa gotuli kizzzzz
gecmis olsun cnmm
Bak o zaman kabil iderimm
günaydın canıımmGünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?