Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o yüzden sporu akşam yemeğinden sonra öneriyolar spor üstüne yemek kilo aldırıyo diye biliyorum ben

Ama ben spordan sonra atıştırırdım az az geçen yıl gittiğimde kilo da almadım verdim tabii çok geç yemek sağlıklı değil ama kiloda almayız yani sadece bi sonraki gün tartıda fazla çıkabiliriz

Kizlar sizebir soru bende cok sis oluyor sporu nasil yapsam iki gun ust uste ara mi versem sabah kalktim inanin bacaklarim karnim hep iz olmusss kiloda veremiyommm bi kararsizim bi tuhaf uGunumm bie regl olcam cildircemm vaellaa

Kizlar sizebir soru bende cok sis oluyor sporu nasil yapsam iki gun ust uste ara mi versem sabah kalktim inanin bacaklarim karnim hep iz olmusss kiloda veremiyommm bi kararsizim bi tuhaf uGunumm bie regl olcam cildircemm vaellaa
canım regl olacagın içinde olabilir ağrıların.ama bence bir gün hiç spor yapmadan vücudunu dinlendirebilirsin mesela spor yerine birgünlük hahfif bi yürüyüş yapabilirsin tabi benm fikrim bu

kuzu haftada 3 gün falan yap sporu olmaz mı öyle

canım regl olacagın içinde olabilir ağrıların.ama bence bir gün hiç spor yapmadan vücudunu dinlendirebilirsin mesela spor yerine birgünlük hahfif bi yürüyüş yapabilirsin tabi benm fikrim bu
canim onerin icin coook tesekkur ederim. Ben simdi haftanin 6 gunu spor yapmaya basladim ya persembeleri yapmiyorum cuma tartiliyoruz diye. Benim guncel kilom 73.2 acaba diyorum ben biraz kilo verip sonra mi spor yapsam bir yerde bir skinti var ama anlayamiyorum. Fikirlerinizi deneyecegim

kuzu haftada 3 gün falan yap sporu olmaz mı öyle
olurr ben bi arastirma yapayim ne zamandir aklimdabakamadim. Ben tombikim haftda ne kadar ve nasil spor yapmaliyom ona bir bakim. Kafama gore bir basladim kilo veremiyorum cok sisim oluyor uzuluyorum

Slm kizlar 2. sporumu da yaptimmmsutlu turk kahvesi içicem simdiii nasilsiniz
kotuyum ben kotuuuuuuu kotuuuuu
senin yerinde olsaydim kiskeee

bende meyve yedim şimdi kuzum hiç sevmediğim halde ödem atıyomuş diye nar yedim biraz

yaaa nar odem mi attiriyor bayilirim kociskoma soyleyem alsinnnn niden daha once soylemisin hain keptinnnn

çalışkan arkadaşımz bizim maşaaalah çalışıyorum bende hala işteyim bitsede eve gitsem diye bekliyorummm

Aynennn

kocişin alsın yiyin beraber sagklıklı sağlıklı ben hiç sevmim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…