- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.741
Ayy kuzum haftada 4 gün mü yapsan sporu bir gün yapip bir gün ara ver bide boyle dene❤Kizlar sizebir soru bende cok sis oluyor sporu nasil yapsam iki gun ust uste ara mi versem sabah kalktim inanin bacaklarim karnim hep iz olmusss kiloda veremiyommm bi kararsizim bi tuhaf uGunumm bie regl olcam cildircemm vaellaa
Ayy evet cekirdekleri pek hos gelmiyo insanaay hiç sevmim o içindeki cekirdekleri dişimi acıtıyo
çalışkan arkadaşımz bizim maşaaalah çalışıyorum bende hala işteyim bitsede eve gitsem diye bekliyorummm
Ayy bende veremiyorum kuzum bu aralar ama ben nerdeyse ideal kilomda oldugum için sporu birakmiyorum sen bi arastir bakalim belki fazla yukleniyosuncanim onerin icin coook tesekkur ederim. Ben simdi haftanin 6 gunu spor yapmaya basladim ya persembeleri yapmiyorum cuma tartiliyoruz diye. Benim guncel kilom 73.2 acaba diyorum ben biraz kilo verip sonra mi spor yapsam bir yerde bir skinti var ama anlayamiyorum. Fikirlerinizi deneyecegim
olurr ben bi arastirma yapayim ne zamandir aklimdabakamadim. Ben tombikim haftda ne kadar ve nasil spor yapmaliyom ona bir bakim. Kafama gore bir basladim kilo veremiyorum cok sisim oluyor uzuluyorum
kotuyum ben kotuuuuuuu kotuuuuu
senin yerinde olsaydim kiskeee
yaaa nar odem mi attiriyor bayilirim kociskoma soyleyem alsinnnnniden daha once soylemisin hain keptinnnn
Aynennn
Kendi takımının sporunu yemisinSon liste budur insallah
Sporlara yorum yapmicamMenum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelatı sekersiz nescafe (spora enerji)
Kahvalti: 2 dilim tambugday ekmegi, 1 baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz çay
Öğle: 3 kaşik yogurt, 1 kaşik yulaf ezmesi, çeyrek elma, yarim kivi, küçücük bi muzun yarisi(hepsini karıştırip yedim)
Ara:sütlü turk kahvesi(spordan sonra cok aciktim)
Akşam: 1 küçük ve incecik lavaş, 2 uzun köfte, kavrulmuş domates, firinda pismis sogan, yogurt
Su 1 bucuk litre
Spor:
30 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1944293 Eki Görüntüle 1944294 Eki Görüntüle 1944295 Bu resimdekiler(ballet twists hareketini 20 tane yapabildim)
Ve
50 thigh master
20 yan karin hareketi
20 karin hareketi
Soğuma
Ananasta sevmiyorumAyy evet cekirdekleri pek hos gelmiyo insanaama yinede cok severim ben ananas da odem attiriyodu heralde onu yi istersen
Nar benim en sevdiğim meyvelerden biri.sırf yulaf lapası için alıyorum.koyu kırmızı hafif ekşi mmmmAyy evet cekirdekleri pek hos gelmiyo insanaama yinede cok severim ben ananas da odem attiriyodu heralde onu yi istersen
Çok güzel canim afiyet olsunMenum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelatı sekersiz nescafe (spora enerji)
Kahvalti: 2 dilim tambugday ekmegi, 1 baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz çay
Öğle: 3 kaşik yogurt, 1 kaşik yulaf ezmesi, çeyrek elma, yarim kivi, küçücük bi muzun yarisi(hepsini karıştırip yedim)
Ara:sütlü turk kahvesi(spordan sonra cok aciktim)
Akşam: 1 küçük ve incecik lavaş, 2 uzun köfte, kavrulmuş domates, firinda pismis sogan, yogurt
Su 1 bucuk litre
Spor:
30 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1944293 Eki Görüntüle 1944294 Eki Görüntüle 1944295 Bu resimdekiler(ballet twists hareketini 20 tane yapabildim)
Ve
50 thigh master
20 yan karin hareketi
20 karin hareketi
Soğuma
Kiminkini yimisim giKendi takımının sporunu yemisin
Afiyet olsun beybiSabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin
Ogle: 3 kaşık corba (beğenmedim corbayida) fırında patates
Aksam: fırında köfte patates 1 dilim ekmek yoğurt
Ara: 2 portakal 1 parça nar 2 kahve spor daha yapicam
Saol tatlikosSporlara yorum yapmicam
Ama menu güzelakşam ki menümz aynı sayilir
Ayy ben meyve bayilirim kizzAnanasta sevmiyorumbn meyve sevmiyorum pek
Ekmek patates çorba hepsi karbonhidrat.sabah 1dlm ekmek yerine peynir ,akşam da öğlem patates yediğin için sadece köfte,yoğurt,salata süper olurduSabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin
Ogle: 3 kaşık corba (beğenmedim corbayida) fırında patates
Aksam: fırında köfte patates 1 dilim ekmek yoğurt
Ara: 2 portakal 1 parça nar 2 kahve spor daha yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?