- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.761
Chia tohumu da kullaniyosum sen dimi canim bende alicam öğlen yulaf ezmesi yerine chia aticam sütüme yogurduma baya faydali bi tohum baktimda faydalarina tok tutuyo muNar benim en sevdiğim meyvelerden biri.sırf yulaf lapası için alıyorum.koyu kırmızı hafif ekşi mmmm
Poncik gelininkini yemisin isimde ne uzun mübarekKiminkini yimisim gi
Afiyet olsun beybiaksam yemeginde patates oldugu icin ekmek yemeyebilirdin aslimda
Saol tatlikosivittt akşam yemegim cok lezizdi diyet beyti yaptim kendime
Hem yulaf hem chia kullanabilirsin.hem çok faydalı hem de tok tutuyorChia tohumu da kullaniyosum sen dimi canim bende alicam öğlen yulaf ezmesi yerine chia aticam sütüme yogurduma baya faydali bi tohum baktimda faydalarina tok tutuyo mu
[/QUOTE]SPOR LİSTESİ(24/31)
18:56
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 :54dk+60dk
Selcanmehmetcan:40+
edan18 :
Poncikbirgelincik:60
Kova01: 45dk+45 dk
MOR TAKİM
hedef52:40
htc71 :
munter :90
Elaalemi:70
pembe takım:
mor takim:
SuperizzzSPOR LİSTESİ(24/31)
18:30
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 :54dk+60dk
Selcanmehmetcan:40+
edan18 :45+70
Poncikbirgelincik:60
Kova01: 45dk+45dk
MOR TAKİM
hedef52:40
htc71 :
munter :90
Elaalemi:70
pembe takım:
mor takim
Ananas ağzımi kamastiriyoAyy ben meyve bayilirim kizzhele ananas diyet dostu bi mayvaaaa
Kuzum annemle is yeri yemekleri bazen denk gelebiliyo aynı şeyleri yiyorum işte evdeEkmek patates çorba hepsi karbonhidrat.sabah 1dlm ekmek yerine peynir ,akşam da öğlem patates yediğin için sadece köfte,yoğurt,salata süper olurdu
Evet canim ikisinden de koyuyum o zaman 3 kasik yogurda 1 kasik yulaf koyarim bir kasik chia koysam fazla mi olur ki kivamlaniyor demi icine koyduğun zamanHem yulaf hem chia kullanabilirsin.hem çok faydalı hem de tok tutuyor
Kizimda sevmiyi eksiymisAnanas ağzımi kamastiriyo
Kuzum annemle is yeri yemekleri bazen denk gelebiliyo aynı şeyleri yiyorum işte evde
Kiz akşam cok az yemissin yaaMenüm sabah: çemenli omlet 2 kaşık kadar,zeytin,peynir,açık çay,1 dilim tb ekmeği
öğle: 1 kase pul biberli zerdeçallı yoğurt
Akşam:3 ymk kaşığı ıspanak (limon da sıktım mis gibim oldu )
su 2 bardakyatana kadar içeceğim bol bol, akşam da yeşil çay tarhana keyfisi
Kuzum sen biberlerin içine pirinç mi koyuyosun bulgur muSabah:ruşeymli maydonozlu omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:2kare bitter
Öğle:3küçük etli biber dolması,yoğurt
Ara:mandalina
Akşam:hamsi,salata
45 dk aerobik.belki 1çay bardağı salep içebilirim
Lavasima koftemi sardim kestim ustune kavrulmuş domates al sana beytiPoncik gelininkini yemisin isimde ne uzun mübarekevet ya ekmek yemesem olcakti neyse oldu artik diyet beyti nasi oluyo yanında bulgur pilavı da var miydi
Afiyet olsun canimm cok guzel ❤❤Sabah:ruşeymli maydonozlu omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:2kare bitter
Öğle:3küçük etli biber dolması,yoğurt
Ara:mandalina
Akşam:hamsi,salata
45 dk aerobik.belki 1çay bardağı salep içebilirim
Çocuğa zorla yedirme istemiyosa yemesinKizimda sevmiyi eksiymistatli bile olsa agzimi kötü yapiyo anniii diyo ama aldim mi yediriyorum kandiraraktan
Ona kalsa sadece elmadan baska meyve yimicekÇocuğa zorla yedirme istemiyosa yemesinşaka şaka yesin alisir belki
Doydun mu sen bunlarla kuzuMenüm sabah: çemenli omlet 2 kaşık kadar,zeytin,peynir,açık çay,1 dilim tb ekmeği
öğle: 1 kase pul biberli zerdeçallı yoğurt
Akşam:3 ymk kaşığı ıspanak (limon da sıktım mis gibim oldu )
su 2 bardakyatana kadar içeceğim bol bol, akşam da yeşil çay tarhana keyfisi
Lavasima koftemi sardim kestim ustune kavrulmuş domates al sana beytiyoh pilav firinda sogan ve yogurt var yanina diyet ya gizzz
Yesin bence de çocuklar için çok önemli meyve bizim zamanimizda alinmiyodu eve her zamanOna kalsa sadece elmadan baska meyve yimicekben ayy cok faydaliydi oyleydi böyleydi diye yediriyoğum
Boyle cok guzel oldu hem kalori olarakda diyete uygun kiz deneyebilirsin birgunGüzel gibi geldi bi an
Beyti pek severim
Ayy evet ya biz elma mandalina bulsak şükrederdik 6 kardesleYesin bence de çocuklar için çok önemli meyve bizim zamanimizda alinmiyodu eve her zaman
Yo aslında var da canm öğle yemeğine fırsat bulamadım kuaföre gitmiştim sonra bi yoğurt yiyiim dedim saat geçmişti akşam da ekmek de vardı bak yarım dilim unutmuşumKiz akşam cok az yemissin yaaogle de yok gibi istahin mi yok beybii
Doydum valla kuzum bi de ben biliyon ki saçma bi şekilde + çıkıyorum. o yüzden çok yemiyomDoydun mu sen bunlarla kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?