Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nar benim en sevdiğim meyvelerden biri.sırf yulaf lapası için alıyorum.koyu kırmızı hafif ekşi mmmm
Chia tohumu da kullaniyosum sen dimi canim bende alicam öğlen yulaf ezmesi yerine chia aticam sütüme yogurduma baya faydali bi tohum baktimda faydalarina tok tutuyo mu

Kiminkini yimisim gi

Afiyet olsun beybi aksam yemeginde patates oldugu icin ekmek yemeyebilirdin aslimda

Saol tatlikos ivittt akşam yemegim cok lezizdi diyet beyti yaptim kendime
Poncik gelininkini yemisin isimde ne uzun mübarek evet ya ekmek yemesem olcakti neyse oldu artik diyet beyti nasi oluyo yanında bulgur pilavı da var miydi

Sabah:ruşeymli maydonozlu omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:2kare bitter
Öğle:3küçük etli biber dolması,yoğurt
Ara:mandalina
Akşam:hamsi,salata
45 dk aerobik.belki 1çay bardağı salep içebilirim

SPOR LİSTESİ(24/31)
18:56

PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 :54dk+60dk
Selcanmehmetcan:40+
edan18 :
Poncikbirgelincik:60
Kova01: 45dk+45 dk

MOR TAKİM
hedef52:40
htc71 :
munter :90
Elaalemi:70

pembe takım:
mor takim:
[/QUOTE]
SPOR LİSTESİ(24/31)
18:30

PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 :54dk+60dk
Selcanmehmetcan:40+
edan18 :45+70
Poncikbirgelincik:60
Kova01: 45dk+45dk

MOR TAKİM
hedef52:40
htc71 :
munter :90
Elaalemi:70

pembe takım:
mor takim
Superizzz

Ayy ben meyve bayilirim kizz hele ananas diyet dostu bi mayvaaaa
Ananas ağzımi kamastiriyo
Ekmek patates çorba hepsi karbonhidrat.sabah 1dlm ekmek yerine peynir ,akşam da öğlem patates yediğin için sadece köfte,yoğurt,salata süper olurdu
Kuzum annemle is yeri yemekleri bazen denk gelebiliyo aynı şeyleri yiyorum işte evde

Hem yulaf hem chia kullanabilirsin.hem çok faydalı hem de tok tutuyor
Evet canim ikisinden de koyuyum o zaman 3 kasik yogurda 1 kasik yulaf koyarim bir kasik chia koysam fazla mi olur ki kivamlaniyor demi icine koyduğun zaman

Kiz akşam cok az yemissin yaa ogle de yok gibi istahin mi yok beybii

Kuzum sen biberlerin içine pirinç mi koyuyosun bulgur mu menu de çok güzel

Poncik gelininkini yemisin isimde ne uzun mübarek evet ya ekmek yemesem olcakti neyse oldu artik diyet beyti nasi oluyo yanında bulgur pilavı da var miydi
Lavasima koftemi sardim kestim ustune kavrulmuş domates al sana beyti yoh pilav firinda sogan ve yogurt var yanina diyet ya gizzz

Afiyet olsun canimm cok guzel ❤❤

Doydun mu sen bunlarla kuzu

Kiz akşam cok az yemissin yaa ogle de yok gibi istahin mi yok beybii
Yo aslında var da canm öğle yemeğine fırsat bulamadım kuaföre gitmiştim sonra bi yoğurt yiyiim dedim saat geçmişti akşam da ekmek de vardı bak yarım dilim unutmuşum

Doydun mu sen bunlarla kuzu
Doydum valla kuzum bi de ben biliyon ki saçma bi şekilde + çıkıyorum. o yüzden çok yemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…