- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.781
Beybisi bugün karbonhidrata yüklenmişsin bolcaSabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin
Ogle: 3 kaşık corba (beğenmedim corbayida) fırında patates
Aksam: fırında köfte patates 1 dilim ekmek yoğurt
Ara: 2 portakal 1 parça nar 2 kahve spor daha yapicam
nasıl olabilir ki? tabiiki şahanee kuzumMenum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelatı sekersiz nescafe (spora enerji)
Kahvalti: 2 dilim tambugday ekmegi, 1 baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz çay
Öğle: 3 kaşik yogurt, 1 kaşik yulaf ezmesi, çeyrek elma, yarim kivi, küçücük bi muzun yarisi(hepsini karıştırip yedim)
Ara:sütlü turk kahvesi(spordan sonra cok aciktim)
Akşam: 1 küçük ve incecik lavaş, 2 uzun köfte, kavrulmuş domates, firinda pismis sogan, yogurt
Su 1 bucuk litre
Spor:
30 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1944293 Eki Görüntüle 1944294 Eki Görüntüle 1944295 Bu resimdekiler(ballet twists hareketini 20 tane yapabildim)
Ve
50 thigh master
20 yan karin hareketi
20 karin hareketi
Soğuma
DeniciimmmBoyle cok guzel oldu hem kalori olarakda diyete uygun kiz deneyebilirsin birgun
Ayy evet ya biz elma mandalina bulsak şükrederdik 6 kardesle
Ay bende yarın sıvı ağırlık besleneyim diyorum yine süpriz artı gelmesin bizeYo aslında var da canm öğle yemeğine fırsat bulamadım kuaföre gitmiştim sonra bi yoğurt yiyiim dedim saat geçmişti akşam da ekmek de vardı bak yarım dilim unutmuşum
Doydum valla kuzum bi de ben biliyon ki saçma bi şekilde + çıkıyorum. o yüzden çok yemiyom
Valla bende akşam farkettim onu ya her yer patates ekmek olmuşBeybisi bugün karbonhidrata yüklenmişsin bolcaafiyet olsun cnm beğendim yine
Cok guzel canim menun sporda superMenum
Kahvalti: 2 dilim tambugday ekmegi, 1 baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz çay
Öğle: 3 kaşik yogurt, 1 kaşik yulaf ezmesi, çeyrek elma, yarim kivi, küçücük bi muzun yarisi(hepsini karıştırip yedim)
Akşam: 1 küçük ve incecik lavaş, 2 uzun köfte, kavrulmuş domates, firinda pismis sogan, yogurt
Su 1 bucuk litre
Spor:
Eki Görüntüle 1944293 Eki Görüntüle 1944294 Eki Görüntüle 1944295 Bu resimdekiler(ballet twists hareketini 20 tane yapabildim)
Ve
50 thigh master
20 yan karin hareketi
20 karin hareketi
Soğuma
Ben 3 kaşık yulaf 1kaşık chia kullanıyorumEvet canim ikisinden de koyuyum o zaman 3 kasik yogurda 1 kasik yulaf koyarim bir kasik chia koysam fazla mi olur ki kivamlaniyor demi icine koyduğun zaman
Hiç Bulgurlu denemedim.biber dolmasını pirinçli seviyorum benKuzum sen biberlerin içine pirinç mi koyuyosun bulgur mumenu de çok güzel
Bizim evde dolma hiç yenmiyo dondurucuda vardı doldurup ablama götürCZ dogumdan sonra hazır yemeği olsunHiç Bulgurlu denemedim.biber dolmasını pirinçli seviyorum ben
Neden biz spor yapanlar bu ara kilo veremiyoz kiz bak supelendim vallaYo aslında var da canm öğle yemeğine fırsat bulamadım kuaföre gitmiştim sonra bi yoğurt yiyiim dedim saat geçmişti akşam da ekmek de vardı bak yarım dilim unutmuşum
Doydum valla kuzum bi de ben biliyon ki saçma bi şekilde + çıkıyorum. o yüzden çok yemiyom
Bebegimnasıl olabilir ki? tabiiki şahanee kuzum
Ben cocukken kivi bir iki kez yemisimdir en fazlaDeniciimmm
Valla ya hatirliyorum 5 yaslarindaydim Teyzem kivi getirmisti biz patates sanmistik
Saol canim❤Cok guzel canim menun sporda super
Bende halihazırda zaten 1.1 kilo varAy bende yarın sıvı ağırlık besleneyim diyorum yine süpriz artı gelmesin bize
Ayyy bn eskiden ne patates salataası yerdim yaaaValla bende akşam farkettim onu ya her yer patates ekmek olmuş
Şimdi ki çocuklar çok şanslı hersey ellerinin altında bide burun kiviriyolar yokluk nedir bilmediklerinden bizim meyve her zaman alınmıyodu babam arada muz aliyodu deli gibi yiyoduk şimdi alıyo yüzüne bakmiyoruzBen cocukken kivi bir iki kez yemisimdir en fazla
aldii ben osterimde almaz miikocişin alsın yiyin beraber sagklıklı sağlıklı ben hiç sevmim
Ayy kuzum haftada 4 gün mü yapsan sporu bir gün yapip bir gün ara ver bide boyle dene❤
Yok yaa yalan oo ben bi oturusta bi ananas yiyomm odem modem geetti yokAyy evet cekirdekleri pek hos gelmiyo insanaama yinede cok severim ben ananas da odem attiriyodu heralde onu yi istersen
Ayy bende veremiyorum kuzum bu aralar ama ben nerdeyse ideal kilomda oldugum için sporu birakmiyorum sen bi arastir bakalim belki fazla yukleniyosunbenimde reglime 2 gün var regliyken 3 gün ara vericem spora bakalim daha rahat gidecek mi kilo
Menum
Su 1 bucuk litre
Spor:
Ve
50 thigh master
20 yan karin hareketi
20 karin hareketi
Soğuma
Ekmek pattis ekmek pattisssSabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin
Ogle: 3 kaşık corba (beğenmedim corbayida) fırında patates
Aksam: fırında köfte patates 1 dilim ekmek yoğurt
Ara: 2 portakal 1 parça nar 2 kahve spor daha yapicam
Menüm sabah: çemenli omlet 2 kaşık kadar,zeytin,peynir,açık çay,1 dilim tb ekmeği
öğle: 1 kase pul biberli zerdeçallı yoğurt
Akşam:3 ymk kaşığı ıspanak (limon da sıktım mis gibim oldu )
su 2 bardakyatana kadar içeceğim bol bol, akşam da yeşil çay tarhana keyfisi
Sabah:ruşeymli maydonozlu omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:2kare bitter
Öğle:3küçük etli biber dolması,yoğurt
Ara:mandalina
Akşam:hamsi,salata
45 dk aerobik.belki 1çay bardağı salep içebilirim
Kizimda sevmiyi eksiymistatli bile olsa agzimi kötü yapiyo anniii diyo ama aldim mi yediriyorum kandiraraktan
Deniciimmm
Valla ya hatirliyorum 5 yaslarindaydim Teyzem kivi getirmisti biz patates sanmistik
Ay valla bilmiyom canım bence de oyle oluyorNeden biz spor yapanlar bu ara kilo veremiyoz kiz bak supelendim vallayaptigimiz spor mu engel oluyo ki
Olur mu bilmiyorum kuzum valla hiç denemedim patates salatası bende severim kızlarla sürekli yapar oturur yerdikBende halihazırda zaten 1.1 kilo varsabah nesquikli süt içsem olurmu acep sıvı ağırlık olarak
Ayyy bn eskiden ne patates salataası yerdim yaaahaftda 4 kez falan. çok severimmmm
Biz deee okulda her gün birimiz yapar getirirdik 4 kişiydikOlur mu bilmiyorum kuzum valla hiç denemedim patates salatası bende severim kızlarla sürekli yapar oturur yerdik
Pattis ekmek pattis ekmekaldii ben osterimde almaz miiyicikk meyve tabagi hazirliyo simcikkk
oyle de olabilir hem dinlenirim hem uzak kalmam sag ol bebisim
Yok yaa yalan oo ben bi oturusta bi ananas yiyomm odem modem geetti yok
ben meyvee coooook sevirimmmmmmm
Ayy cnm senin belki direniyor vucudun ben daha yeni basladim aimdiye 5 kg vermis olmam lazimdi benim metabolizmam da skintimi olustu acaba onceden boyle olmazdiii ne yapsammm degerlerimde iyii nereme baktirsam
tatlis menunnn harikaaa suyunu begenmedim o kadar spora cok az su iciyosunnn
Ekmek pattis ekmek pattisss
oglen yememissin cnm acikmadin mi cok az geldi menunn guzel ama
3 tane kucuk etli dolmami yedinn
Guzel menun cnm sadece bana dolma cok geldi cokkk severimmmm
kiz benimde kocis yiyemiyiii bence alerjisi var ananas alerjisi dudaklarimizi yakiyor bende de oluyor ama caktiemuyorummm ananasi cokkk siverimmm
Supermisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?