Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin

Ogle: 3 kaşık corba (beğenmedim corbayida ) fırında patates

Aksam: fırında köfte patates 1 dilim ekmek yoğurt

Ara: 2 portakal 1 parça nar 2 kahve spor daha yapicam
Beybisi bugün karbonhidrata yüklenmişsin bolca afiyet olsun cnm beğendim yine

nasıl olabilir ki? tabiiki şahanee kuzum

Ay bende yarın sıvı ağırlık besleneyim diyorum yine süpriz artı gelmesin bize

Cok guzel canim menun sporda super

Neden biz spor yapanlar bu ara kilo veremiyoz kiz bak supelendim valla yaptigimiz spor mu engel oluyo ki

Ay bende yarın sıvı ağırlık besleneyim diyorum yine süpriz artı gelmesin bize
Bende halihazırda zaten 1.1 kilo var sabah nesquikli süt içsem olurmu acep sıvı ağırlık olarak

Valla bende akşam farkettim onu ya her yer patates ekmek olmuş
Ayyy bn eskiden ne patates salataası yerdim yaaa haftda 4 kez falan. çok severimmmm

Ben cocukken kivi bir iki kez yemisimdir en fazla
Şimdi ki çocuklar çok şanslı hersey ellerinin altında bide burun kiviriyolar yokluk nedir bilmediklerinden bizim meyve her zaman alınmıyodu babam arada muz aliyodu deli gibi yiyoduk şimdi alıyo yüzüne bakmiyoruz ama allah ta gostermesin kuzucuklara

kocişin alsın yiyin beraber sagklıklı sağlıklı ben hiç sevmim
aldii ben osterimde almaz mii yicikk meyve tabagi hazirliyo simcikkk

Ayy kuzum haftada 4 gün mü yapsan sporu bir gün yapip bir gün ara ver bide boyle dene❤

oyle de olabilir hem dinlenirim hem uzak kalmam sag ol bebisim

Ayy evet cekirdekleri pek hos gelmiyo insana ama yinede cok severim ben ananas da odem attiriyodu heralde onu yi istersen
Yok yaa yalan oo ben bi oturusta bi ananas yiyomm odem modem geetti yok

ben meyvee coooook sevirimmmmmmm

Ayy cnm senin belki direniyor vucudun ben daha yeni basladim aimdiye 5 kg vermis olmam lazimdi benim metabolizmam da skintimi olustu acaba onceden boyle olmazdiii ne yapsammm degerlerimde iyii nereme baktirsam

tatlis menunnn harikaaa suyunu begenmedim o kadar spora cok az su iciyosunnn

Sabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin

Ogle: 3 kaşık corba (beğenmedim corbayida ) fırında patates

Aksam: fırında köfte patates 1 dilim ekmek yoğurt

Ara: 2 portakal 1 parça nar 2 kahve spor daha yapicam
Ekmek pattis ekmek pattisss

oglen yememissin cnm acikmadin mi cok az geldi menunn guzel ama

3 tane kucuk etli dolmami yedinn

Guzel menun cnm sadece bana dolma cok geldi cokkk severimmmm

Kizimda sevmiyi eksiymistatli bile olsa agzimi kötü yapiyo anniii diyoama aldim mi yediriyorum kandiraraktan

kiz benimde kocis yiyemiyiii bence alerjisi var ananas alerjisi dudaklarimizi yakiyor bende de oluyor ama caktiemuyorummm ananasi cokkk siverimmm

Deniciimmm

Valla ya hatirliyorum 5 yaslarindaydim Teyzem kivi getirmisti biz patates sanmistik

Supermisss

Bende halihazırda zaten 1.1 kilo var sabah nesquikli süt içsem olurmu acep sıvı ağırlık olarak

Ayyy bn eskiden ne patates salataası yerdim yaaa haftda 4 kez falan. çok severimmmm
Olur mu bilmiyorum kuzum valla hiç denemedim patates salatası bende severim kızlarla sürekli yapar oturur yerdik

Pattis ekmek pattis ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…