Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel bi menu olmus canim afiyet olsun

Menum
Sabah
Cecil peynirli sahan yumurta 1 adet
Kahvaltiliklar
1 dilim yb ekmegi

ara nesfit 90 cal lik bar cikarmis onun yarisini yesil cay ile ictim ve tadini cok begendimm

Ogle
1 dilim tb ekmegi
Salata

Aksam
Spor icin 150 ml sut 3 kasik nestle nesfit
Spor bittikten sonra
1 kase yayla corbasi
marul

Birazdan meyve yiyecegim kizlar
Birde cig findik
Azar azar

2.5 lt su tamamlayacagim

Veee sporummmmm
30 dk egzersiz
15 dk bisiklet
20 dk yuruyus
Toplam 65 dk

25 ocak 2017 menun
Sabah
1 haslanmis yumurta
4 siyah 2 yesil zeytin
1 kk tulum peyniri
Sekersiz cay
1 dl tb ekmegi
Ara kayisi cayi
Oglen
1 tabak tavuklu bezelye
1 kase yogurt
1 dl tb ekmegi
Ara az sekerli osmanli kahvesi
Aksam
Zeytinyagli pirasa
1 bardak ayran

Su 2 5 olur yatana kadar

Menun gayet guzel cnm

Kx
Kuzum benim menuler cogaldikca seninkiler azaliyoo

valla oylee oldu ben tek im sende bebis var yeee sen iko gundur menulerini cok begeniyorummm

Evet cnm egzersiz ve bisiklet evde. Yuruyus sabah ise gidis geliste dolmus kullanmamaya calisiyorumm
Anladim canim ya benim menulerde eksigim yogurt salata vb seyler oluyordu pek dolu.gozukmuyordu o yuzden onlari yemeye dikkat ediyorum bir kac gundur

Kizlar pazartesi sabit ciktim ya bu cumada tartildigimda düsmezsem bana yardimci olun mativasyonum dusmesin
bence sen kilo vermis olacaksinn

ins vermemis olmazsin aramiza katilmani hic istemem cok moral bozucu oluyo

Anladim canim ya benim menulerde eksigim yogurt salata vb seyler oluyordu pek dolu.gozukmuyordu o yuzden onlari yemeye dikkat ediyorum bir kac gundur

Sut ve yogurdu oncenden cok tuketirdim onlara bende bakmiyprum artik aslinda faydali yemek lazim hemde kalorileri dusukkk

Vuhuuuu masallahhh

munter yalniz sende bebek var emziriyorsun ye sen diyenler yuzunden bu duruma geldim ben

Ilk bebegin dimii tecrube olmustur sana artik. Ben dengeli ve guzel beslenmeden yanayim ne cok az ne cok fazla biz yemeyi agir seyler zannediyoruz oysa bir kase yogurt ve 1 elma bi ogun olabiliyor. O kompostalarin sut yaptigini soylerler hic alakasi yokmus sut istiyorsa anne boool su icecek arastirmistimm oyle yaziyordu. Vitaminli ve ogunlerin dusuk kalorili olursa hem kilo verirsin hemde saglikli kalirsin. Sen bizden sanslisin emzirmek kilo verdiriyoooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…