Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendi resmini mi Atcan bana mesajla Atsana ben seni çok merak ediyom
Keptinnnnn beniii merak miii ediyoouunn
Kiz vicutumu atcakdim sizeeee bi bakinnn diyeee bi de egsersizlerim nitince atcadim sikilasmismiyim diyee

Keptinnnnn beniii merak miii ediyoouunn
Kiz vicutumu atcakdim sizeeee bi bakinnn diyeee bi de egsersizlerim nitince atcadim sikilasmismiyim diyee
Sen buraya atma çek dursun before after yaparız bitince ama bn kaptanim bna atabilirsin

Bencede ben yazın hep domates salatalık maydanoz yiyorum sabah akşam
ayy ben o domatesii zeytinyagi ile yagliyorummm sonra icindeki o minikleri catalla ezip cikartiyomm suzme peynirle ekmek bandira bandira yiyomm bi guzel oluyokiiiiiii ay cok cnm cektiii

Ay nedem bütün gün asık surat geziyom az gulelim
Kiz millete asik asik bakmaaa gulumsemek zayiflatiyyyy

Kızlar selamlar yazamadım birsüre dün gece yıldönümümüzdü de sevgilimde çok güzeldi Dahada motive oldum vallahi Siz nasılsınsınızz iyisiniz inşallahh sınavlarım bitti benimde

Dün yediklerimi yazıyım hemen,
Sabah,
Sandviç domates salatalık marul ile kepek ekmeği
Öğle
Türk kahvesi
Akşam
Fajita etleri ve yanında yoğurt
4 kadeh beyaz şarap

ayy ben o domatesii zeytinyagi ile yagliyorummm sonra icindeki o minikleri catalla ezip cikartiyomm suzme peynirle ekmek bandira bandira yiyomm bi guzel oluyokiiiiiii ay cok cnm cektiii

Kiz millete asik asik bakmaaa gulumsemek zayiflatiyyyy
Ne güzel anlattin yaa olmaz sonra seviye kalmıyo toparlamak zor oluyo

Bugün yediklerimi yazıyorum şimdi,
Sabah
Mercimek çorbası karabiber kırmızı pul biber limon ile..
Öğle,
Yiyemedim..
Akşam,
Et döner yarım porsiyon yağsız,ayran

Ya emzirmek kilo verdiriyo diyorlar ama o sanki bende islemiyo ben diyete basladigimdan beri sadece tatliyi cikardim hayatimdan yoksa evde de saglikli beslenmeden yanayim kizartma cips hazir meyve sulari bizim evimize hic girmiyo zaten artik bebekde var daha dikkat ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…