- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.821
Kiz beni sen cok gulduruyonBeybiii aman diyim senden çok umutluyum ben yarin ekmek yeme menulerinde
AhahahahahKizlar sanirim ben inek oldummm yakinda sut verecemmmm bu ara devamli ot yiyommm
Herkese bel bağlar oldum benden umut yok bu haftaKiz beni sen cok gulduruyon
YapilmazzAhahahahahpiuff bizim eve hiç yeşillik alınmıyor kışın yaa kışın diyet mi yapilir
Kendi resmini mi Atcan bana mesajla Atsana ben seni çok merak ediyomKizlar buraya resim atinca silebiliyohk muuu
BencedeYapilmazz
Yaz basi baslayaydikkk gizlaaaa
Ay nedem bütün gün asık surat geziyom az gulelimKomik kiptwnnnn
Keptinnnnn beniii merak miii ediyoouunnKendi resmini mi Atcan bana mesajla Atsana ben seni çok merak ediyom
Sen buraya atma çek dursun before after yaparız bitince ama bn kaptanim bna atabilirsinKeptinnnnn beniii merak miii ediyoouunn
Kiz vicutumu atcakdim sizeeee bi bakinnn diyeeebi de egsersizlerim nitince atcadim sikilasmismiyim diyee
ayy ben o domatesii zeytinyagi ile yagliyorummm sonra icindeki o minikleri catalla ezip cikartiyomm suzme peynirle ekmek bandira bandira yiyomm bi guzel oluyokiiiiiiiBencedeben yazın hep domates salatalık maydanoz yiyorum sabah akşam
Kiz millete asik asik bakmaaaAy nedem bütün gün asık surat geziyom az gulelim
Sen buraya atma çek dursun before after yaparız bitince ama bn kaptanim bna atabilirsin
Ne güzel anlattin yaaayy ben o domatesii zeytinyagi ile yagliyorummm sonra icindeki o minikleri catalla ezip cikartiyomm suzme peynirle ekmek bandira bandira yiyomm bi guzel oluyokiiiiiiiay cok cnm cektiii
Kiz millete asik asik bakmaaagulumsemek zayiflatiyyyy
Ya emzirmek kilo verdiriyo diyorlar ama o sanki bende islemiyo ben diyete basladigimdan beri sadece tatliyi cikardim hayatimdan yoksa evde de saglikli beslenmeden yanayim kizartma cips hazir meyve sulari bizim evimize hic girmiyo zaten artik bebekde var daha dikkat ediyoruzIlk bebegin dimii tecrube olmustur sana artik. Ben dengeli ve guzel beslenmeden yanayim ne cok az ne cok fazla biz yemeyi agir seyler zannediyoruz oysa bir kase yogurt ve 1 elma bi ogun olabiliyor. O kompostalarin sut yaptigini soylerler hic alakasi yokmus sut istiyorsa anne boool su icecek arastirmistimm oyle yaziyordu. Vitaminli ve ogunlerin dusuk kalorili olursa hem kilo verirsin hemde saglikli kalirsin. Sen bizden sanslisin emzirmek kilo verdiriyoooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?