- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.841
Sabah aksam iyide canim oglen ufakda olsa birseyler yeseydinBugün yediklerimi yazıyorum şimdi,
Sabah
Mercimek çorbası karabiber kırmızı pul biber limon ile..
Öğle,
Yiyemedim..
Akşam,
Et döner yarım porsiyon yağsız,ayran
Gözün aydın kuzum sınavların nasıldıKızlar selamlar yazamadım birsüre dün gece yıldönümümüzdü de sevgilimde çok güzeldiDahada motive oldum vallahi Siz nasılsınsınızz iyisiniz inşallahh sınavlarım bitti benimde
Sabah mercimek corbasi nedirBugün yediklerimi yazıyorum şimdi,
Sabah
Öğle,
Yiyemedim..
Akşam,
Tamam kaptan siz bana yeme diyin yemem benBeybiii aman diyim senden çok umutluyum ben yarin ekmek yeme menulerinde
Tatlı zaten çok etkiliyor kuzu sürekli yiyosan biraktigin an farkediuoYa emzirmek kilo verdiriyo diyorlar ama o sanki bende islemiyo ben diyete basladigimdan beri sadece tatliyi cikardim hayatimdan yoksa evde de saglikli beslenmeden yanayim kizartma cips hazir meyve sulari bizim evimize hic girmiyo zaten artik bebekde var daha dikkat ediyoruz
Dün yediklerimi yazıyım hemen,
Sabah,
Sandviç domates salatalık marul ile kepek ekmeği
Öğle
Türk kahvesi
Akşam
Fajita etleri ve yanında yoğurt
4 kadeh beyaz şarap
yimek istedin dimiiNe güzel anlattin yaaolmaz sonra seviye kalmıyo toparlamak zor oluyo
ben begendimBugün yediklerimi yazıyorum şimdi,
Sabah
Öğle,
Yiyemedim..
Akşam,
Ya emzirmek kilo verdiriyo diyorlar ama o sanki bende islemiyo ben diyete basladigimdan beri sadece tatliyi cikardim hayatimdan yoksa evde de saglikli beslenmeden yanayim kizartma cips hazir meyve sulari bizim evimize hic girmiyo zaten artik bebekde var daha dikkat ediyoruz
Nidennnnnn yaaaaEvet silinmiyo
Yeme değil de ekmek falan yeme yani öyle yoksa ac kalma senTamam kaptan siz bana yeme diyin yemem benyok yarin siki tutucam biraz daha
Ben şarap i görmedimsarap kac kalorii acabaakalorili ise 4 cok olmis digerleri guzel
yimek istedin dimiibende istedimmm
ayy dimeee bi gulumsemeyle seviyesiz olan insanlardan nifret ederim
ben begendim
aaa ne guzelll bizde dikkat etmeye calisiyoruz pek basaramiyoruz
soyle dusun cnm kilo almiyorsun ve veriyorsun demek ki emzirmek kilo verdiriyoryani ben ne kadar emziren anne ile konustuysam kilo verdiriyor diyor
Nidennnnnn yaaaa
Allahım ya ne hallerdeyiz farkında mısınKuzu ben neyi farkettim yemekleri koklamk yeme istegini azaltiyo bende geçen yaptığım tatliyi kokladim baya yemis kadar oldumama çok güzel kokuyodu
Menün gayet güzel beybisiiMenum
Sabah
Cecil peynirli sahan yumurta 1 adet
Kahvaltiliklar
1 dilim yb ekmegi
ara nesfit 90 cal lik bar cikarmis onun yarisini yesil cay ile ictim ve tadini cok begendimm
Ogle
1 dilim tb ekmegi
Salata
Aksam
Spor icin 150 ml sut 3 kasik nestle nesfit
Spor bittikten sonra
1 kase yayla corbasi
marul
Birazdan meyve yiyecegim kizlar
Birde cig findik
Azar azar
2.5 lt su tamamlayacagim
Veee sporummmmm
30 dk egzersiz
15 dk bisiklet
20 dk yuruyus
Toplam 65 dk
Tam diyet menüsü begendm canm25 ocak 2017 menun
Sabah
1 haslanmis yumurta
4 siyah 2 yesil zeytin
1 kk tulum peyniri
Sekersiz cay
1 dl tb ekmegi
Ara kayisi cayi
Oglen
1 tabak tavuklu bezelye
1 kase yogurt
1 dl tb ekmegi
Ara az sekerli osmanli kahvesi
Aksam
Zeytinyagli pirasa
1 bardak ayran
Su 2 5 olur yatana kadar
AhahahahaAllahım ya ne hallerdeyiz farkında mısınyemek kokluyoz Allahım gör sen bu halimizi acı bize
Menün gayet güzel beybisiikız bana da foto at merak ederim
Tam diyet menüsü begendm canm
Menü güzel kuzuuum köfteler yine küçüktür ben begendimm24.01.2017
Kahvaltı
(Geç kaldığım için) 3 dilim bitter, bir bardak süt
Öğlen
İki dilim ekmek, pazı yemeği
Akşam
Lahana salatası, kapuska, 5 köfte, ayran
2 lt su
70 dakika spor
Hadi onu 500 yapalım cumaya kadarKeptınkaptinn bakıp bakıp kaçıyorum ben kacamagim yok çok yogunum cumartesiye kadar idare et beni cuma zaten bildirim yapicam artim yok 200 gr cik eksim var şimdilik
O ney kız ne alakaKızlar ismimi listelere küçük harfle yazalım spor listesinde düzeltmiştim yine büyük yazılmış. büyük harfle başlayan nicki sevmiyorum , buda benim cinsliğim
Kesinlikle tatli farkediyo ya bende yani ozellikle yoksa aklima dustuğunde kendime irmik helvasi yaptigimi biliyorumTatlı zaten çok etkiliyor kuzu sürekli yiyosan biraktigin an farkediuo
Tamam anlasildi yicem ekmek yemiycem az yiycem bol su suYeme değil de ekmek falan yeme yani öyle yoksa ac kalma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?