- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.121
Güzel olmuş canım az olmuş ama bugün perşembe diye bu menu dimi yoksa duzelttin sen menülerini normalde26.01.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 siyah 2 yesil zeytim
1 kk tulum peyniri
Yarim dilim tb ekmegi
Ara 2 fincan turk kahvesi yarim sutlu
Ara yarim bardak ayran
Aksam
6 kasik ispanak
Salata
Ara sekersiz cay
Su 2 bucugu bulur
Not. Oglen yapamadim disardaydim.
Ins kizlar ins. Cok degerliyim diyee kiskanilerrrKatiliyorumm en değerli sensinnnmunter ve kimse için kendini üzüp duygularini hislerini arka plana atma
Bende sesimi yukseltmem ama kirilirsam soylerim yani. Kim olursa olsun sevdigim kisiyse acik acik kirildim derim sevmiyosam donerim arkami isim.olmaz.canim oncelikle cok tesekkur ederim inan cok mutlu oldum yorumuna. Cok cok haklisiniz ama ben yapamiyorum az sesimi yukseltsem pisman olup uzuluyorum ne bileyim cok duygusal bakiyorum mesafe koysam olmuyor annem cok doldurusa geliyor ve hic kendi yanlislarini gormuyor bugun o kadar uzuldum ama oonlamadi sanki espiri yapmisiz gibi saydi saydi kapadi insablarin aileleri yok yapayanlizlar benim ailem var ama yapayanlizim kendimi degistirmem sart bu konu ile ilgili pskologa gitmeyi dusunuyorum cunku dusunmuyorum etkilenmiyorum diye kendimi kandirsamda icten ice biriktiriyorim
26.01.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 siyah 2 yesil zeytim
1 kk tulum peyniri
Yarim dilim tb ekmegi
Ara 2 fincan turk kahvesi yarim sutlu
Ara yarim bardak ayran
Aksam
6 kasik ispanak
Salata
Ara sekersiz cay
Su 2 bucugu bulur
Not. Oglen yapamadim disardaydim.
Kendini kasan ve değerli hisseden insanlar her zaman daha çok saygi görüyoYeni yeni denemeye calisiyorum ayni bunlari esimde soyluyor cok deger verme diyor sag olsun bi milim ilerledim sayesinde valla hayattaki en iyi sey merhaba merhaba sankiii
Katiliyorumm en değerli sensinnnmunter ve kimse için kendini üzüp duygularini hislerini arka plana atma
Bizde ki sorun bu ben soylesemde anlamiyor hir dusunuyorum bi anne boyle yaparsa yabanci ne yaparr . Gormuyor yaptigi ayrimciliklari gormuyor beni incirtigini aksine kiziyor bundan uzulunurmu diyee o cok zoruma gidiyor dusunuyorum kendi soylediklerimi yaptiklarimi tarafli bakmadan haksizlik goremiyorum kendimde ama oyle bir oluyorki suclu ben oluyorum . Isin kotusu ben ne kadar cenemi yorarsam yorayim kafalarindakini degistiremiyorum. Pskologa gidersem bana destek olur icime atmadan kendimi uzmeden ustesinden gelebilirim belki diye dusundum. Ilac kullanmak istemim konusayim dinlesin yonlendirsin istiyimmBende sesimi yukseltmem ama kirilirsam soylerim yani. Kim olursa olsun sevdigim kisiyse acik acik kirildim derim sevmiyosam donerim arkami isim.olmaz.
Bence kimse icin kendini mutsuz hissetme. Niye sen gidiyosun psikologa? Iyi niyet diye hastalikmi cikti.
Sen kendin ol. Haksiz degilsen devam et. Ama takmamaya calis. Icinde tutma at.
Bosverrrrr olumlu dunyaaa
Evet evet kesinlikle canim birde senden umutluyum deyince sen kendimi sorumlu hissettim ekmegi bile yarim dilimde biraktim ve hic tartilmadim yarin surpriz olucak insallah vermisimdirGüzel olmuş canım az olmuş ama bugün perşembe diye bu menu dimi yoksa duzelttin sen menülerini normalde
Cekemiyolar bizi kiskaniyolar biziIns kizlar ins. Cok degerliyim diyee kiskanilerrr
Sagol canimAfiyet olsun cnmm guzell
Bence de kizz kv kac yasindaaCekemiyolar bizi kiskaniyolar bizi
Anlamiyosa anlatmaktan vazgeç mesafe koy bi süre anlasın hatasını annen bile olsa seni uzmeye hakkı yokBizde ki sorun bu ben soylesemde anlamiyor hir dusunuyorum bi anne boyle yaparsa yabanci ne yaparr . Gormuyor yaptigi ayrimciliklari gormuyor beni incirtigini aksine kiziyor bundan uzulunurmu diyee o cok zoruma gidiyor dusunuyorum kendi soylediklerimi yaptiklarimi tarafli bakmadan haksizlik goremiyorum kendimde ama oyle bir oluyorki suclu ben oluyorum . Isin kotusu ben ne kadar cenemi yorarsam yorayim kafalarindakini degistiremiyorum. Pskologa gidersem bana destek olur icime atmadan kendimi uzmeden ustesinden gelebilirim belki diye dusundum. Ilac kullanmak istemim konusayim dinlesin yonlendirsin istiyimm
Anlamiyosa anlatmaktan vazgeç mesafe koy bi süre anlasın hatasını annen bile olsa seni uzmeye hakkı yok
Bak bildim genc senin kv sen var yanmak
Ama yarın normal beslenmeye devam tabi bebisini düşünerekEvet evet kesinlikle canim birde senden umutluyum deyince sen kendimi sorumlu hissettim ekmegi bile yarim dilimde biraktim ve hic tartilmadim yarin surpriz olucak insallah vermisimdir
Cok yasli degilmis ununu eleyip eleğini asmiş olaydi çok karismazdi herseye
munter ben hep birileriyle sikinti yasadigimda bu 1. Derece akrabalarimda olsa kendime hep sunu soyledim eşimle aram iyimi evimde huzurum yerinde mi?bu sorulara cevabim olumluysa geri kalan kimsenin bana davranislariyla ilgilenmiyorum saygisizlik yapmiyorum ve grrcekten onlara gore benden iyisi yok.kendini kimseyi memnun etmek icin yipratma kuzum
Bence biz gördüğümüz için aynı hataları yapmicaz ve sen çok anlayışlı bi anne olcaksin eminim :)Nasil uzuyolar ki zaten. Anne olunca biz de boyle mi olacazz yaptigimiz yanlislar bize dogrumu gelecekkafamda deli sacmasi sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?