Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Güzel olmuş canım az olmuş ama bugün perşembe diye bu menu dimi yoksa duzelttin sen menülerini normalde

Bende sesimi yukseltmem ama kirilirsam soylerim yani. Kim olursa olsun sevdigim kisiyse acik acik kirildim derim sevmiyosam donerim arkami isim.olmaz.
Bence kimse icin kendini mutsuz hissetme. Niye sen gidiyosun psikologa? Iyi niyet diye hastalikmi cikti.
Sen kendin ol. Haksiz degilsen devam et. Ama takmamaya calis. Icinde tutma at.
Bosverrrrr olumlu dunyaaa

Afiyet olsun cnmm guzell

Bizde ki sorun bu ben soylesemde anlamiyor hir dusunuyorum bi anne boyle yaparsa yabanci ne yaparr . Gormuyor yaptigi ayrimciliklari gormuyor beni incirtigini aksine kiziyor bundan uzulunurmu diyee o cok zoruma gidiyor dusunuyorum kendi soylediklerimi yaptiklarimi tarafli bakmadan haksizlik goremiyorum kendimde ama oyle bir oluyorki suclu ben oluyorum . Isin kotusu ben ne kadar cenemi yorarsam yorayim kafalarindakini degistiremiyorum. Pskologa gidersem bana destek olur icime atmadan kendimi uzmeden ustesinden gelebilirim belki diye dusundum. Ilac kullanmak istemim konusayim dinlesin yonlendirsin istiyimm

Güzel olmuş canım az olmuş ama bugün perşembe diye bu menu dimi yoksa duzelttin sen menülerini normalde
Evet evet kesinlikle canim birde senden umutluyum deyince sen kendimi sorumlu hissettim ekmegi bile yarim dilimde biraktim ve hic tartilmadim yarin surpriz olucak insallah vermisimdir

Anlamiyosa anlatmaktan vazgeç mesafe koy bi süre anlasın hatasını annen bile olsa seni uzmeye hakkı yok

Anlamiyosa anlatmaktan vazgeç mesafe koy bi süre anlasın hatasını annen bile olsa seni uzmeye hakkı yok

Nasil uzuyolar ki zaten. Anne olunca biz de boyle mi olacazz yaptigimiz yanlislar bize dogrumu gelecekkafamda deli sacmasi sorular

munter ben hep birileriyle sikinti yasadigimda bu 1. Derece akrabalarimda olsa kendime hep sunu soyledim eşimle aram iyimi evimde huzurum yerinde mi?bu sorulara cevabim olumluysa geri kalan kimsenin bana davranislariyla ilgilenmiyorum saygisizlik yapmiyorum ve grrcekten onlara gore benden iyisi yok.kendini kimseyi memnun etmek icin yipratma kuzum

Ben bu sorunlardan dolayi esimide uzuyomm
Hic hak etmiyor ama ona patliyorum

Nasil uzuyolar ki zaten. Anne olunca biz de boyle mi olacazz yaptigimiz yanlislar bize dogrumu gelecekkafamda deli sacmasi sorular
Bence biz gördüğümüz için aynı hataları yapmicaz ve sen çok anlayışlı bi anne olcaksin eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…