Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence biz gördüğümüz için aynı hataları yapmicaz ve sen çok anlayışlı bi anne olcaksin eminim :)
Ayy insallahh insallah evlatlarim arasinda hic ayrim yapmayi Rabbim nasip etmez ins onlari hic uzmeyiz iyi annecikler oluruz ins bm

Malesef bazen iyilerin kiymetini bilmiyolar bebegimm bosver sen sen olmaya devam et iyiler er gec kazanir en vok eşim Allah nasip ederse bebeşin sevsin seniii

Ivit bana eski capacul giydirip kendi benden güzel olma derdinde iltifati pek sever
Bende bek sivirim iltifati

Ayy insallahh insallah evlatlarim arasinda hic ayrim yapmayi Rabbim nasip etmez ins onlari hic uzmeyiz iyi annecikler oluruz ins bm
Amin kuzum amiinn Rabbim evladın annenin ailenin herseyin en hayırlısı nasip etsin bizi de verdiklerine layık eylesin

Malesef bazen iyilerin kiymetini bilmiyolar bebegimm bosver sen sen olmaya devam et iyiler er gec kazanir en vok eşim Allah nasip ederse bebeşin sevsin seniii

Bende bek sivirim iltifati
Sende gelinliği kap gel bnm düğüne kız millet seni de beğenir kV mi begencekler ya hani

Afiyet olsun guzel menun
Yeni yeni denemeye calisiyorum ayni bunlari esimde soyluyor cok deger verme diyor sag olsun bi milim ilerledim sayesinde valla hayattaki en iyi sey merhaba merhaba sankiii
Bu hayatta biraz gamsiz baykuş olacaksin kiz valla umusamayan kafaya takmayan insan mutlu insan ahh iste keske elimizde olsa ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…