- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.141
Ayy insallahh insallah evlatlarim arasinda hic ayrim yapmayi Rabbim nasip etmez ins onlari hic uzmeyiz iyi annecikler oluruz ins bmBence biz gördüğümüz için aynı hataları yapmicaz ve sen çok anlayışlı bi anne olcaksin eminim :)
Ben var Ayvayi yemekBak bildim genc senin kv sen var yanmak
Yanımda gören görüncem saniyoCok yasli degilmis ununu eleyip eleğini asmiş olaydi çok karismazdi herseye
He işte onu yapma bence huzurunu bozma sakin senin ailen o artıkBen bu sorunlardan dolayi esimide uzuyomm
Hic hak etmiyor ama ona patliyorum
Ben var Ayvayi yemek
Yanımda gören görüncem saniyo
Tabiki grrcek canim sana son tavsiyem kimse icin esini kirma üzme cunkü evınin ıcindeki huzursuzluk hic birseye benzemez@ParteMoralllkaptinn SekerPancarii Mavi boncukkk kizlar kanbagim olan insanlarin yapmadigini yaptiniz inanin icim ferahladi cok tesekkur ederim iyiki sizi tanidim. (Paylasimlarimiz sanal bile olsa duygular fikirler gercek ☺)
@selcanmehmetcan veSekerPancarii vesile olduda doktum icimi iyi oldu valla
Sen dertlendikce anlat kuzu hiç tutma içinde@ParteMoralllkaptinn SekerPancarii Mavi boncukkk kizlar kanbagim olan insanlarin yapmadigini yaptiniz inanin icim ferahladi cok tesekkur ederim iyiki sizi tanidim. (Paylasimlarimiz sanal bile olsa duygular fikirler gercek ☺)
@selcanmehmetcan veSekerPancarii vesile olduda doktum icimi iyi oldu valla
Kim ďugunde gelinlik giymek istiyiiiiAynen canimmm
kiz dimek o yuzden dugunde gelinlik giymek istiyii
Malesef bazen iyilerin kiymetini bilmiyolar bebegimm bosver sen sen olmaya devam et iyiler er gec kazanir en vok eşim Allah nasip ederse bebeşin sevsin seniiiKizlar ikinizde cok haklisiniz her yolu denedim ama olmuyor bu ilk degil sonda olmayacak boyle cok seyler var ben size en basitini anlatmaya calistim. Icime atiyorum uzuluyorum biriktiriyprum anlatacak kimsem yok insan kebdi canindan olan insanlarin yaptiklarini nasil birilerine anlatsinn cok bunaliyorum o yuzden. Kizlar ark cevremde ailemde her zaman deger gormeyen ben okuyorum nasil beceriyorum anlamiyorum ya esim e soruyorum en yakinimda o oldugu icin cok iyi niyetlisin ondan boyle oluyor diyor kendimi degistiremiyorum en ince ayrintisina kadar insanlari mutlu etmeyi istiyorum dusunuyorum onlar mutlu olunca ben cok mutlu oluyorum ama kimsede beni mutlu etmek icin bi cicek bile getirip buda senin icin demiypr noden yaaa
munter canimm okudum yazdiklarini.
Bir kere karsinda ki annen dahi olssa hic bir zaman ezilmiyeceksin. Evet saygi duyucaksin ama asla icine atmayacaksin.
Cok sukur oyle bir iliskim yok ama ben asla fikrimi icime atmam soylerim.
Yani eger haksizlik yapsalar soylerdim.
Yaşi ileri seviyelerde olup benle dertlesen insanlar anneleri babalari onlari digerlerinde degersiz hissettirdigi icin suan mutsuzlar.
Sende oyle olmak istemiyosan annene acik acik soyle uzuluyorm kafama takiyorum niye boyle de. Annenn o senin yani cok farkli uzak degilseniz anlayacaktir.
Ama bu dunyada sen cok degerlisin oyuzden ilk sozlerine basladigin gibi kimse icin kendinden odün verme.
Sen DEGERLISIN
Ivit bana eski capacul giydirip kendi benden güzel olma derdindeiltifati pek sever
Amin kuzum amiinn Rabbim evladın annenin ailenin herseyin en hayırlısı nasip etsin bizi de verdiklerine layık eylesinAyy insallahh insallah evlatlarim arasinda hic ayrim yapmayi Rabbim nasip etmez ins onlari hic uzmeyiz iyi annecikler oluruz ins bm
He işte onu yapma bence huzurunu bozma sakin senin ailen o artık
Ahahah gelinlik değil kız abartmaAynen canimmm
kiz dimek o yuzden dugunde gelinlik giymek istiyii
Malesef bazen iyilerin kiymetini bilmiyolar bebegimm bosver sen sen olmaya devam et iyiler er gec kazanir en vok eşim Allah nasip ederse bebeşin sevsin seniii
Bende bek sivirim iltifati
Ben degilde kv den iyi abatmis giiAhahah gelinlik değil kız abartmabeyaz ucusan bi elbisecik
Sende gelinliği kap gel bnm düğüne kız millet seni de beğenir kV mi begencekler ya haniMalesef bazen iyilerin kiymetini bilmiyolar bebegimm bosver sen sen olmaya devam et iyiler er gec kazanir en vok eşim Allah nasip ederse bebeşin sevsin seniii
Bende bek sivirim iltifati
Afiyet olsun guzel menun26.01.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 siyah 2 yesil zeytim
1 kk tulum peyniri
Yarim dilim tb ekmegi
Ara 2 fincan turk kahvesi yarim sutlu
Ara yarim bardak ayran
Aksam
6 kasik ispanak
Salata
Ara sekersiz cay
Su 2 bucugu bulur
Not. Oglen yapamadim disardaydim.
Bu hayatta biraz gamsiz baykuş olacaksin kizYeni yeni denemeye calisiyorum ayni bunlari esimde soyluyor cok deger verme diyor sag olsun bi milim ilerledim sayesinde valla hayattaki en iyi sey merhaba merhaba sankiii
Bn Anama kurban olurum ağzına geleni söyler bana ama çok çekmiş zamanında ben de cekmiyeyim diye ugrasiyoBana hep destek oluyor sag olsunins omir boyu biyle devam eder
kizlar varya analarimiz kv den soylenirlerya kendileride fenalar en azindan benimki
Ben kendi gelinligimi giysem övmez yüzüme tükürürlerSende gelinliği kap gel bnm düğüne kız millet seni de beğenir kV mi begencekler ya hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?