- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.161
Ben güzel hoş bi nikah elbisesi bekliyorum hani şu sifon olanlardanBen degilde kv den iyi abatmis gii
Ben ondan prenses elbisesi performansi bekliyommm
Karnimizin şişi indi yarın kesin eksideyizKizlaaa dedikodu cok faydali bi rahatladim sormayin
Tek caresi annen bile olsa arana mesafe koymak canim herseye hee deyip kendi bildigini yapmak anlamiyosa bosuna defalarca anlatip kendini yipratma az diyalog olursa saygi çerçevesinde hersey daha guzel olug benceBizde ki sorun bu ben soylesemde anlamiyor hir dusunuyorum bi anne boyle yaparsa yabanci ne yaparr . Gormuyor yaptigi ayrimciliklari gormuyor beni incirtigini aksine kiziyor bundan uzulunurmu diyee o cok zoruma gidiyor dusunuyorum kendi soylediklerimi yaptiklarimi tarafli bakmadan haksizlik goremiyorum kendimde ama oyle bir oluyorki suclu ben oluyorum . Isin kotusu ben ne kadar cenemi yorarsam yorayim kafalarindakini degistiremiyorum. Pskologa gidersem bana destek olur icime atmadan kendimi uzmeden ustesinden gelebilirim belki diye dusundum. Ilac kullanmak istemim konusayim dinlesin yonlendirsin istiyimm
Begenilmeden alinmis belli olduBen kendi gelinligimi giysem övmez yüzüme tükürürler
He eger oyleyse git tabi rahatlarsin anlatirsinnn ama bak bizde burdyiz ben severim dinlemeyi cnmm.her zamanBizde ki sorun bu ben soylesemde anlamiyor hir dusunuyorum bi anne boyle yaparsa yabanci ne yaparr . Gormuyor yaptigi ayrimciliklari gormuyor beni incirtigini aksine kiziyor bundan uzulunurmu diyee o cok zoruma gidiyor dusunuyorum kendi soylediklerimi yaptiklarimi tarafli bakmadan haksizlik goremiyorum kendimde ama oyle bir oluyorki suclu ben oluyorum . Isin kotusu ben ne kadar cenemi yorarsam yorayim kafalarindakini degistiremiyorum. Pskologa gidersem bana destek olur icime atmadan kendimi uzmeden ustesinden gelebilirim belki diye dusundum. Ilac kullanmak istemim konusayim dinlesin yonlendirsin istiyimm
@ParteMoralllkaptinn SekerPancarii @06Derya kizlar kanbagim olan insanlarin yapmadigini yaptiniz inanin icim ferahladi cok tesekkur ederim iyiki sizi tanidim. (Paylasimlarimiz sanal bile olsa duygular fikirler gercek ☺)
@selcanmehmetcan veSekerPancarii vesile olduda doktum icimi iyi oldu valla
Afiyet olsun guzel menun
Bu hayatta biraz gamsiz baykuş olacaksin kizvalla umusamayan kafaya takmayan insan mutlu insan ahh iste keske elimizde olsa ama
Benimki 46 ve sinsi kendisini 7 senedir taniyorum ama son 2 senedir gercek yuzunu gordumBak bildim genc senin kv sen var yanmak
@ParteMoralllkaptinn SekerPancarii @06Derya kizlar kanbagim olan insanlarin yapmadigini yaptiniz inanin icim ferahladi cok tesekkur ederim iyiki sizi tanidim. (Paylasimlarimiz sanal bile olsa duygular fikirler gercek ☺)
@selcanmehmetcan veSekerPancarii vesile olduda doktum icimi iyi oldu valla
He eger oyleyse git tabi rahatlarsin anlatirsinnn ama bak bizde burdyiz ben severim dinlemeyi cnmm.her zaman
Gelinlikk miiiAynen canimmm
kiz dimek o yuzden dugunde gelinlik giymek istiyii
İnşallah bende bi 7 sene sonra görürüm de rahat ederim biraz ne kadar geç o kadar iyiBenimki 46 ve sinsi kendisini 7 senedir taniyorum ama son 2 senedir gercek yuzunu gordum
Hani düğünlerde gelinden cok suslenip kendini piste atan dikkat cekmeye çalışan kizlar olur ya iste o ben olicim senin dugundeSende gelinliği kap gel bnm düğüne kız millet seni de beğenir kV mi begencekler ya hani
Bana gelinlik bakmaya gidildiginde bekliyorum bi atak bende deniyeyim mi diyeGelinlikk miiibeyaz elbiseyi birakip gelinlik giyermis kvden kaptinn ay bu daha cok yakisti sanki diye
Mevlüt lü yaparım düğünü ahahahaahHani düğünlerde gelinden cok suslenip kendini piste atan dikkat cekmeye çalışan kizlar olur ya iste o ben olicim senin dugunde
Yuz verme bosver.İnşallah bende bi 7 sene sonra görürüm de rahat ederim biraz ne kadar geç o kadar iyi
Bn şahsen çok iyi dedikodu yaparım annen olduğu için insafli davranirim korkmaAyy cok sevindimmm anlatacak kimsem yok inaninn cunku biriyle paylassamanlamak istedigi fibi anliyor farkli gidip anlatiyor sonra ugras dur. Boyle tarafsiz bakabilecek birileri olunca cook iyi oluyor bu aksam cok iyi oldu
Benimki 46 ve sinsi kendisini 7 senedir taniyorum ama son 2 senedir gercek yuzunu gordum
Mimkinati yok virmem ne kadar mesafe okadar iyiYuz verme bosver.
Ay evet yaa modeli ben begendim ama guzel dikemedi kadin bol oldu geri daralt falan hic hos olmadi geri kuaforde son bi giydim gelinligi ust taraf bosbolBegenilmeden alinmis belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?