Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tek caresi annen bile olsa arana mesafe koymak canim herseye hee deyip kendi bildigini yapmak anlamiyosa bosuna defalarca anlatip kendini yipratma az diyalog olursa saygi çerçevesinde hersey daha guzel olug bence

He eger oyleyse git tabi rahatlarsin anlatirsinnn ama bak bizde burdyiz ben severim dinlemeyi cnmm.her zaman

Afiyet olsun guzel menun

Bu hayatta biraz gamsiz baykuş olacaksin kiz valla umusamayan kafaya takmayan insan mutlu insan ahh iste keske elimizde olsa ama

kesinliklee rahat olacann kebappp valla aman onu kirmayim aman o uUlmesin aman mutlu olsun diye diye diye su genc yasimda 10 yas yaslandimm
rahat olan cok rahat ben gibi takintili olanda cok takinti ya

He eger oyleyse git tabi rahatlarsin anlatirsinnn ama bak bizde burdyiz ben severim dinlemeyi cnmm.her zaman

Ayy cok sevindimmm anlatacak kimsem yok inaninn cunku biriyle paylassamanlamak istedigi fibi anliyor farkli gidip anlatiyor sonra ugras dur. Boyle tarafsiz bakabilecek birileri olunca cook iyi oluyor bu aksam cok iyi oldu

Ayy cok sevindimmm anlatacak kimsem yok inaninn cunku biriyle paylassamanlamak istedigi fibi anliyor farkli gidip anlatiyor sonra ugras dur. Boyle tarafsiz bakabilecek birileri olunca cook iyi oluyor bu aksam cok iyi oldu
Bn şahsen çok iyi dedikodu yaparım annen olduğu için insafli davranirim korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…