Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kesinliklee rahat olacann kebappp valla aman onu kirmayim aman o uUlmesin aman mutlu olsun diye diye diye su genc yasimda 10 yas yaslandimm
rahat olan cok rahat ben gibi takintili olanda cok takinti ya
Bende onceden kvdemleri cok takardim simdi bosverdim umursamiyorum zaten herseyi laf ediyo birakiyim da hakli yere laf etsin kadin didim

Kizlar nordunuz biz ne kadar doluymusuk sismisiz ayolll
Kiz munter anam bizim ugrasacak biseylerimiz olsaydi sag solu mutlu etmeye kalkmazdik bak sana cok cidden cekmis olarak tecrubeli olarak sakin hic bişey icin ne kendini uzme her zaman mesafe iyidir korkma en yakin kim olursa olsun arkandan onlar dolansin.. bak ben eve tasinma suresince annemgilde kaldim ve yakinina tasindim hersey guzel buyugumuz onlar cok seviyorum ama hersey bi seviyede kalsin eeee gecen noldu kavga ettik fazla yuz goz olursan yuz verirsen tabiii bende bi bucuk hafta araya mesafe koydum ama nasill rahatladim surekli elestiren bi ses yok ona buna karisan haliyle iki bucuk ayimiz stresli gecti hersry ustuste geldi diyecegim sindi onlar dolaniyor kardesim elcilik yapiyor böyle iyi mesafe koy kusmezler onlar kiyamazlar azicikta sabirli ol bak sana derler sensin sensin benim nazimda sadece anamgile geciy.senin goremedigin degeride ben gayinbabamgilden hic goremedimm hicte kirmadim annem gile davrandigimi 4te birini bile yapmadim yaranamadim sizsiniz sizsiniz diye diye tepeme cikardim napiyim onlar mutlu olacak diee kendimi yipratamam kendileri bilir yiteyggg yine bisey demem allaha havale ederim gucum yetmez :))..evin kapısını ortunmu herkes disarda kalir sen esinle mutlu olmaya bakkk , hee esinede fazla yuz verme annen hakkindada olsa.. :))

@hedef52 amaan giysin bosver yaa. Senle ayni olmaya ozenmistir belkide. Bende dugunde gelinden baska beyaz olamazzz diyen insanlarda ki takintiyi anlamiyorum cok sacma ya. Benim dugunumde 3 tane beyaz elbise vardi arkadaslarim. Ne alaka ben kizmalimiyim cok komk durum.
Kimse gelin kadar olamaz.
Ama kisi fesatsa bilemem inat icin vs yapiosa yani asiri agir gelinlik gibi bisey giyerse evet kizabilrsn.
Sallaaa

Kizlar menumude paylasiyimda gidim kizlar haslama patatesi uc aymi oldu daha fazlami bilmimn cok ozlemisim guya nisastali seker oldugu icin yemiydim epey ,arada yapacam Napimm kabizim yine ben ama patatesten degill haa
Sabah iki hslanmis patates peynir zeytin sekersiz cay cin biberi

Ogle sonu iki kurabiye sekersiz cay

Aksam kendime yarim patetes hasladim ve heral 100gr kadar haslanmis tavuk fazla yiyemedim üç dört dilim turp şekersiz cay
Ara yer elmasi havuc mandalina
Bitki cay su iki lt oldu 30 dk yürüyüş

Evet suan annemdeyizz kizim esm fln aksam gectik yarin donucem aksam.
Ama su konuda uzgunm bu hafta diyetimie kontl edemedm sali dan beri bendeyiz. Bigun olsa hic sorn degl ama sabah ogle aksam olunca zor oluyo gercekten neyse olsun canlaro sagolsn. Haftaya telafi olur insallah. Uzun sure kalmaya gelen olmaz :)

Bende onceden kvdemleri cok takardim simdi bosverdim umursamiyorum zaten herseyi laf ediyo birakiyim da hakli yere laf etsin kadin didim
en iyisi yaa benim kafada rahat olsun istiyommn

Kiz kvden gelin başi yaptirmasin dugunde

hevesleniyorum aileleri ile iyi gecinen insanlara keske bizde oyle olabilsek neyi paylasamiyoruz anlamiyorum insanin kendinden sevdikleri olunca daha xok uzuluyor. Yabanci olsa gorusmezsin vs olur biter ama yakin olunca olmuyor geriliyor insann iater istemez uzuluyor hele karsi taraf kendinde hic haksizlik gormeyim piskin piskin devam ediyorsa daha cok uzuluyo insan. Ay gece gece cenem dustu yineee kisacasi kuzu sende cok cok haklisinnn hepinizin soylediklerini dikkate alacagimm once kendim

Gayet guzel cnm afiyet olsun patates haslamasini cok severim
Haftaya donusum muhteem olacak diyosunn

Insallah cnm bu kilo benm uzun sure durdugum kilo a 68 inmstm ya sonrasinda inxeldm ayni kiloda durdugum halde. Yuzden kirilma noktasi. Yani 65 i gorsem bi oh cekicem cok zor noktadayim. Bu hafta misafr olmasi kotu oldu ama olsn herzaman olmuyo. Bi hafta kayip ettim ama yapcak bisey yok haftaya beraber daha guzel veririz .
Insallah

Olsun canim evde misafir varken nasil diyet olsun haftaya telafi edersin nasil olsa hayatimiz hep diyett olucak ..

Bos ver kimseyi kimseye sevdiremeyiz hayatin kanunu bu boyle gelmis böyle gider herkes bi secim yapiyor sen diceksin bunun ahiretide var diceksin onun icin teslim ol rabbine bide bebisin olsun bak gor kartal gibi gucleniyorsun bu durumunu şimdi daha iyi anlıyorum hassasin herşey guzell olsun su niye bu niye dusunerek kendini yipratma ben bilimki güçlü kadinsin senn haaa..
Kiz bah yarin uzuntuden eksi cikcann bi bu kârinn olur demedi dime haa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…