- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.481
Karnim sis regl olmadimmmmm kekik cayi ictim ac ac oturuyomKizlaaaaar napiyosunuzzzz
Aksam esimle sinemadaydikk simdi ciktik evime donuyorum artik daha rahat olacak beslenmem.
Oha kaç dk yazıyo ordakaptinn canim sana kolaylik olsun diye spor listesinde ismimizin başinda toplam dkmizi girelim mi hergün guncelleyerek ben yaptim bakkkk
Superim dimiiOha kaç dk yazıyo orda
Çok iyi olur bebekim valla tek tek topluyodum hepsini
Süpersin Harikasın uuu beyniSuperim dimiiöv bini öv
Tamam tatlis boyle yapalim daha kolayy yazıh sana tek tek toplama
hangi filme gittiniz ciftw kumrularrKizlaaaaar napiyosunuzzzz
Aksam esimle sinemadaydikk simdi ciktik evime donuyorum artik daha rahat olacak beslenmem.
yok tatlis 2 kasik vardir yoktur. Aksamdan cok kati seyler tuketmek istemiyorum o yuzden yimedim yoksa ete bayilirimAfiyet olsun kuzum kuskusu cok koymadin dimi salatanaaksam kavurmadan biraz daha yiyebilirdin sankim protein iyi oluğ
BendeeeeKarnim sis regl olmadimmmmm kekik cayi ictim ac ac oturuyomgurultularimla oturuyoz ohh ne guzel gezdin eglendin bibigimmmmm
Uuuu beynimi de üvdüSüpersin Harikasın uuu beyniimreniyorum senin şu sporlarına bide çocukla yapiyosun biz bekarken yapamıyoruz
Süpersin Harikasın uuu beyniimreniyorum senin şu sporlarına bide çocukla yapiyosun biz bekarken yapamıyoruz
Cok yagli yerlerini yemedikce etten cok kisma bebegim spor da yapiyoruz ya kas ossunhangi filme gittiniz ciftw kumrularr
yok tatlis 2 kasik vardir yoktur. Aksamdan cok kati seyler tuketmek istemiyorum o yuzden yimedim yoksa ete bayilirim
yinede aklimda olsunnn tatlisim
Bendeeee
Beni gectinnnnnSPOR LİSTESİ(24/31)
22:59
PEMBE TAKİM
(222dk) SekerPancarı71 :54dk+60dk+58+50dk
Selcanmehmetcan:40+
edan18 :45+70
Poncikbirgelincik:60+85
Kova01: 45dk+45dk+30 dk
MOR TAKİM
hedef52:40+60+60+30
htc71 :
(240)munter :90+65+30+55
elaalemi:70+70
pembe takım:592
mor takim:570
@SekerPancari71 kizzzzzz seni gecmisimmmm
Kiz ben yagli sevirimmCok yagli yerlerini yemedikce etten cok kisma bebegim spor da yapiyoruz ya kas ossunekmeksiz eti doyana kadar yiyom ben
Beni gectinnnnn90 dk yapmisin giz bi gun sen benimki maksimum 60 dk oliyuui
Ayy bende yagli seveğimm eti kendi yaginda pisirip yiyom canan garatay didi napahhKiz ben yagli sevirimm
Az yagli bol bol yiyem bendeee cok acimmm sabah olsa gavurmali yimirta yapsammm
Ayy iyi yapiyosun bebegim yürüyüş en guzelii binme dolmusaaZayiflikta kaybedenn sporda kazanirmis beybisiii
Kiz ben sabah ve aksam dolmusa binmiyom kostura kostura yuruyom spor olsun diye yoksa egzerrsiz ve bisikletimi sayarsan 50 dk eder . Yuryus yormuyor beni aliskinimda su egzersiz ve bisiklet canimi aliyyyhele o egzersiz
Hee yaaa en ahilli bizikSpor listesinde ben saatii buldjmmmSekerPancarii dk yasmayiii ovun biziii
Cok akilliyahkk yaaa en akilli bizikkk en popillerr bizikkkk
Ne kadaaar ortak yonumuzz vaaaaaAyy bende yagli seveğimm eti kendi yaginda pisirip yiyom canan garatay didi napahh
Ayyy kavurmali yumurtayi bugun yidim bende cok guzel oluyo yaaa ve cok tok tutuyooaçim
Hahh iste o zaman kilo oluyoooNe kadaaar ortak yonumuzz vaaaaa
Ekmek bana bana yiyecennn immmmm
Aciktim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?