Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SPOR LİSTESİ(24/31)
22:42

PEMBE TAKİM
(222dk) SekerPancarı71 :54dk+60dk+58+50dk
Selcanmehmetcan:40+
edan18 :45+70
Poncikbirgelincik:60+85
Kova01: 45dk+45dk+30 dk

MOR TAKİM
hedef52:40+60+60+30
htc71 :
munter :90+65+30+55
elaalemi:70+70

pembe takım:592
mor takim:570

Kizlaaaaar napiyosunuzzzz
Aksam esimle sinemadaydikk simdi ciktik evime donuyorum artik daha rahat olacak beslenmem.
Karnim sis regl olmadimmmmm kekik cayi ictim ac ac oturuyom gurultularimla oturuyoz ohh ne guzel gezdin eglendin bibigimmmmm

Kizlaaaaar napiyosunuzzzz
Aksam esimle sinemadaydikk simdi ciktik evime donuyorum artik daha rahat olacak beslenmem.
hangi filme gittiniz ciftw kumrularr

Afiyet olsun kuzum kuskusu cok koymadin dimi salatana aksam kavurmadan biraz daha yiyebilirdin sankim protein iyi oluğ
yok tatlis 2 kasik vardir yoktur. Aksamdan cok kati seyler tuketmek istemiyorum o yuzden yimedim yoksa ete bayilirim
yinede aklimda olsunnn tatlisim

Karnim sis regl olmadimmmmm kekik cayi ictim ac ac oturuyom gurultularimla oturuyoz ohh ne guzel gezdin eglendin bibigimmmmm
Bendeeee

Süpersin Harikasın uuu beyni imreniyorum senin şu sporlarına bide çocukla yapiyosun biz bekarken yapamıyoruz
Uuuu beynimi de üvdüuu beynisaol bebikim ben rahata ermisim senin stresin daha cok evlenince artik ev isleriyle sporunu yapmis olursun bide calisiyosun ya

hangi filme gittiniz ciftw kumrularr

yok tatlis 2 kasik vardir yoktur. Aksamdan cok kati seyler tuketmek istemiyorum o yuzden yimedim yoksa ete bayilirim
yinede aklimda olsunnn tatlisim

Bendeeee
Cok yagli yerlerini yemedikce etten cok kisma bebegim spor da yapiyoruz ya kas ossunekmeksiz eti doyana kadar yiyom ben

SPOR LİSTESİ(24/31)
22:59

PEMBE TAKİM
(222dk) SekerPancarı71 :54dk+60dk+58+50dk
Selcanmehmetcan:40+
edan18 :45+70
Poncikbirgelincik:60+85
Kova01: 45dk+45dk+30 dk

MOR TAKİM
hedef52:40+60+60+30
htc71 :
(240)munter :90+65+30+55
elaalemi:70+70

pembe takım:592
mor takim:570

@SekerPancari71 kizzzzzz seni gecmisimmmm

Beni gectinnnnn 90 dk yapmisin giz bi gun sen benimki maksimum 60 dk oliyuui

Beni gectinnnnn 90 dk yapmisin giz bi gun sen benimki maksimum 60 dk oliyuui

Zayiflikta kaybedenn sporda kazanirmis beybisiii

Kiz ben sabah ve aksam dolmusa binmiyom kostura kostura yuruyom spor olsun diye yoksa egzerrsiz ve bisikletimi sayarsan 50 dk eder . Yuryus yormuyor beni aliskinimda su egzersiz ve bisiklet canimi aliyyy hele o egzersiz

Kiz ben yagli sevirimm
Az yagli bol bol yiyem bendeee cok acimmm sabah olsa gavurmali yimirta yapsammm
Ayy bende yagli seveğimm eti kendi yaginda pisirip yiyom canan garatay didi napahh
Ayyy kavurmali yumurtayi bugun yidim bende cok guzel oluyo yaaa ve cok tok tutuyooaçim

Ayy iyi yapiyosun bebegim yürüyüş en guzelii binme dolmusaa benide karin egzersizlerim bitiriyo bugun plankda aglicaktimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…