- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.521
Ben dümdüz yapiyom giz popo yukarda olmucakayy insss hic dayanamiimmm
en sportif sensin en kasli sensinnn
fragmanini begenmistik bizd3 gidecegiz simdi daha cok heveslendimmm
cok aciktim ammeeeee
bendeeeeeben 40 sn bile kalamadim galiba
Aynii bennn dusunun 73 kg yumm siz agliyonuz ben ne edemmmzaten cokta plankgibi yaptigimi dusunmuyommm benim totomm havada kaliyooo onunki dumduzZ g
Bn önüme saçımi getirip kiriklarimi inceliuom daha iyi oluyoEh gibi yanii cokda kolay yapamiyom saniyenin gozune gozune bahiyom
bilerek olmadi o sevnmeİki dene eferin aldim
Ahahahhaaha kiz Allah seniiiBn önüme saçımi getirip kiriklarimi inceliuom daha iyi oluyo
Biliyombilerek olmadi o sevnme
En güzeli biz ailelere bağımlıyix bu ara hiç ayrı çıkamıyoruz sinir oluyorum. Yok beybi ailesiyle ilgili durumlar çözebiliriz diye düşünüyorumayy yeni gordm cnm pardonnnn filmi yazdim :) evet biz arada kari koca kacamak yapiyoruz :) heryere minisle geziyorz zaten arada da anne baba zamani yapiyoruz bi kac saat iyi.oluyo :)
Nisanlinla ilgli bisey mi yani insallah oyle degildir dedim icimden :/
Ahahahahah sportif ananin sportif kızıAhahahhaaha kiz Allah seniiibende kizimi seyrediyom bugun kizimda benimle plank yapti poposu yukarda baktim 5 snde pancar oldu kizim yeter sana o kadar birak didim tamam neyse ben bunu yapmicam diyo
Ben 1 milim hareket etsem yere düşüyom ondan nasıl basliyosam öyle bitiyorayy insss hic dayanamiimmm
en sportif sensin en kasli sensinnn
fragmanini begenmistik bizd3 gidecegiz simdi daha cok heveslendimmm
cok aciktim ammeeeee
bendeeeeeben 40 sn bile kalamadim galiba
Aynii bennn dusunun 73 kg yumm siz agliyonuz ben ne edemmmzaten cokta plankgibi yaptigimi dusunmuyommm benim totomm havada kaliyooo onunki dumduzZ g
Aman nisanlinla olmasin da kuzum digerleri çözülürEn güzeli biz ailelere bağımlıyix bu ara hiç ayrı çıkamıyoruz sinir oluyorum. Yok beybi ailesiyle ilgili durumlar çözebiliriz diye düşünüyorum
Ahahah aynen cocuhlar herseyi mikemmel yapar zatiii yapamazlarsa istemiydum derler ayyy buyumus de kucuklmus simdikilerAhahahahah sportif ananin sportif kızıbide gurur yapıyo He yapamadigindan değil istemediginden yapmiyo yani
Hayirlisi kuzumAman nisanlinla olmasin da kuzum digerleri çözülür
Ahahah aynen cocuhlar herseyi mikemmel yapar zatiii yapamazlarsa istemiydum derler ayyy buyumus de kucuklmus simdikilerben saftorozdum cocukken ajakakjaahjakakakakkaka
Evet canim ya canim isteyip de yemesem aklimda kaliyo.bu sefer her an abarticak gibi oluyorum az yiyip.dengeliyorum bende sagolBoregi öğlen yemissin bir dilimden bisey olmaz bence dengelemissin aksam zaten afiyet olsun
niye oyle ki kuzum niye ayri cikamiyosunuz. Sabir et bu gunler de gecicek.En güzeli biz ailelere bağımlıyix bu ara hiç ayrı çıkamıyoruz sinir oluyorum. Yok beybi ailesiyle ilgili durumlar çözebiliriz diye düşünüyorum
sen bejim yarim kadarsin herhalde duz yapcennnBen dümdüz yapiyom giz popo yukarda olmucakkarnini kasarda yükü oraya verirsen daha kolay oliyi bende yorulunca acik popiyi kaldiriyom 2 sn
Bn önüme saçımi getirip kiriklarimi inceliuom daha iyi oluyo
oyyy anasina bak kizini al bosuna dimizlerrAhahahhaaha kiz Allah seniiibende kizimi seyrediyom bugun kizimda benimle plank yapti poposu yukarda baktim 5 snde pancar oldu kizim yeter sana o kadar birak didim tamam neyse ben bunu yapmicam diyo
Ben 1 milim hareket etsem yere düşüyom ondan nasıl basliyosam öyle bitiyor
Zaten karismiyolar hiç elleri ceplerine gitmesin diyeniye oyle ki kuzum niye ayri cikamiyosunuz. Sabir et bu gunler de gecicek.
Benim tavsiyem nisanda herseyi ikinizin halletmesi buyukleri cok karistirmamk en azindan daha az kirginlik olur
Bizim bacaklarimizda öyle olcek miiiisen bejim yarim kadarsin herhalde duz yapcennnduz tutamim denedim olmiii cok tombikim ya ben dasiyamimmm
bende bacaklarima bkim sutun gibi olacaklari gunu hayal edyom
oyyy anasina bak kizini al bosuna dimizlerr
Amaaaaaaaaan gitmesinnnnnnnnn en guzeliiiiiiiiiiiii boylece sana sunu yaptik diyemez kimseeeeee ohhhhh en sevdigimmmm :) en cok istedigim seydi oylede olduu cok sukur. Allah kimseye muhtac etmesin.Zaten karismiyolar hiç elleri ceplerine gitmesin diye
Niye sayilmasin kac saat gezdiysen ne kadar kalori yaktigini ogrenebilirsin o rakama gore toplam yarim saat spor yazarsin mesala dur sana ben busey gonderecem bi bakaynen kuzu bak mesela bende yarın salon bakmaya cıkcm kim bilir kaç saat yürücem ama spor sayılmiiyy
Niye sayilmasin kac saat gezdiysen ne kadar kalori yaktigini ogrenebilirsin o rakama gore toplam yarim saat spor yazarsin mesala dur sana ben busey gonderecem bi bakaynen kuzu bak mesela bende yarın salon bakmaya cıkcm kim bilir kaç saat yürücem ama spor sayılmiiyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?