Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben dümdüz yapiyom giz popo yukarda olmucak karnini kasarda yükü oraya verirsen daha kolay oliyi bende yorulunca acik popiyi kaldiriyom 2 sn

Bn önüme saçımi getirip kiriklarimi inceliuom daha iyi oluyo
Ahahahhaaha kiz Allah seniii bende kizimi seyrediyom bugun kizimda benimle plank yapti poposu yukarda baktim 5 snde pancar oldu kizim yeter sana o kadar birak didim tamam neyse ben bunu yapmicam diyo

En güzeli biz ailelere bağımlıyix bu ara hiç ayrı çıkamıyoruz sinir oluyorum. Yok beybi ailesiyle ilgili durumlar çözebiliriz diye düşünüyorum

Ahahahhaaha kiz Allah seniii bende kizimi seyrediyom bugun kizimda benimle plank yapti poposu yukarda baktim 5 snde pancar oldu kizim yeter sana o kadar birak didim tamam neyse ben bunu yapmicam diyo
Ahahahahah sportif ananin sportif kızı bide gurur yapıyo He yapamadigindan değil istemediginden yapmiyo yani

Ben 1 milim hareket etsem yere düşüyom ondan nasıl basliyosam öyle bitiyor

En güzeli biz ailelere bağımlıyix bu ara hiç ayrı çıkamıyoruz sinir oluyorum. Yok beybi ailesiyle ilgili durumlar çözebiliriz diye düşünüyorum
Aman nisanlinla olmasin da kuzum digerleri çözülür
Ahahahahah sportif ananin sportif kızı bide gurur yapıyo He yapamadigindan değil istemediginden yapmiyo yani
Ahahah aynen cocuhlar herseyi mikemmel yapar zatiii yapamazlarsa istemiydum derler ayyy buyumus de kucuklmus simdikiler ben saftorozdum cocukken ajakakjaahjakakakakkaka

Aman nisanlinla olmasin da kuzum digerleri çözülür

Ahahah aynen cocuhlar herseyi mikemmel yapar zatiii yapamazlarsa istemiydum derler ayyy buyumus de kucuklmus simdikiler ben saftorozdum cocukken ajakakjaahjakakakakkaka
Hayirlisi kuzum
Aynen öyle ya yegenlerimden görüyorum nası gururlular biz saflık yap bakalım diyodular yapana kadar tepiniyoduk

niye oyle ki kuzum niye ayri cikamiyosunuz. Sabir et bu gunler de gecicek.
Benim tavsiyem nisanda herseyi ikinizin halletmesi buyukleri cok karistirmamk en azindan daha az kirginlik olur

Ben dümdüz yapiyom giz popo yukarda olmucak karnini kasarda yükü oraya verirsen daha kolay oliyi bende yorulunca acik popiyi kaldiriyom 2 sn
sen bejim yarim kadarsin herhalde duz yapcennn duz tutamim denedim olmiii cok tombikim ya ben dasiyamimmm

Bn önüme saçımi getirip kiriklarimi inceliuom daha iyi oluyo
bende bacaklarima bkim sutun gibi olacaklari gunu hayal edyom

oyyy anasina bak kizini al bosuna dimizlerr

Ben 1 milim hareket etsem yere düşüyom ondan nasıl basliyosam öyle bitiyor

sen bejim yarim kadarsin herhalde duz yapcennn duz tutamim denedim olmiii cok tombikim ya ben dasiyamimmm

bende bacaklarima bkim sutun gibi olacaklari gunu hayal edyom

oyyy anasina bak kizini al bosuna dimizlerr

Bizim bacaklarimizda öyle olcek miiii

Zaten karismiyolar hiç elleri ceplerine gitmesin diye
Amaaaaaaaaan gitmesinnnnnnnnn en guzeliiiiiiiiiiiii boylece sana sunu yaptik diyemez kimseeeeee ohhhhh en sevdigimmmm :) en cok istedigim seydi oylede olduu cok sukur. Allah kimseye muhtac etmesin.
En onemlisi mutlulukk

aynen kuzu bak mesela bende yarın salon bakmaya cıkcm kim bilir kaç saat yürücem ama spor sayılmiiyy
Niye sayilmasin kac saat gezdiysen ne kadar kalori yaktigini ogrenebilirsin o rakama gore toplam yarim saat spor yazarsin mesala dur sana ben busey gonderecem bi bak

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-28-02-07-13.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 32
SPOR LİSTESİ(24/31)
02:33

PEMBE TAKİM
(222dk) SekerPancarı71 :54dk+60dk+58+50dk
(115)selcanmehmetcan:40+30+45
edan18 :45+70
Poncikbirgelincik:60+85
Kova01: 45dk+45dk+30 dk

MOR TAKİM
hedef52:40+60+60+30
htc71 :
munter :90+65+30+55
elaalemi:70+70

pembe takım:707
mor takim:570

SPOR LİSTESİ(24/31)
02:33

PEMBE TAKİM
(222dk) SekerPancarı71 :54dk+60dk+58+50dk
(115)selcanmehmetcan:40+30+45
edan18 :45+70
Poncikbirgelincik:60+85
Kova01: 45dk+45dk+30 dk

MOR TAKİM
hedef52:40+60+60+30
htc71 :
munter :90+65+30+55
elaalemi:70+70

pembe takım:667(dogrusu bu pardon kizlar)
mor takim:570

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…