Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy iyi yapiyosun bebegim yürüyüş en guzelii binme dolmusaa benide karin egzersizlerim bitiriyo bugun plankda aglicaktimm

Biliyon mu ben o plank i kolay bir spor sandiydim gordugumde ay ne guzel hem cok faydasi var hem cok kolay dediydim
amma cok zorrr dirseklerim yara oldu benim dusun kii cok az sanitelerdeyim ben dinlene dinlene yapabiliyom
Hee yaaa en ahilli bizik en gizil bizikkkovun biziii biz övdük yeterince ama ossun
Olsun cnm fazla ovulmenin zarari olmaz
Cok akilliyikkk yaaaa ne kadan da akillliyikkk cok da guzelikkkkk cok sportikikkk cok zayif SekerPancarii en zayiff ooo

Biliyon mu ben o plank i kolay bir spor sandiydim gordugumde ay ne guzel hem cok faydasi var hem cok kolay dediydim
amma cok zorrr dirseklerim yara oldu benim dusun kii cok az sanitelerdeyim ben dinlene dinlene yapabiliyom
Ayy kiz benim bugun iki tane plankim vardi dinlenmedim ama geberikk oldum 65 sn bi yaptim 45 sn bi yaptim ve yere yapiştimmmmolsun kiz hic yapmamaktan iyidir dinlenerek yapp zamanla kuvvetlenir dinlenmeden yaparsin

Olsun cnm fazla ovulmenin zarari olmaz
Cok akilliyikkk yaaaa ne kadan da akillliyikkk cok da guzelikkkkk cok sportikikkk cok zayif SekerPancarii en zayiff ooo
İvit en zayif beenimm en sportif beeeenimm saksi degilim ben en coh bini öviciksinizahhahajakshshahahh

Karnim sis regl olmadimmmmm kekik cayi ictim ac ac oturuyom gurultularimla oturuyoz ohh ne guzel gezdin eglendin bibigimmmmm
evttttt kuzummmm guruldasin bsver sismesndem iyidir
"D

munter la la land gtcektik yoktu bende turk flmi cok svmem ama atanin filmine gittik guzeldi begendimmm smdi evimdeyimm

Ahahah bende o planklarda aglicak gibi oluyom bitince saliyom kendimi yere en fazla 40 sn yapabildim daha

"D

munter la la land gtcektik yoktu bende turk flmi cok svmem ama atanin filmine gittik guzeldi begendimmm smdi evimdeyimm
Aynen beybi alistim kiz eskisi gibi 1 haftadir sifir kacamak kendime hayran kaldim

Ayy kiz benim bugun iki tane plankim vardi dinlenmedim ama geberikk oldum 65 sn bi yaptim 45 sn bi yaptim ve yere yapiştimmmmolsun kiz hic yapmamaktan iyidir dinlenerek yapp zamanla kuvvetlenir dinlenmeden yaparsin

ayy insss hic dayanamiimmm

İvit en zayif beenimm en sportif beeeenimm saksi degilim ben en coh bini öviciksinizahhahajakshshahahh
en sportif sensin en kasli sensinnn

"D

fragmanini begenmistik bizd3 gidecegiz simdi daha cok heveslendimmm

Bende ekmekle yemeyi severim ama diyette olmiii sabahi hayal et yime simdiii

cok aciktim ammeeeee

Ahahah bende o planklarda aglicak gibi oluyom bitince saliyom kendimi yere en fazla 40 sn yapabildim daha
bendeeeee ben 40 sn bile kalamadim galiba

Çok fena ya elim kolum titriyo sen zayıfsin sen kolay yaparsın

Aynii bennn dusunun 73 kg yumm siz agliyonuz ben ne edemmm zaten cokta plankgibi yaptigimi dusunmuyommm benim totomm havada kaliyooo onunki dumduzZ g

Hangi filme gittiniz ikili kaçamaklar demek

Her nisanlinin başından geçen olaylar kuzuum
ayy yeni gordm cnm pardonnnn filmi yazdim :) evet biz arada kari koca kacamak yapiyoruz :) heryere minisle geziyorz zaten arada da anne baba zamani yapiyoruz bi kac saat iyi.oluyo :)

Nisanlinla ilgli bisey mi yani insallah oyle degildir dedim icimden :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…