- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.501
Ayy iyi yapiyosun bebegim yürüyüş en guzelii binme dolmusaabenide karin egzersizlerim bitiriyo bugun plankda aglicaktimm
Olsun cnm fazla ovulmenin zarari olmazHee yaaa en ahilli biziken gizil bizikkk ovun biziii biz övdük yeterince ama ossun
Ekmeksizzzz miHahh iste o zaman kilo oluyoooekmeksiz yirsem bana et kilo yapmiyo giz bek severim et et etttttt ve acliktan delirdi
Ayy kiz benim bugun iki tane plankim vardi dinlenmedim ama geberikk oldumBiliyon mu ben o plank i kolay bir spor sandiydim gordugumde ay ne guzel hem cok faydasi var hem cok kolay dediydim
amma cok zorrr dirseklerim yara oldu benim dusun kii cok az sanitelerdeyimben dinlene dinlene yapabiliyom
Ay beybi yazcaktim kız sen anlaUuuu beynimi de üvdüuu beyni saol bebikim ben rahata ermisim senin stresin daha cok evlenince artik ev isleriyle sporunu yapmis olursun bide calisiyosun ya
İvit en zayif beenimm en sportif beeeenimm saksi degilim ben en coh bini öviciksinizOlsun cnm fazla ovulmenin zarari olmaz
Cok akilliyikkk yaaaa ne kadan da akillliyikkkcok da guzelikkkkk cok sportikikkk cok zayif SekerPancarii en zayiff ooo
evttttt kuzummmmKarnim sis regl olmadimmmmm kekik cayi ictim ac ac oturuyomgurultularimla oturuyoz ohh ne guzel gezdin eglendin bibigimmmmm
Bende ekmekle yemeyi severim ama diyette olmiiiEkmeksizzzz mi
Kalkip kavirmali yimirtaa yapcimmmm
Biliyom giz takılıyom sağaAy beybi yazcaktim kız sen anlabn bu stresle bi deri bi kemik kalcam
Aynen beybi alistim kiz eskisi gibi 1 haftadir sifir kacamak kendime hayran kaldimevttttt kuzummmmguruldasin bsver sismesndem iyidir
"D
munter la la land gtcektik yoktu bende turk flmi cok svmem ama atanin filmine gittik guzeldi begendimmm smdi evimdeyimm
Aksine daha çok yiyesim geliyoBiliyom giz takılıyom sağatek iyi yani yiyememk dimi
Ayy isgence gibi yaa dimiiiAhahahbende o planklarda aglicak gibi oluyom bitince saliyom kendimi yere en fazla 40 sn yapabildim daha
Ahahahajahh bak o kötü isteAksine daha çok yiyesim geliyoben düğüne 70 kilo oluyomusum
Çok fena yaAyy isgence gibi yaa dimiii
EfferinAynen beybi alistim kiz eskisi gibi 1 haftadir sifir kacamak kendime hayran kaldim
Ayy kiz benim bugun iki tane plankim vardi dinlenmedim ama geberikk oldum65 sn bi yaptim 45 sn bi yaptim ve yere yapiştimmmm olsun kiz hic yapmamaktan iyidir dinlenerek yapp zamanla kuvvetlenir dinlenmeden yaparsin
en sportif sensin en kasli sensinnnİvit en zayif beenimm en sportif beeeenimm saksi degilim ben en coh bini öviciksinizahhahajakshshahahh
fragmanini begenmistik bizd3 gidecegiz simdi daha cok heveslendimmmevttttt kuzummmmguruldasin bsver sismesndem iyidir
"D
munter la la land gtcektik yoktu bende turk flmi cok svmem ama atanin filmine gittik guzeldi begendimmm smdi evimdeyimm
Bende ekmekle yemeyi severim ama diyette olmiiisabahi hayal et yime simdiii
bendeeeeeAhahahbende o planklarda aglicak gibi oluyom bitince saliyom kendimi yere en fazla 40 sn yapabildim daha
Çok fena yaelim kolum titriyo sen zayıfsin sen kolay yaparsın
EfferinAynen beybi alistim kiz eskisi gibi 1 haftadir sifir kacamak kendime hayran kaldim
Efferin
İki dene eferin aldimEfferin
Eh gibi yanii cokda kolay yapamiyom saniyenin gozune gozune bahiyomÇok fena yaelim kolum titriyo sen zayıfsin sen kolay yaparsın
ayy yeni gordm cnm pardonnnn filmi yazdim :) evet biz arada kari koca kacamak yapiyoruz :) heryere minisle geziyorz zaten arada da anne baba zamani yapiyoruz bi kac saat iyi.oluyo :)Hangi filme gittiniz ikili kaçamaklar demek
Her nisanlinin başından geçen olaylar kuzuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?