- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.541
seninkiler olurda benim cok zorrrrBizim bacaklarimizda öyle olcek miiii
Bu programjn adi neyyNiye sayilmasin kac saat gezdiysen ne kadar kalori yaktigini ogrenebilirsin o rakama gore toplam yarim saat spor yazarsin mesala dur sana ben busey gonderecem bi bak
Gunaydin canimm ❤❤Günaydıııın kızlaarrr
Gunaydin tatliş bende ayniii durumdayimmmGunaydin kizlar regl olcam cok g3erginimmm yaaa
GünaydınlarrGunaydin canimm ❤❤
Gunaydin tatliş bende ayniii durumdayimmm
Valla neler yemedim, yazmayayım beni atarsınızay neler yedin
Hangi filme gittin? Film tavsiyesi isterimKizlaaaaar napiyosunuzzzz
Aksam esimle sinemadaydikk simdi ciktik evime donuyorum artik daha rahat olacak beslenmem.
Ben de olmadım ya.yüzümde sivilce çıktı.normalde hiç olmaz cildim çok güzeldirKarnim sis regl olmadimmmmm kekik cayi ictim ac ac oturuyomgurultularimla oturuyoz ohh ne guzel gezdin eglendin bibigimmmmm
İzgara kofte ye canim yanina ayrankızlar bugün arkadaşımla dışardayız en masumca ne yıyebılırıım?
Lahmacun dusundum?
İzgara kofte ye canim yanina ayranyada et döner ekmeksiz bisicik olmaz
Amin canım amiiinnn :)Amaaaaaaaaan gitmesinnnnnnnnn en guzeliiiiiiiiiiiii boylece sana sunu yaptik diyemez kimseeeeee ohhhhh en sevdigimmmm :) en cok istedigim seydi oylede olduu cok sukur. Allah kimseye muhtac etmesin.
En onemlisi mutlulukk
Ooo gezinti amaçlı yürüyüş te spor sayiliyo demeeekkkNiye sayilmasin kac saat gezdiysen ne kadar kalori yaktigini ogrenebilirsin o rakama gore toplam yarim saat spor yazarsin mesala dur sana ben busey gonderecem bi bak
Bn önüme saçımi getirip kiriklarimi inceliuom daha iyi oluyo
Ahahahhaaha kiz Allah seniiibende kizimi seyrediyom bugun kizimda benimle plank yapti poposu yukarda baktim 5 snde pancar oldu kizim yeter sana o kadar birak didim tamam neyse ben bunu yapmicam diyo
Kız güzel oluyo amaa dikkatini oraya verince daha hızlı geçiyo zamanKoptum yA.ben de saçlarımı inceliyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?