Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy canım iyiydi 7 ders var 6 sini geçtim 1 i emin değilim bakalım ne olur artık ben pert yatiyorum çok yorukdum sınav yeri 2 saatlik mesafede git gel yordu bayagi sabah 6.30 da çıktım evden aksam 5.30 da geldim te
Gecmis olsun canim o 1 derstende gecersin insallah

htc71 evt canim ya munter sorunca akkima geldi sinavlarin nasil gecti rakibem bu hafta yendim seni ama sinavlarin bitti galiba haftaya ezme beni heeee
Sağol tatlım iyi di genel olarak ayy kız az kaldı benim hedefe çok çok gitmiyor kilolar bakalım artık sana yetisirmiyim yada gecermiyim

Ayy canım iyiydi 7 ders var 6 sini geçtim 1 i emin değilim bakalım ne olur artık ben pert yatiyorum çok yorukdum sınav yeri 2 saatlik mesafede git gel yordu bayagi sabah 6.30 da çıktım evden aksam 5.30 da geldim te

Vuuuuu tutuuuuu masallah cok sevibdim cnmmmmm bu sogukta cok zor olustur o kadar saat disarda hele yoll cok fena ypruyor

Vuuuuu tutuuuuu masallah cok sevibdim cnmmmmm bu sogukta cok zor olustur o kadar saat disarda hele yoll cok fena ypruyor
Ayy sorma canım ya buz gibi totim donduyarım saat durağa yürüdüm 1.30 saat otobüs arada bekledim 2 saat sonra yine sinav yine 1.30 saat yol yarım saat de yuru anam ben yuruduklerimi yazmadim dur yazayim nede olsa spor sayılır dimi kız yavasta yurunedim kostur kostur otobse yetisicem diye

Sen anlttin ben usudum valla
Oluyyo galiba aksam kizlar konusuolardii

Insallah canim ya daha once sormusumdur belki ama hatirlayamadim kusura bakma ne kadar surede indin 78 den 66 ya bide cok duraklama donemin oldumu
Ben buraya gelmeden önce 78 den 76 ya düştüm sonra ilk ay 4 kilo sonra ki ay 2 yada 2.5 sonra 2 sonra 1 kilo Verdim sonra 1 ay izne çıktım ışte yine basladigimdan bu yana 1.5 kilo Verdim zaten yavaş verdiğim için duraklamam 2 sefer falan oldu 1 hafta sonra düzeldi canım toplam 5 ay oldu

munter köfteler normal evde yapılan köfte boyutuydu, misket değildi.
Kefir ev yapımı birazda sulandırdım
Keten tohumu ve buğdayı yanmaz tencerede karıştırarak kavuruyorsun bu kadar

Anladim canim yavas yavas vermissin ne guzel darisi basima tekrar tebrik ediyorum azmini

munter köfteler normal evde yapılan köfte boyutuydu, misket değildi.
Kefir ev yapımı birazda sulandırdım
Keten tohumu ve buğdayı yanmaz tencerede karıştırarak kavuruyorsun bu kadar
Sen napiyosun kuzum senle denk gelemiyoruz hiç sohbete falan yogun musun bende vakit buldukça burdayım ama senle sohbet etmedik epeydir

SPOR LİSTESİ(24/31)
07.03

PEMBE TAKİM
(222dk) SekerPancarı71 :54dk+60dk+58+50dk
(115)selcanmehmetcan:40+30+45
edan18 :45+70
Poncikbirgelincik:60+85
Kova01: 45dk+45dk+30 dk+70

MOR TAKİM
hedef52:40+60+60+30
htc71 :
(290)munter :90+65+30+55+50
elaalemi:70+70+70+50+60

pembe takım:737
mor takim:800
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.uykusuzluktan ölüyorum .minik yatırmadı gene.dünkü menümü yazayım.kuzenimin oğlunun doğumgününe gitmiştim

Sabah:tb ekmeğine tost,haşl.yumurta,domates,zeytin,1 lokma ekmeğe kaymak-bal
Öğle:mercimekli köfte,salata,ayran
İkindi:çilekli tart
40 dk aerobik+30 dk yürüyüş
Bugün böyle dengeledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…