Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen kuzum valla 56 lara indim diye seviniyodum hevesim kursagımda kaldı
56,7 ydim 57,8 oldum sen ne yedinde o kadar aldın
Yaa ben annemlerde az yedim sonra biz gece 3 bucuga kadar oturduk biraz kraker falan atistirdim bi kac cips falan ama hep az az sonra pazar sabahi az yedim kvdemlere gectik oglen orda kek yapmislar yemedim bi catal aldim sadece sonrakatmer ve icli corek yapti kvdem yedimve sutlu tatli da yedim daha ne yicedim acabaa

aldıgın kilonun hakkını vermişssin beybi

İvit ama kendi yeme kapasitemin baya altinda yedim daha yerdim ama abartmayim didim
ben dün 2 poğca 1kase patates salatası 1 sütlü tatlı 1 açma 1dilim börek 1patates kasesi bide saymadıgım kadar sarma yedim aam sabah kahvaltımı cok az yaptım sonra temizlik yaptım baya bi saat 3 gibi bunları yedim başkada bişey yemedim akşamda spor yaptım yakmışımdır dimi

Sende baya vermisin aldigin kilonun hakkini ossun bende sabah spor yaptim yapmışızdır insallah simdi kahvalti yapicam esim izinli bugun evde ama yimicem

Kuzum bu kadar kacamakla 600 gram oynamis bence şukretdidolar baklavalar havada ucusmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…