- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.641
Gunaydin kizlar 500 gram artidayimm 73.2 oldum yine
Yaa ben annemlerde az yedim sonra biz gece 3 bucuga kadar oturduk biraz kraker falan atistirdim bi kac cips falan ama hep az azaynen kuzum valla 56 lara indim diye seviniyodum hevesim kursagımda kaldı
56,7 ydim 57,8 oldumsen ne yedinde o kadar aldın
İkimizde ayni kilo almisiz 1.1 kilotakım olarak haftaya süper başladık
Yaa ben annemlerde az yedim sonra biz gece 3 bucuga kadar oturduk biraz kraker falan atistirdim bi kac cips falan ama hep az azsonra pazar sabahi az yedim kvdemlere gectik oglen orda kek yapmislar yemedim bi catal aldim sadece sonra katmer ve icli corek yapti kvdem yedim ve sutlu tatli da yedim daha ne yicedim acabaa
İvitaldıgın kilonun hakkını vermişssin beybi
İkimizde ayni kilo almisiz 1.1 kilobakalim kim kazanacak bu hafta
ben dün 2 poğca 1kase patates salatası 1 sütlü tatlı 1 açma 1dilim börek 1patates kasesi bide saymadıgım kadar sarma yedimİvitama kendi yeme kapasitemin baya altinda yedim daha yerdim ama abartmayim didim
Sende baya vermisin aldigin kilonun hakkiniben dün 2 poğca 1kase patates salatası 1 sütlü tatlı 1 açma 1dilim börek 1patates kasesi bide saymadıgım kadar sarma yedimaam sabah kahvaltımı cok az yaptım sonra temizlik yaptım baya bi saat 3 gibi bunları yedim başkada bişey yemedim akşamda spor yaptım yakmışımdır dimi
Bende sabah 50 dk spor yaptimtabikide bensabah kahvaltı yapamadım geç kaldım 1 bardak süt içtim öğle ekmek yerim artık sonra akşam yine azıcık yicem yarın düşerim 56lara
Sende baya vermisin aldigin kilonun hakkiniossun bende sabah spor yaptim yapmışızdır insallah simdi kahvalti yapicam esim izinli bugun evde ama yimicem
Bende sabah 50 dk spor yaptimsini yinicim
efendmmmmmmmmmm@ParteMoralll bebegummm
sende mi bürütüsGunaydin kizlar regl oldum ve artidayim gunde yarim kg arti cikarak 1.200 fazla ciktim dahada cikarim gibi cunku davil gibim sisim ins cumaya inerim
Anaaaaaa kiz herkes artidaymis yaa kizlar hadi ben regl ins cumaya inerim daha regl olacak arkadaslarda var onlarda siss bu haftadaki durum ne olacak bakalimm.. ayy noluggg fazla sismeyemm
Kuzum bu kadar kacamakla 600 gram oynamis bence şukretCumartesi Menüm;
Sabah: 2kucuk tost
Öğlen: et dürüm + ayran (etleri yedim dürümün kücük kısmını bıraktım)
Akşam: Balık, 1 dilim küück kepekli ekmek
Cayın yanında iki baklava
bi avuç leblebi yedim gün içinde şekersiz çay ve su içtim
Pazar Menüm;
Sabah: bi dilim börek, biraz patates kızartması, sucuklu yumurta çay
şekersiz türk kahvesi yanında dido
Öğlen (15:30) bi tane cantık, bi kaseden biraz az tavuklu pilav + ayran
akşam: Kahve ve dido
Hafta sonu bolca kaçamaklı oldu arkadaşımın ısrarları yüzünden az az yedim 600 gram artıdayım
Ben varimmmm hemde tammm 1 kiloo tami tamina 1000 gram hemi de eksi 1000 gram nasil oldugu hakkinda bi bilgim yok ama kacamaksiz bi hafta sonuydu birde hareketliydim fazlaca ipim de geldiii kork benden kilolarrtArtıda olamayan yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?