- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.661
Kuzum bu kadar kacamakla 600 gram oynamis bence şukretdidolar baklavalar havada ucusmus
Ben varimmmm hemde tammm 1 kiloo tami tamina 1000 gram hemi de eksi 1000 gram nasil oldugu hakkinda bi bilgim yok ama kacamaksiz bi hafta sonuydu birde hareketliydim fazlaca ipim de geldiii kork benden kilolarrt
maşallah kuzumBen varimmmm hemde tammm 1 kiloo tami tamina 1000 gram hemi de eksi 1000 gram nasil oldugu hakkinda bi bilgim yok ama kacamaksiz bi hafta sonuydu birde hareketliydim fazlaca ipim de geldiii kork benden kilolarrt
Sagol canim bu hafta ilk 3 e girelim artik dimimaşallah kuzum
evet kesinlikleSagol canim bu hafta ilk 3 e girelim artik dimi
Daha gecemedi bugun olmam lazimKiz sen hamile msn yoksakac gun gecti reglini
ben dün 2 poğca 1kase patates salatası 1 sütlü tatlı 1 açma 1dilim börek 1patates kasesi bide saymadıgım kadar sarma yedimaam sabah kahvaltımı cok az yaptım sonra temizlik yaptım baya bi saat 3 gibi bunları yedim başkada bişey yemedim akşamda spor yaptım yakmışımdır dimi
Ay bende davil gibi sisiigimmmGunaydin kizlar regl oldum ve artidayim gunde yarim kg arti cikarak 1.200 fazla ciktim dahada cikarim gibi cunku davil gibim sisim ins cumaya inerim
Super 1000 gr harika tebriklerr cnmSagol canim bu hafta ilk 3 e girelim artik dimi
Tatliss ekside misin bakimmmefendmmmmmmmmmm
Maşallah herkes dökülüyor bir bir yedikleriniben dün 2 poğca 1kase patates salatası 1 sütlü tatlı 1 açma 1dilim börek 1patates kasesi bide saymadıgım kadar sarma yedimaam sabah kahvaltımı cok az yaptım sonra temizlik yaptım baya bi saat 3 gibi bunları yedim başkada bişey yemedim akşamda spor yaptım yakmışımdır dimi
Daha gecemedi bugun olmam lazimhamis olabilirmiyim ki ya aklima geyirmek istemim sonra ister istemez o pskoloji olusu beynimdee bu haftada olmazsam o zaman bakcem test var evdee
Ay bende davil gibi sisiigimmm
daha da yapmam artık bundan sonra hafta sonları kendimi eve kapatıcam kimseyide cagırmıcamMaşallah herkes dökülüyor bir bir yediklerini
Selam kızlarr. Cuma 63.4 Bugün 62.8. halbuki benim de ark. gelmişti yemiştim de yani
kızlar tebrik ediyorum hafta sonundan eksiyle çıkan nadir insanlardasınızcuma 59.8
pzt 59.6
Hc blmiorm kalkar kalkmaz iki lokma agzima atip agri kesici aldim.Tatliss ekside misin bakimmm
Yaa jasta misin kuzuuHc blmiorm kalkar kalkmaz iki lokma agzima atip agri kesici aldim.
Hak etmistinn keptin
Sabah oyleyim ben biraz usutuncce hemen bogazlarm aciyo. Ne blm bugun usuyorumm basin agriyodu sabah hala ayni moddayim.Yaa jasta misin kuzuu
yaa kuzum hasta mı olduunn ıhlamur kaynat kendine limonlu yumusatır bogazınıSabah oyleyim ben biraz usutuncce hemen bogazlarm aciyo. Ne blm bugun usuyorumm basin agriyodu sabah hala ayni moddayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?