- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.181
ayyyy hamilemissinnnnAyyy canimm kendimi umutlandirsammmi bilemedimmm cift cizgiii varrr ama biri biraz daha solukkkkk
Kuzuuumm çok sevindim gerçekten inşallah vardır hamilesindir Rabbim herkese nasip etsin valla çok heyecanlandimAyy nihayet keptinnnnnnn geldiiiii
Resim attim bakkkk onaaa emiii
Silikse olmayan cok gordum ama senin belirginmis .regl tarihin gectimi@ParteMoralll ve @selcanmehmetcan de gelmis yasasinnnnnhepiniz bakin testime giiii hepinizzz
Gormemisinnn testinde cift cizgi cikar gibi olmussss
Galibaaaaaayyyy hamilemissinnnn
Aminnnn cnmmmm aminnnn ins hamisimdir Rabbim isteyen herkese versinnnn sanada evlenince istesiginde inssss versinnnn ana olaliiim boz de anaaaaaaaKuzuuumm çok sevindim gerçekten inşallah vardır hamilesindir Rabbim herkese nasip etsin valla çok heyecanlandim
Goremedm nerdeeeeeeeGalibaaaaatestimin resmini gordunnnn mu tattlissss
Aminnnn cnmmmm aminnnn ins hamisimdir Rabbim isteyen herkese versinnnn sanada evlenince istesiginde inssss versinnnn ana olaliiim boz de anaaaaaaa
Nette baktim biraz kiminde hamilelik yok kiminde var karisikk vallaaa ayy seninkide ayrii adrenalin sevinnnccc olmussssSilikse olmayan cok gordum ama senin belirginmis .regl tarihin gectimi
Bak.mesela ben tam gunundr yaptim hatta su erken testlerden cikmadihastaneye gttm hamileydim. Bence yarin fln gitttttttt
Çok heyecanlandimGalibaaaaatestimin resmini gordunnnn mu tattlissss
Aminnnn cnmmmm aminnnn ins hamisimdir Rabbim isteyen herkese versinnnn sanada evlenince istesiginde inssss versinnnn ana olaliiim boz de anaaaaaaa
Bukup getireyimmm tatlimmmmmGoremedm nerdeeeeeee
Ay baya belli buuKizlar oldu galiba basardimmmmm
Sut icicem die az tuttum sisiriyo ama canim sonra iniyormafiyet olsun cnm aksam az geldi bana ama belki fazla yemissindir piyazi .
fasulye piyazi seni sisirmiyor mu ? 600 ip atlamissin harikaaaa
bak buda guzel fikirrBence onun işten geliş saatinde kapının dışına bebek ayakkabısı as
Ay baya belli buuay hadi inşallah yaaa @SekerPancari71 beraber buyutursunuz eger seninde varsa bebisleri
Sut icicem die az tuttum sisiriyo ama canim sonra iniyorm
Ben hep öyle hayal ettim öyle de yapicam inşallah nasip olursa küçücük beyaz bi patik yada ayakkabı alıp tokmak yerine baglicambak buda guzel fikirr
Inss insss
Benim icin cok iyi olur @SekerPancari71 bana yoldas olur tecrubeliii bilgilii zayiffff
ayy ins canim.Ben hep öyle hayal ettim öyle de yapicam inşallah nasip olursa küçücük beyaz bi patik yada ayakkabı alıp tokmak yerine baglicamkör değil ya görür herhalde
Sen bi araştır fikirlerin hepsine bak yakalanmadanayy ins canim.
Valla baya yaratici fikirler var bu konudaa kadinlar cag atlamis
Kuccuk asmaaa az boyuk ossun gorsun adam
Icimden bi ses gelmem gerektiğini söyledi kardesimden baglandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?