Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@ParteMoralll ve @selcanmehmetcan de gelmis yasasinnnnn hepiniz bakin testime giiii hepinizzz
Gormemisinnn testinde cift cizgi cikar gibi olmussss
Silikse olmayan cok gordum ama senin belirginmis .regl tarihin gectimi
Bak.mesela ben tam gunundr yaptim hatta su erken testlerden cikmadi hastaneye gttm hamileydim. Bence yarin fln gitttttttt

ayyyy hamilemissinnnn
Galibaaaaa testimin resmini gordunnnn mu tattlissss

Kuzuuumm çok sevindim gerçekten inşallah vardır hamilesindir Rabbim herkese nasip etsin valla çok heyecanlandim
Aminnnn cnmmmm aminnnn ins hamisimdir Rabbim isteyen herkese versinnnn sanada evlenince istesiginde inssss versinnnn ana olaliiim boz de anaaaaaaa

Silikse olmayan cok gordum ama senin belirginmis .regl tarihin gectimi
Bak.mesela ben tam gunundr yaptim hatta su erken testlerden cikmadi hastaneye gttm hamileydim. Bence yarin fln gitttttttt
Nette baktim biraz kiminde hamilelik yok kiminde var karisikk vallaaa ayy seninkide ayrii adrenalin sevinnnccc olmussss
Esimi nasil ekebilirimmm bilmiyimmmm
Izinde almam lazimmm isten

Galibaaaaa testimin resmini gordunnnn mu tattlissss

Aminnnn cnmmmm aminnnn ins hamisimdir Rabbim isteyen herkese versinnnn sanada evlenince istesiginde inssss versinnnn ana olaliiim boz de anaaaaaaa
Çok heyecanlandim Rabbim güldürsn yüzünüzü kuzuuumm
Heveslendim evleneyim bende yapayım hemen

bak buda guzel fikirr

Inss insss
Benim icin cok iyi olur @SekerPancari71 bana yoldas olur tecrubeliii bilgilii zayiffff
Ben hep öyle hayal ettim öyle de yapicam inşallah nasip olursa küçücük beyaz bi patik yada ayakkabı alıp tokmak yerine baglicam kör değil ya görür herhalde

Ben hep öyle hayal ettim öyle de yapicam inşallah nasip olursa küçücük beyaz bi patik yada ayakkabı alıp tokmak yerine baglicam kör değil ya görür herhalde
ayy ins canim.
Valla baya yaratici fikirler var bu konudaa kadinlar cag atlamis
Kuccuk asmaaa az boyuk ossun gorsun adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…