- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.201
bakcem bakcemmmSen bi araştır fikirlerin hepsine bak yakalanmadanmarket listeside güzelmiş çok değişik
Icimden bi ses gelmem gerektiğini söyledi kardesimden baglandim
Guzel canim afiyet olsunKizlar menum
sabah
1 haslanmis yumurta
1 dlm ekmek tb
Kahvaltiliklar
1 tk nutella
Ara yarim ayva
Ogle
Tavuk izgara 2 yk bulgur pilavi
salata ve mantar corbasi
Aksam yarim kase mercimek corbasi
7 kasik garnitur +yogurt karisimi yedimm
2.5 lt su
20 dk spor yuruyus
Kuzum ben biraz garantici bi insanim sen yarin aile hekimligine git kan ver cumada sonucu cikar cumartesi de kahvaltida soylersin pazari ne bekliycen hemde kanda baktirmak en garantisiKozlar pazara kadar regl olmazsam pazar sabahi yeni bir test daha yapacagim oda pozitif cikarsa esime surprizli soyleyecegimm pazarteside doktora gidecegim kan verecegim bir aksilik cikmazsa boyle dusundum nasil sizcee
Esimi atlatabilirsem oyle yapayimm izinde almam lazimKuzum ben biraz garantici bi insanim sen yarin aile hekimligine git kan ver cumada sonucu cikar cumartesi de kahvaltida soylersin pazari ne bekliycen hemde kanda baktirmak en garantisi
Izin alirsan bi ozel hastanede de yaptirabilirsin canim ayni gun alirsin sonucu degerin 5 ve uzeri ise hamilesin demek zatenEsimi atlatabilirsem oyle yapayimm izinde almam lazim
Kizlar oldu galiba basardimmmmm
ayyy barizzzz belliiiiiiiiiii hamilesnnnnn yaaaNette baktim biraz kiminde hamilelik yok kiminde var karisikk vallaaa ayy seninkide ayrii adrenalin sevinnnccc olmussss
Esimi nasil ekebilirimmm bilmiyimmmm
Izinde almam lazimmm isten
Ayyy canimm kendimi umutlandirsammmi bilemedimmm cift cizgiii varrr ama biri biraz daha solukkkkk
@ParteMoralll veBitmeyenUmidim de gelmis yasasinnnnn hepiniz bakin testime giiii hepinizzz
Gormemisinnn testinde cift cizgi cikar gibi olmussss
BenCok sevindim canim cokk ve mutluluktan agliyorumm su annnnnnn. .
ayyy barizzzz belliiiiiiiiiii hamilesnnnnn yaaa
SabahAyy cok ciciii kizzzzzzz bayildimmmmmm
ben beğendim eşim ve oğlum sevmediDiyet pudingin tadi nasildi :)
canıım cok geçmiş olsun oğluşun içinde gün almışsınız hayırlısı olsun inşallah anca iyileşir okul açılana kadarKizlar bugun giremedim bugun hastanede gecti günüm ben ev tasirken bilegimi incitmisim bi sislik vard onu gosterdim bi ay elinde yuk agir birsey tasima dedi dr krem hap ne verdi..
Oglusumu goturdum dr ayin 14sunnet olucak gun aldik şükür ...
Ve bugun cok aşırı soguktu koptur koptur git gel usutmusum bi bas agrisi buyun sirt agrisina yakalandim tmm sizin msj lari okuyamadim yarim kaldi agrimdan sma sindi iyiyim..
Sadece bugun cok duygusalimm bazi sebeblerden ama iyiki burdayim sizler varsinzz canlarr...
ins insss yine yapcamm belki onsikiklik netlesirrrayyy barizzzz belliiiiiiiiiii hamilesnnnnn yaaa
Ayyy hamilesinnnnnnzaten bugun coh duygusaldim agla agla isim bitti ve hasta oldum yattim yeni kalktim bi bakim msj lara didim varya su okudugum msj cok güzel haberr
Cok sevindim canim cokk ve mutluluktan agliyorumm su annnnnnn. .
canimmmmmmmmmmmm cok sag ol varya sizlerle mutlulugumu endisemi paylastim destek oldunuz Allah razi olsunnnn hepinizden ins bir gun hayirlisiyla senin haberlerinide boyle alirizzzz bu sevinci birlikte yasarizzmunter okadar cok sevindim bu habere benim olsun bagira bagira agliyacammm dermisimmm ne bilimm senin haberi duyunca cok mutlu oldum kim bilir benim olsa bizimki sevincten uçar ve butunn sulaleden tebrik haberleri gelir herhall... ay Tutamıyorum bugun kendimi oyle agliyorum yaaa noldu banaaa...
Canim cok gecmis olsunn cok dikkat et kolay kolaybuyilesmiyor o incinmeler. Oglusunda cabucak atlatsinnn okullar baslayincaya kadar uyilessin insssKizlar bugun giremedim bugun hastanede gecti günüm ben ev tasirken bilegimi incitmisim bi sislik vard onu gosterdim bi ay elinde yuk agir birsey tasima dedi dr krem hap ne verdi..
Oglusumu goturdum dr ayin 14sunnet olucak gun aldik şükür ...
Ve bugun cok aşırı soguktu koptur koptur git gel usutmusum bi bas agrisi buyun sirt agrisina yakalandim tmm sizin msj lari okuyamadim yarim kaldi agrimdan sma sindi iyiyim..
Sadece bugun cok duygusalimm bazi sebeblerden ama iyiki burdayim sizler varsinzz canlarr...
Gunaydin tatlisssGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?