Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel canim afiyet olsun

Kozlar pazara kadar regl olmazsam pazar sabahi yeni bir test daha yapacagim oda pozitif cikarsa esime surprizli soyleyecegimm pazarteside doktora gidecegim kan verecegim bir aksilik cikmazsa boyle dusundum nasil sizcee
Kuzum ben biraz garantici bi insanim sen yarin aile hekimligine git kan ver cumada sonucu cikar cumartesi de kahvaltida soylersin pazari ne bekliycen hemde kanda baktirmak en garantisi

munter okadar cok sevindim bu habere benim olsun bagira bagira agliyacammm dermisimmm ne bilimm senin haberi duyunca cok mutlu oldum kim bilir benim olsa bizimki sevincten uçar ve butunn sulaleden tebrik haberleri gelir herhall... ay Tutamıyorum bugun kendimi oyle agliyorum yaaa noldu banaaa...

Kizlar bugun giremedim bugun hastanede gecti günüm ben ev tasirken bilegimi incitmisim bi sislik vard onu gosterdim bi ay elinde yuk agir birsey tasima dedi dr krem hap ne verdi..
Oglusumu goturdum dr ayin 14sunnet olucak gun aldik şükür ...
Ve bugun cok aşırı soguktu koptur koptur git gel usutmusum bi bas agrisi buyun sirt agrisina yakalandim tmm sizin msj lari okuyamadim yarim kaldi agrimdan sma sindi iyiyim..
Sadece bugun cok duygusalimm bazi sebeblerden ama iyiki burdayim sizler varsinzz canlarr...

canıım cok geçmiş olsun oğluşun içinde gün almışsınız hayırlısı olsun inşallah anca iyileşir okul açılana kadar
sen niye ağlıyosunda o kadr duygusalsın kuzuum

ayyy barizzzz belliiiiiiiiiii hamilesnnnnn yaaa
ins insss yine yapcamm belki onsikiklik netlesirrr

Ayyy hamilesinnnnnn zaten bugun coh duygusaldim agla agla isim bitti ve hasta oldum yattim yeni kalktim bi bakim msj lara didim varya su okudugum msj cok güzel haberr

Cok sevindim canim cokk ve mutluluktan agliyorumm su annnnnnn . .

canimmmmmmmmmmmm cok sag ol varya sizlerle mutlulugumu endisemi paylastim destek oldunuz Allah razi olsunnnn hepinizden ins bir gun hayirlisiyla senin haberlerinide boyle alirizzzz bu sevinci birlikte yasarizz cok degisik bir hisss hele bir netlessin herhalde o zaman daha degisik olurim su an kan testi olmadigi icin kafamda olmayabilir dusuncesinede yer veruyorummm

Canim cok gecmis olsunn cok dikkat et kolay kolaybuyilesmiyor o incinmeler. Oglusunda cabucak atlatsinnn okullar baslayincaya kadar uyilessin insss
Ben bunu koydum sevincten agliyorum diee goz kirpan çıkmış munter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…