- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.801
vayyyyy mikemmelBende -400
Ben hamilelik topiklerinde gezinem accik
Burayi boşlarsan tohat yinnnBen hamilelik topiklerinde gezinem accik
Saol beybi regl oldum ya inemeye basladi kilomvayyyyy mikemmeltebrik ederim canım
vayyyyy mikemmeltebrik ederim canım
Gozum ustunuzde olcekkkBurayi boşlarsan tohat yinnn
biz eşimle aynı gün testten öğrendik sonra anneme dedim oda babama demiş torun geliyor diyeKizlar siz hamis olduktan sonra neler yaptiniz yani kalp atisiydi keseydi vs ailelere soylemekti nasil bi yol cizdiniz
Malumujuz ilk kez hamis oldugum icin cok soru var beynimmmdeeama sizleride sıkmak istemem sıkilirsaniz hamislikten hic bahsetmeyizz kuzular
Masallah canim Allah bagislasin. Yaa bizimkilerde yillardir bekliyorlar cok sevineceklerini dusunuyorumm. Kalp atisini keseyi falan gordukten sonra soylemeyi dusunuyom ben azicik buyusun susamcikk esime bile bu kadar gec soyluyosambiz eşimle aynı gün testten öğrendik sonra anneme dedim oda babama demiş torun geliyor diyecok sevinmisler zaten torun bekliyorlardi oyle ilk torun bizimkikerin sonra görünceme dedik ama sen soyleme biz soyleyelim dedik oda durmamış kaynanama demiş kayinbabamla birliktelermis sevinçten aglamışlar öyle ışte sonra kalp atışını duyduk testler falan muayeneler git gel doğdu çok şükür sağlıklı sihatli 38 . haftada normal dogum yaptim şimdi oldu 17 aylık
sabrına hayranimMasallah canim Allah bagislasin. Yaa bizimkilerde yillardir bekliyorlar cok sevineceklerini dusunuyorumm. Kalp atisini keseyi falan gordukten sonra soylemeyi dusunuyom ben azicik buyusun susamcikk esime bile bu kadar gec soyluyosam
Guzel planlarim var onun icinnnsabrına hayranimben duramaz söylerdim herhalde
Kız işin yok bunlara mi bakiyon senkızlar bir şey sorucam gülmeyin ama bizim takım niye 14. takım 10. takımdan sonra 11 12 13 yok yoksa var da ben mi görmedim
Canim menulerinden cikolata tatli yani bol kalorili seyler hic eksik olmuyo bi biraksan goruceksin nasil verdigini tam 1 aydir sekeri hayatimdan cikardim makarna ve pilavida sadece ekmegi sabah yiyorum sonucunu da aliyorum bi dene derim soyledigimiDünkü menüüüüm;
Sabah: 2 kücük tost
Arada bi browni
Öğlen: Biraz fırın makarna, tavuk
Arada bi bidolu
Akşam: Bitane cantık, ayran, 2 tane baklava
1,5 - 2 litre su
Canim ben kalp atisini duyduktan sonra soyledim yani 7 haftaliktan sonra seninkide 5 haftadan fazladir diye dusunuyorumKizlar siz hamis olduktan sonra neler yaptiniz yani kalp atisiydi keseydi vs ailelere soylemekti nasil bi yol cizdiniz
Malumujuz ilk kez hamis oldugum icin cok soru var beynimmmdeeama sizleride sıkmak istemem sıkilirsaniz hamislikten hic bahsetmeyizz kuzular
İşsizlik başıma vurmuş harbidenKız işin yok bunlara mi bakiyon senkapanmış o takımlar sanırım
Az dışarı çık yürüyüş falan yap bariİşsizlik başıma vurmuş harbiden
Bende çıktımAz dışarı çık yürüyüş falan yap bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?