- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.821
bende bizimkileri biraz bekletebilirim kizhtc71 kuzum tebrik ediyorum benden az almissin @SekerPancari71 seni de tebrik ediyorum
munter kuzu ben olsam hemen söylerdim valla anneme ama diğer tarafı biraz bekleyebilirdm
Vuuuuu harikasinnnn keptinnnnnnSPOR LİSTESİ(31/07)
15.30
PEMBE TAKİM
(138dk) SekerPancarı71:50dk+45+43
(80)selcanmehmetcan:40+40
(110)edan18:40+70
(175)Poncikbirgelincik:75+100
(110)Kova01:40+40+30
MOR TAKİM
(280)hedef52:30+40+60+60+90
(125)htc71 :35+45+45
(135)munter :60 dk+20 dk+30dk+25dk
(120)elaalemi:80+40
PEMBE TAKİM:613
MOR TAKİM:660
Annemle tam 1 buçuk saat yürüyüş yaptikk
Bende oyle dusunuyorum hele binkalp atisini duyalim. Ya herseyin bir sirasi var hep sabretmemiz gerwkiyor once cift cizgi sonra kan sonra kalp atisi sonra vs vs vs hepsi heyecan hepsi adrenalinnn hepsi iyi cikar guzel ilerler ins bizimkinde deCanim ben kalp atisini duyduktan sonra soyledim yani 7 haftaliktan sonra seninkide 5 haftadan fazladir diye dusunuyorum
Aferin sana da tatlis ancak zaten hastasijiz hava soguk degilmi fena olmayinBende çıktım20 dakika yürüdüm geldim kızımla hava güzel
yok canim güzeldi hava soğuk değil di kocaelindeyim benbende bizimkileri biraz bekletebilirim kiz
Vuuuuu harikasinnnn keptinnnnnn
Bende oyle dusunuyorum hele binkalp atisini duyalim. Ya herseyin bir sirasi var hep sabretmemiz gerwkiyor once cift cizgi sonra kan sonra kalp atisi sonra vs vs vs hepsi heyecan hepsi adrenalinnn hepsi iyi cikar guzel ilerler ins bizimkinde de
Aferin sana da tatlis ancak zaten hastasijiz hava soguk degilmi fena olmayin
Heee iyiii bariiii kuzuuuuuuyok canim güzeldi hava soğuk değil di kocaelindeyim benÇok soğuk olmuyor 2 gundur
Odamı baştan aşağı düzenledim sayılmaz mıAz dışarı çık yürüyüş falan yap bari
Ben geldigimden beri var din ben seni hatırlıyorum canımSelam kızlar nasılsınız..
Beni hatırladınız mıı
Yine çok kilo aldım kızlar ben yaaa aslında pek yüzüm yok ama..
Tatilde kardeşime gittim bol bol yedim fazla fazla geldi kilolar..
Evet canım yaa..tiroide baktırdım bu ara yine çok yükselmiş kilo verimin durur dedi doktor..d vitamini de kullanıyorum..Ben geldigimden beri var din ben seni hatırlıyorum canımÇok mu aldin
tekrardan vermeye baslarsin canım üzülme aldım diye.Evet canım yaa..tiroide baktırdım bu ara yine çok yükselmiş kilo verimin durur dedi doktor..d vitamini de kullanıyorum..
Bugün başladım inşallah..tekrardan vermeye baslarsin canım üzülme aldım diye.
ilaçlarını kullan tekrardan güzelce baslarsin sen yaparsın
sayılmazOdamı baştan aşağı düzenledim sayılmaz mı
ayyy sarrafimmm hosgrldinnn hep aklimdaydin vallaaSelam kızlar nasılsınız..
Beni hatırladınız mıı
Canim Merhaba ben tanımıyorum seni ben geldigimde yoktun çok mu kilo aldın kiSelam kızlar nasılsınız..
Beni hatırladınız mıı
Ben survıvor izliyommmNapiyosunuz Napiyosunuz Napiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz Napiyosunuz Napiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz Napiyosunuz Napiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz Napiyosunuz Napiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz Napiyosunuz
Bende kalbimdeki denizBen survıvor izliyommm
afiyet olsun cnm aksami abarymamissindir ekinim bence guzelSabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1çk tahin pekmez,1dlm tb ekmek
Ara:iki kare bitter
Öğle:bamya yemeği,3kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:armut
Akşam:kebap,1dlm lavaş ekmek,salata,ayran,3çiğ köfte
Eşimle dışarda yedik malum Adana'da kebap yenir.tatlı niyetine evde salep içtim
Guzel olmus sabah gec mi kahvalti ettijiz oglen cay icmissijiz sadece bi arada hosgeldijizSabah : 3 ceviz bir tane tam buğday unlu krep-omlet karışımı bir avuç büyüklüğünde peynir
Öğlen: bir tane kayısı çayı
Akşam: bir tabak dolusu kıymalı mercimek yemeği ve bir kase yoğurt
2lt den fazla da su içtim
Şu an elektrikler kesildi şarjım da az bakalım ne kadar dayanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?