Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım benimmm
76 ile gitmiştim 85 ile geri geldim..nefret geldi artık bu durumdan..şimdi baya azimliyim kilomu verip listeye geri dönücem inşallah tabi kabul ederseniz
Ay cnm sen ne zaman gittin ki cok oldumu okadar cok almissin pffff
Hemeeen kendine gellll ver kurtull yaaaa uzuldmmmmmm
Gunaydin kizlar dün aksamdan beri kizimin bacağı agriyodu gece hic uyyamadik oğdum bütün gece bölük bölük uyyabildik o yuzden 10 bucuk da kalkti uyumusuz sabah biraz iyi oldu
oyyy nolduuu kuzumaaaaaaaaa

sarraf canım sen şimdi listeye giricek misin yoksa biraz daha beklicek misin ben ona göre pazartesi bakayım ne zaman izne cikmissin diye ama kilo da almissin nasıl olcak

Kuzum niye agriyomus kii merhem falan sürseydiniz
Ayy ilk bi bir bucuk yasindayken olmustu bacaginin ustune basamiyodu doktora goturduk her tahlil yapildi romatizmadan şüphelendiler ama bisey çıkmadı şükür
Arada bacagi agriyo surup veriyorum geciyo büyüme agrisi dedi doktorlar ama arada da aciyo diyo boyle ustune falan basamiyo senede 2 kez falan oluyo boyle buyume agrisi heralde surup falan veriyorum ama boyle acıyınca gecmiyo oguyorum gece boyu sabah yürüyüp hareket ettikce bisey kalmadi gecti

Ay cnm sen ne zaman gittin ki cok oldumu okadar cok almissin pffff
Hemeeen kendine gellll ver kurtull yaaaa uzuldmmmmmm
oyyy nolduuu kuzumaaaaaaaaa
Ay bacağım aciyo diye uyandi hep kizz oğdum uyudu geri ayni kac kere kalkti gece ama simdi gecti

sarraf canım sen şimdi listeye giricek misin yoksa biraz daha beklicek misin ben ona göre pazartesi bakayım ne zaman izne cikmissin diye ama kilo da almissin nasıl olcak
Karar defterini bi okuyalim kuzum belli bi kilonun ustunde alanlar geri donebiliyodu hemen sanirim

Günaydınlar :))

Günaydın kızlar...
Limonlu suyumu içtim şimdi kahvaltımı yapıcam..herkese iyi pazarlar..
Günaydın hoşgeldin canım, çok sevindim döndüğüne. Hemende limonlu sulara başlanmış:)) nasılsın, neler yaptın boşlukta?

Gunaydin kizlar dün aksamdan beri kizimin bacağı agriyodu gece hic uyyamadik oğdum bütün gece bölük bölük uyyabildik o yuzden 10 bucuk da kalkti uyumusuz sabah biraz iyi oldu
Çok geçmiş olsun canım büyüme ağrısıda olabilir küçükken benim hep ağrırdıdoktor uzarken olur bazı çocuklarda demişti.

Günaydınlar canlar, dün spor yapmadığım için 20 dk sporumu yaptım. Şimdi suyumu içip kahvaltıya geçiyorum:))

kaptinn
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

Saol canim doktorda oyle dedi buyume agrisiymis bende de vardi kucukkenn

Büyüyo mu kuzucuk gectiyse iyi kuzum Kıyamam küçücük canlari var zaten

Hastalık durumu var ama sayılıyor mu acaba o

Hoşbuldum canım..burayı bırakıp sağlık sorunları da olunca kilolar geldi malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…