Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

05.02.2017 menum
Sabah
1 tereyaginda yumurta
3 zeytin
1 tatli kasigi tulum peyniri
1 dilim
Oglen yok
Aksam
Kozlenmis biber patlican salatasi yagsiz
3 kasik dugun corbasi etli
3 catal kek
1 isirik kurabiye
Aralarda turp havuc oyle seyler attim agzima
Bugun misafirim vardi kizlar ucuz atlattim diyebilirim minik kacamaklar disinda

Suda 2.5 olmamistir

Guzel canim afiyet olsun

Guzel canim aksamki porsiyonlarin ufak ufaksa gayet iyi

Guzel de canim oglen yok ara ogunde ana ogun gibi
06derya bunu anlamadi.

Ben gruptan çıktıktan sonra sen gelmiştin canım..sorma fena kilo aldım..hipotiroid pko insülin direnci ne ararsan var bende..az bir dikkatsizlikte fena kilo alıyorum..

Ayni ben canim bende, bi insan bi haftada 4kg alirmi ben oyum işte yapcak bişey yok yok hamur isi yesem yok tatlilar lop lop gotursemde alsam bu kg lari arada senede iki üç defa böyle oluyor bunyemiz bize oyun ediyor..
Bu arada hoş geldin canimm ozledim hep aklima geliyodun..bide ben silkelenip kendime gelsem elimde degil bu ara depresyon da gibiyim gider inş..

Kizlar ben bugun seker hapina basladim ne olur olmaz tahlil sonuçlarımi alana kadar ve duruma bakim kullanmaya devam etcem gunde bir kg almaya basladim Noluyor bende anlamadım uzuntu mu stresmi sebeb mi bilmiyorum bide yarin bi daha tartilacam ..

Guzel de canim oglen yok ara ogunde ana ogun gibi
06derya bunu anlamadi.
cnm sabah biraz gec yedim lahmzcun oglen gibi ama daha gec yedim ara yazdimm

Canim stresten moralini bozma duzeldcek hdpsi lutfennn

Gunaydinnnn guzelllerr
Sabah tartildim 72.9 ciktimmm
Sisim iniyoo mu nee

Bu sabah esim tost yapiyorrr ne zamandir cnm cekmisti mmm gece ruyama girdiii

Anladım kuzum baya zormus Rabbim sana 2 kız nasip etmiş ne güzel aramamis yokluklarini

Hee o kadar zaman olduuu taniyak acikkk artikinnnayy kesin borek vardirrr uff ne yenirr su boregimidir aceba yoksa kiymali borekmiii mantida var midirr ufff gece gece neler geliyor akkimaaa cok pis bogazim ya
Börek falan vardır da mantiyla ugrasmazlar diye düşünüyorum ama yemicemm çünkü 57.1 çıktım dün 57 ydim bu gidişle pazartesiye harika bi giriş yapamam +500 olarak

Bebegiim sen ilacı biraktiktan sonra almaya başladın galiba dimi

Günaydın kizlaarrr iki gündür menu paylasamiyorum ama çok yemiyor cidden sadece dün akşam biraz fazla kaçırdım ekmeği o kadar
Şimdi de kahvaltı yapıp nisanlimin akrabasina gitcem orda az yerim akşam yemeği de yemem hayirlisiyla yarın ekside çıkmam

Hoşbuldum canım..ne yapalım bizim bünyeler de böyle..spora yazılcam inşallah o da daha motive eder beni..

Gunaydin kizlar dün aksamdan beri kizimin bacağı agriyodu gece hic uyyamadik oğdum bütün gece bölük bölük uyyabildik o yuzden 10 bucuk da kalkti uyumusuz sabah biraz iyi oldu

Börek falan vardır da mantiyla ugrasmazlar diye düşünüyorum ama yemicemm çünkü 57.1 çıktım dün 57 ydim bu gidişle pazartesiye harika bi giriş yapamam +500 olarak
salata yirsin ekside cikarsin ins

gozumuz uzerinde

Gunaydin kizlar dün aksamdan beri kizimin bacağı agriyodu gece hic uyyamadik oğdum bütün gece bölük bölük uyyabildik o yuzden 10 bucuk da kalkti uyumusuz sabah biraz iyi oldu
Aa gecmis olsun cnm simdi nasil kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…