- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.861
Guzel canim afiyet olsunMenümü şimdi verebilmem
Kahvaltı
11 zeytin
1 kk peynir
Nane
1 kaşık kahvaltılık sos
Öğlen elma kurusu
Ara keten tohumuyla karışık buğday kavurması
Akşam
Alabalık
Yağsız salata
Ara sütlü nescafe
Spor yapamadım bugün
Su 1.5 lt
Guzel canim aksamki porsiyonlarin ufak ufaksa gayet iyiSabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1çk tahin pekmez,1dlm tb ekmek
Ara:iki kare bitter
Öğle:bamya yemeği,3kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:armut
Akşam:kebap,1dlm lavaş ekmek,salata,ayran,3çiğ köfte
Eşimle dışarda yedik malum Adana'da kebap yenir.tatlı niyetine evde salep içtim
Guzel de canim oglen yok ara ogunde ana ogun gibiMerhaba kizlar menum
Sabah
Tereyagina kirilmis 1 yumurta
2 dl tb ekmwgi
Kahvaltiliklar ve kahvaltilik sos
Ara 1 tanecik lahmacunnn
Aksam
1 tabah etli batates yemegi 4 parca et 4 parca patatiss
Yarim dilim ekmek
1 kase corba
Az salata
2.5 lt su
Bugun evden hic cikmadim hep yattimm spor yokk
Ben gruptan çıktıktan sonra sen gelmiştin canım..sorma fena kilo aldım..hipotiroid pko insülin direnci ne ararsan var bende..az bir dikkatsizlikte fena kilo alıyorum..
cnm sabah biraz gec yedim lahmzcun oglen gibi ama daha gec yedim ara yazdimmGuzel de canim oglen yok ara ogunde ana ogun gibi
06derya bunu anlamadi.
Canim stresten moralini bozma duzeldcek hdpsi lutfennnKizlar ben bugun seker hapina basladim ne olur olmaz tahlil sonuçlarımi alana kadar ve duruma bakim kullanmaya devam etcem gunde bir kg almaya basladim Noluyor bende anlamadım uzuntu mu stresmi sebeb mi bilmiyorum bide yarin bi daha tartilacam ..
Anladım kuzum baya zormusTiroid için ilaç kullanıyorum canım..metabolizmayı yöneten hormon yok ilaçla çalıştırmaya gayret ediyorumpko da yumurtalıktaki küçük kistler ilaç içmeden adet olamıyorum..iki kızım var ikisi de tedaviyle oldu yani sürekli hormon ilaçları kullandım ve hala kullanıyorum..Rabbim göstermesin boşver adını bilme hiç yaşama inşallah..
Börek falan vardır da mantiyla ugrasmazlar diye düşünüyorumHee o kadar zaman olduuu taniyak acikkk artikinnnayy kesin borek vardirrr uff ne yenirr su boregimidir aceba yoksa kiymali borekmiiimantida var midirr ufff gece gece neler geliyor akkimaaa cok pis bogazim ya
Bebegiim sen ilacı biraktiktan sonra almaya başladın galiba dimiKizlar ben bugun seker hapina basladim ne olur olmaz tahlil sonuçlarımi alana kadar ve duruma bakim kullanmaya devam etcem gunde bir kg almaya basladim Noluyor bende anlamadım uzuntu mu stresmi sebeb mi bilmiyorum bide yarin bi daha tartilacam ..
Hoşbuldum canım..ne yapalım bizim bünyeler de böyle..spora yazılcam inşallah o da daha motive eder beni..Ayni ben canim bende, bi insan bi haftada 4kg alirmi ben oyum işte yapcak bişey yok yok hamur isi yesem yok tatlilar lop lop gotursemde alsam bu kg lari arada senede iki üç defa böyle oluyor bunyemiz bize oyun ediyor..
Bu arada hoş geldin canimm ozledim hep aklima geliyodun..bide ben silkelenip kendime gelsem elimde degil bu ara depresyon da gibiyim gider inş..
Gunaydin sarrafimmm döndün müGünaydın kızlar...
Limonlu suyumu içtim şimdi kahvaltımı yapıcam..herkese iyi pazarlar..
Canım benimmmGunaydin sarrafimmm döndün mücok sevindim nasilsin
Geçmiş olsun canım..büyüme evresinde oluyo çocuklarda..Gunaydin kizlar dün aksamdan beri kizimin bacağı agriyodu gece hic uyyamadik oğdum bütün gece bölük bölük uyyabildik o yuzden 10 bucuk da kalkti uyumusuz sabah biraz iyi oldu
CanimmmCanım benimmm
Evet geldim ama çok kilo aldım onları verip tekrar listeye girmek istiyorum inşallah
salata yirsin ekside cikarsin insBörek falan vardır da mantiyla ugrasmazlar diye düşünüyorumama yemicemm çünkü 57.1 çıktım dün 57 ydim bu gidişle pazartesiye harika bi giriş yapamam +500 olarak
gozumuz uzerindeGünaydın kizlaarrr iki gündür menu paylasamiyorum ama çok yemiyor cidden sadece dün akşam biraz fazla kaçırdım ekmeği o kadar
Şimdi de kahvaltı yapıp nisanlimin akrabasina gitcem orda az yerim akşam yemeği de yemem hayirlisiyla yarın ekside çıkmam
Aa gecmis olsun cnm simdi nasil kuzucukGunaydin kizlar dün aksamdan beri kizimin bacağı agriyodu gece hic uyyamadik oğdum bütün gece bölük bölük uyyabildik o yuzden 10 bucuk da kalkti uyumusuz sabah biraz iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?