- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.921
Ayy hic bilmiyorum kiz matematikden anlayan yok var mii benim aklim ermedi
Bn bilmek benim matematigim hep zayiftiKilomu 5 e mi bölcez acep..kafam karıştı
Sen beni aydinlatsanakeptın gelse de aydinlatsa biziama bence listeye giriyorsun canım
benimkideBn bilmek benim matematigim hep zayifti
Yimeye ne yapmislar giiiiiSen beni aydinlatsanakafam karıştı misafirlikteyim şimdi yarın bakcam
bende bilmiyorum kiz oyle mi oluyor benim hiç bulan tim olmadıSelam kizlar alintilama olmadii maalesef
@SekerPancari71 kuzucuguna cok geckisnolsun. Ben ilk defa duydum buyume agrilari diye bir sey sanirim ben kuccukken hic buyuyemedimins cabucak gecer ovdugunda rahatliyor mu?
Bende ne yapiyim tatlis mide bulantim var hic halim yok yedigim seyler midemi bulandiriyor. Yemek yapmam lazim hic mutfaga giresim yok. Birde kasiklarimda alt karnimin bitisince sanci oluyor ve bel agrim yuvarlanip gidiyom bi oteye bi beriye
Kizlar ben hamisligi hep tv de gordugum gibi basliyor zannederdim onceleri. Sabahlari bulantiyla kalkarsin kosa kosa banyoya gidersin vs vs benim hic oyle olmiyyy
Hic mi olmadiiibende bilmiyorum kiz oyle mi oluyor benim hiç bulan tim olmadı
Oyu kuzumm kiyamam ben onaaaaaAy bacağım aciyo diye uyandi hep kizz oğdum uyudu geri ayni kac kere kalkti gece ama simdi gecti
Canimmmm unutma hamisken guzle beslenmen lazim. Ben yemek manyagi oldugum halde ilk zamanlar aglaya aglaya kahvaltimi yapardim istemezdim cnku. Esim surekli arayip kahvalti yaptinmi sut ictjnmi yok sunu yedinmi meyve yednmi kontl ederdi. Zorlaaaa aksamlari ceviz fln yediriyoduSelam kizlar alintilama olmadii maalesef
@SekerPancari71 kuzucuguna cok geckisnolsun. Ben ilk defa duydum buyume agrilari diye bir sey sanirim ben kuccukken hic buyuyemedimins cabucak gecer ovdugunda rahatliyor mu?
Bende ne yapiyim tatlis mide bulantim var hic halim yok yedigim seyler midemi bulandiriyor. Yemek yapmam lazim hic mutfaga giresim yok. Birde kasiklarimda alt karnimin bitisince sanci oluyor ve bel agrim yuvarlanip gidiyom bi oteye bi beriye
Kizlar ben hamisligi hep tv de gordugum gibi basliyor zannederdim onceleri. Sabahlari bulantiyla kalkarsin kosa kosa banyoya gidersin vs vs benim hic oyle olmiyyy
Canimmmmm ❤ yok tatlm az kaldi Allahin izniyle henüz dogum yapmadım ama 33.haftadan beri erken dogum riskimiz var baya sıkıntılı ilerliyor son zamanlar :/
Kuzucuklarrr
@SekerPancari71 Canmm geçmiş olsun beybişee, ben de duymuştum benm kuzenlerim de küçük onlarda da oluyordu arada doktor büyüme dönemi boyu uzuyor demişti yani sıkma canını
munter Kuzu npıyon nasıl gidiyor hamislik ayy bi an önce söyleseydin eşine nazlanmalar başlardı
kaptinn kız çok yeme bak sen bana kızıyodun ben de sana kızarım
sarraf hoşgeldinizzz
htc71 canm sen ne şanslısın ya hiç bulantn olmamış maşallahh ben çok korkuyorum midem bulanır diye ilerde çünkü çocukluktan beri en büyük korkularımdan biri mide bulantısı ve çıkarmak
Bu arada dün girmeyince böyle oldu mesajlar kızlar
Canimmmm unutma hamisken guzle beslenmen lazim. Ben yemek manyagi oldugum halde ilk zamanlar aglaya aglaya kahvaltimi yapardim istemezdim cnku. Esim surekli arayip kahvalti yaptinmi sut ictjnmi yok sunu yedinmi meyve yednmi kontl ederdi. Zorlaaaa aksamlari ceviz fln yediriyodudusunnn bennnn pis bogazim bide :) ama o halde aksamlari bile durum yerdim tatli yerdimmm gecenin koru makarna haslar yerdim kalk durumcuye gidelm derdim bu da tatli yanlari :)
ilk zamanlar zor oluyo biraz ama ilk 3 ay cok onemli. Anne karninds ki beslenmen cocugun dogduktan sonrasini bile etkiliyomus.
Bende bilmem kosa kosa ogurdugmu falan ama bazen oluyodu bazi yieceklerden tiksinmistim.
Balik kokusu, kuzueti kokusu, sucuk kokusu gibi.
Insallah yemek konusunda asiri zorlanmazsin. Bazilari cok bulanti yasiyo. Allah kolaylik verir insallah cnm benim
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar...
Limonlu suyumu içtim şimdi kahvaltımı yapıcam..herkese iyi pazarlar..
Ayyy inşallah değer değer kuzum hamissin hem öyle hissediyosan öyledir muhtemelenn
Sormaa tatlim yaa o da bakiyor bana saf saf ne oluyor diyeeborseyde soyleyemiyorum sabah gidip kan verince aksama patlatcam bombayi ins degecek beklettigimeee benide su an en cok mide bulantisi etkiliyor ins sende olmaz kyzum senin daha cok var ama olsun simdiden duamizi edelimmm
Sarma pişi tatlı mercimek köftesi bide erik marmelati vardıYimeye ne yapmislar giiiii
Ay hiç beceremem oynamayı dans etmeyiAz önce arkadaşımın dans okulunun sponsorluğunu yaptığı Türkiye dans şampiyonasına gittim.içim gitti vallahi.çok güzel dans ediyorlar kuğu gibiler,kıyafetleri ayrı bir güzel.en kısa sürede ben de öğrenmeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?