Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saf saf Evd3 bi oteye bi beriye devriliyom benn

ayyy sarrafimmm hosgrldinnn hep aklimdaydin vallaa
Seni nasil hatirladikmi biz takimin demirbaslariyizzzzzzzz ni demek tanidinizmiiiii hosgeldnnnnnnn tekrardan tatlimmm cokmu aldn
Canım benimmm
76 ile gitmiştim 85 ile geri geldim..nefret geldi artık bu durumdan..şimdi baya azimliyim kilomu verip listeye geri dönücem inşallah tabi kabul ederseniz

Bence sabahki 2 dilim Bir olsa iyi Bir menü 1 lahmacun çok sıkıntı değil öğlen erken hem sindirimi kolay olmuştur

Sabah öğlen çok iyi akşam biraz kaçmış ama dışarıda yenilmiş olur öyle normaldir o kadar yarın dengelersin en kötü

Ben gruptan çıktıktan sonra sen gelmiştin canım..sorma fena kilo aldım..hipotiroid pko insülin direnci ne ararsan var bende..az bir dikkatsizlikte fena kilo alıyorum..
O zaman artık dikkat edip vericez demek ki aldigimiz kiloları ilaç kullaniyo musun peki çok engelliyomu bu saydiklarin kilo vermeni ben ne olduklarını bilmiyorum da

Bence sabahki 2 dilim Bir olsa iyi Bir menü 1 lahmacun çok sıkıntı değil öğlen erken hem sindirimi kolay olmuştur
yimirtaya ekmek bana bana yiyince olee olduuu maaleseff

Maşallah menu harika spor yok tembellik fora resmennnn
Aynen tatlis gun boyu yattim bi o koltukta bi bu koltujta pinekledim durdum

Ben gruptan çıktıktan sonra sen gelmiştin canım..sorma fena kilo aldım..hipotiroid pko insülin direnci ne ararsan var bende..az bir dikkatsizlikte fena kilo alıyorum..
Gecmos olsun yaa onlar olunca vermekte zor sanirimm

O zaman artık dikkat edip vericez demek ki aldigimiz kiloları ilaç kullaniyo musun peki çok engelliyomu bu saydiklarin kilo vermeni ben ne olduklarını bilmiyorum da
Tiroid için ilaç kullanıyorum canım..metabolizmayı yöneten hormon yok ilaçla çalıştırmaya gayret ediyorum pko da yumurtalıktaki küçük kistler ilaç içmeden adet olamıyorum..iki kızım var ikisi de tedaviyle oldu yani sürekli hormon ilaçları kullandım ve hala kullanıyorum..Rabbim göstermesin boşver adını bilme hiç yaşama inşallah..

Nasi da tanıyo beni yatcammm son bi bakayım dedim yarın ev gezmesine gitcez inşallah salata türü şeyler yapmislardir
Hee o kadar zaman olduuu taniyak acikkk artikinnnayy kesin borek vardirrr uff ne yenirr su boregimidir aceba yoksa kiymali borekmiii mantida var midirr ufff gece gece neler geliyor akkimaaa cok pis bogazim ya

Allah sifalar versin hormon ilaclari troid falan kilo yapiyordur kesin Allah kolaylik versin

Menümü şimdi verebilmem
Kahvaltı
11 zeytin
1 kk peynir
Nane
1 kaşık kahvaltılık sos
Öğlen elma kurusu
Ara keten tohumuyla karışık buğday kavurması
Akşam
Alabalık
Yağsız salata
Ara sütlü nescafe
Spor yapamadım bugün
Su 1.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…