- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.841
Saf saf Evd3 bi oteye bi beriye devriliyom bennNapiyosunuz Napiyosunuz Napiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz Napiyosunuz Napiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz Napiyosunuz Napiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz Napiyosunuz Napiyosunuz NapiyosunuzNapiyosunuz Napiyosunuz
Canım benimmmayyy sarrafimmm hosgrldinnn hep aklimdaydin vallaa
Seni nasil hatirladikmibiz takimin demirbaslariyizzzzzzzz ni demek tanidinizmiiiii hosgeldnnnnnnn tekrardan tatlimmm cokmu aldn
Ben gruptan çıktıktan sonra sen gelmiştin canım..sorma fena kilo aldım..hipotiroid pko insülin direnci ne ararsan var bende..az bir dikkatsizlikte fena kilo alıyorum..Canim Merhaba ben tanımıyorum seni ben geldigimde yoktun çok mu kilo aldın ki
Aynen çok geç kahvaltı edince öğlen acıkmadım haliyleafiyet olsun cnm aksami abarymamissindir ekinim bence guzel
Guzel olmus sabah gec mi kahvalti ettijiz oglen cay icmissijiz sadece bi arada hosgeldijiz
Bence sabahki 2 dilim Bir olsa iyi Bir menü 1 lahmacun çok sıkıntı değil öğlen erken hem sindirimi kolay olmuşturMerhaba kizlar menum
Sabah
Tereyagina kirilmis 1 yumurta
2 dl tb ekmwgi
Kahvaltiliklar ve kahvaltilik sos
Ara 1 tanecik lahmacunnn
Aksam
1 tabah etli batates yemegi 4 parca et 4 parca patatiss
Yarim dilim ekmek
1 kase corba
Az salata
2.5 lt su
Bugun evden hic cikmadim hep yattimm spor yokk
Sabah öğlen çok iyi akşam biraz kaçmış ama dışarıda yenilmiş olur öyle normaldir o kadar yarın dengelersin en kötüSabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1çk tahin pekmez,1dlm tb ekmek
Ara:iki kare bitter
Öğle:bamya yemeği,3kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:armut
Akşam:kebap,1dlm lavaş ekmek,salata,ayran,3çiğ köfte
Eşimle dışarda yedik malum Adana'da kebap yenir.tatlı niyetine evde salep içtim
Maşallah menu harika spor yok tembellik fora resmennnnSaf saf Evd3 bi oteye bi beriye devriliyom benn
O zaman artık dikkat edip vericez demek ki aldigimiz kilolarıBen gruptan çıktıktan sonra sen gelmiştin canım..sorma fena kilo aldım..hipotiroid pko insülin direnci ne ararsan var bende..az bir dikkatsizlikte fena kilo alıyorum..
yimirtaya ekmek bana bana yiyince olee olduuu maaleseffBence sabahki 2 dilim Bir olsa iyi Bir menü 1 lahmacun çok sıkıntı değil öğlen erken hem sindirimi kolay olmuştur
Aynen tatlis gun boyu yattim bi o koltukta bi bu koltujta pinekledim durdumMaşallah menu harika spor yok tembellik fora resmennnn
Gecmos olsun yaa onlar olunca vermekte zor sanirimmBen gruptan çıktıktan sonra sen gelmiştin canım..sorma fena kilo aldım..hipotiroid pko insülin direnci ne ararsan var bende..az bir dikkatsizlikte fena kilo alıyorum..
Ay bende hareketliydim ama çok yidiiimmmyimirtaya ekmek bana bana yiyince olee olduuu maaleseff
Aynen tatlis gun boyu yattim bi o koltukta bi bu koltujta pinekledim durdum
Nasi da tanıyo beni
Tiroid için ilaç kullanıyorum canım..metabolizmayı yöneten hormon yok ilaçla çalıştırmaya gayret ediyorumO zaman artık dikkat edip vericez demek ki aldigimiz kilolarıilaç kullaniyo musun peki çok engelliyomu bu saydiklarin kilo vermeni ben ne olduklarını bilmiyorum da
Hee o kadar zaman olduuu taniyak acikkk artikinnnayy kesin borek vardirrr uff ne yenirr su boregimidir aceba yoksa kiymali borekmiiiNasi da tanıyo beniyatcammm son bi bakayım dedim yarın ev gezmesine gitcez inşallah salata türü şeyler yapmislardir
Sağol canım..aynen iki katı gayret istiyo..Gecmos olsun yaa onlar olunca vermekte zor sanirimm
Allah sifalar versin hormon ilaclari troid falan kilo yapiyordur kesin Allah kolaylik versinTiroid için ilaç kullanıyorum canım..metabolizmayı yöneten hormon yok ilaçla çalıştırmaya gayret ediyorumpko da yumurtalıktaki küçük kistler ilaç içmeden adet olamıyorum..iki kızım var ikisi de tedaviyle oldu yani sürekli hormon ilaçları kullandım ve hala kullanıyorum..Rabbim göstermesin boşver adını bilme hiç yaşama inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?