- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.901
Yeni mi çıktı bu hastaliklar kuzum önceden de var mıydı ilaçları izne ayrildiktan sonra mi kullanmaya basladinAyy öyle sayılsa ne iyi olur ne ararsan var..bir sürü ilaç kullanıyorum..vitaminler kilo yaptı resmen
Tiroid daha önceden vardı iki ay önce haşimatoya çevirmiş..diğerleri iki ay önce çıktı meydana..bir ay sonra kontrolüm var bakalım ne çıkacak sonuçlarYeni mi çıktı bu hastaliklar kuzum önceden de var mıydı ilaçları izne ayrildiktan sonra mi kullanmaya basladin
Gecti şükür beby saolasinn gece uyuyamidim ya kendime gelemedim daha kizBüyüyo mu kuzucukgectiyse iyi kuzum Kıyamam küçücük canlari var zaten
Ayy bide yarismaci kilosunun %5 ini alirsa direk girebilir diyo sarrafin kilosunun %5 i kac ola kiiiHastalık durumu var ama sayılıyor mu acaba o
Nasıl hesplanıyokiAyy bide yarismaci kilosunun %5 ini alirsa direk girebilir diyo sarrafin kilosunun %5 i kac ola kiii
Ayy hic bilmiyorum kiz matematikden anlayan yok var mii benim aklim ermediNasıl hesplanıyoki
Kilomu 5 e mi bölcez acep..kafam karıştıAyy hic bilmiyorum kiz matematikden anlayan yok var mii benim aklim ermedi
4.25 oluyor kızlar yanlış hesaplamadiysamAyy hic bilmiyorum kiz matematikden anlayan yok var mii benim aklim ermedi
geçmiş olsun tatlım Bende de olurdu küçükken bugün uyandım yuruyemedigimi hatirliyorum basamamistim ayağımın üstüne unutmadım halaGecti şükür beby saolasinn gece uyuyamidim ya kendime gelemedim daha kiz
Ayy benimdeKilomu 5 e mi bölcez acep..kafam karıştı
4.25 oluyor kızlar yanlış hesaplamadiysam
Aynen oyle oluyo benim kizda da biraz yuruyunce falan gecti saol tatlis zaten sık sık agriyo ama normal agriyo surup veriyorum geciyo ayni bende oyleydim cocukken temmuzun sicaginda yün taytla yattigimi bilirim agrisi gecsin diyegeçmiş olsun tatlım Bende de olurdu küçükken bugün uyandım yuruyemedigimi hatirliyorum basamamistim ayağımın üstüne unutmadım hala
9 kilo
eski kilonun da yuzdesi 3.8 çıkıyor canım9 kilo
keptın gelse de aydinlatsa bizi
Hadi inşallah çookk mutlu olurum canım..öyle daha bi motive oluyor insan..keptın gelse de aydinlatsa biziama bence listeye giriyorsun canım
Evet ya bende 1 ay izine çıkmıştım 2 3 kilo almıştım geldim buralara hemmenHadi inşallah çookk mutlu olurum canım..öyle daha bi motive oluyor insan..
Listede misin şimdi..Evet ya bende 1 ay izine çıkmıştım 2 3 kilo almıştım geldim buralara hemmenşimdilik iyi gidiyor bakalım az bişey kaldı
Evet canım 1 aydır listedeyim yineListede misin şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?