- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.941
Ben kendi gelinliğimin modelini kendim söyledim diktiler sonra geri verdim.kiralamış oldum.hem baya hesaplı oldu hem de çoğu arkadaşım gelinliği koyacak yer bulamıyor o dertten kurtuldum.ayrıca 2. Bir kez giyemezsin o gelinliği.Kizlaarrr yine morallerm bozuk geldim.kV yanindan bana 2. Ye 2. El gelinlik teklif etti bide kına gecesine karışıyor organizasyona 100 200 fazla Verde yegenlerimde bindalli giysin dedi
Hoşbuldum canım sağol :)Hoşgeldin canım
İkinci el veya kiralık gelinlik giyilebilir mantıklı ama bunun kv nin teklif etmesi biraz olmamış..kına da kıza aittir karışmasın bi zahmet..illaki bindallı istiyosa kendisi alsın..Kizlaarrr yine morallerm bozuk geldim.kV yanindan bana 2. Ye 2. El gelinlik teklif etti bide kına gecesine karışıyor organizasyona 100 200 fazla Verde yegenlerimde bindalli giysin dedi
Insallah kuzum biz burdayizzzzzAmin cnm ins. Normalde benim istahim acayiptir her dk yemek yiyebilecek potansiyele sahibimdir ama grip bile olsam hhemen etkilenirim istahim kesilir
Ben cok sagkikli beslenemiyorum ama yarindan itibaren arasyirip kendime saglikli ogunler listeler hazirlayacagim. Asiri kilo almadan bu hamisligi atlatmam lazim ve cok tirsuyorum
Sizlerede soracagim bana hep yardimci oldunuzz
Sen nasil oldun birseyler yiyebiliyor musun cok agrin var mi
Olduuuu deseydinnnn. Yaaa nisanlin bsey demiyomu karistirmasaniza. Annnde karisiyomuu aaaaaa şuna bak noye ikinci elmissss cok sinirlendmmKizlaarrr yine morallerm bozuk geldim.kV yanindan bana 2. Ye 2. El gelinlik teklif etti bide kına gecesine karışıyor organizasyona 100 200 fazla Verde yegenlerimde bindalli giysin dedi
Bende kiralık istiyorum aslında evimde tutmak istemiyorum bidaha nerde giycem sonuctaBen kendi gelinliğimin modelini kendim söyledim diktiler sonra geri verdim.kiralamış oldum.hem baya hesaplı oldu hem de çoğu arkadaşım gelinliği koyacak yer bulamıyor o dertten kurtuldum.ayrıca 2. Bir kez giyemezsin o gelinliği.
İkinci el değil de bi tanidigim bnmkini giyebilirsin dedi çok begendigim bi gelinlikti bende olur demiştim ama artık sıfır aldircam ben 2. Ye evlenmiyorum sonuçta ilk evliliğim bu hersey onun istediği gibi olsun istiyo beni hiç saymıyo deli oluyorumİkinci el veya kiralık gelinlik giyilebilir mantıklı ama bunun kv nin teklif etmesi biraz olmamış..kına da kıza aittir karışmasın bi zahmet..illaki bindallı istiyosa kendisi alsın..
Annem duyunca 2. Ye 2. El alırsın dedi diğer çocuklarını kastederek nisanlimin yanında hiç bu şekilde konuşmuyo ki onun yanında sesi çıkmıyor yüz verdik deliye.. hesabı bakalım nerde patlicam. Aynen öyle kendi paralarını versinler ben zaten tek maaşla yapıyorum herseyimi bişeye yardım ettikleri de yok hep yük olma derdindeOlduuuu deseydinnnn. Yaaa nisanlin bsey demiyomu karistirmasaniza. Annnde karisiyomuu aaaaaa şuna bak noye ikinci elmissss cok sinirlendmmgelmiyim orayaaaa keske ablan olsaydmmm
Ayrica yegenleri cok istiyosa herkes kenfi ucretini versm
sporun beni benden aldiBugünkü menüm:
Sabah: 3lokma sucuklu yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,1/2simit,1çk tahin pekmez,2ısırık tahinli çörek
Ara: portakal,2günkurusu arası ceviz
Akşam:mercimek unlu diyet pizza
80 dk aerobik(1000 kalori)fitnessblender.bugün sporumla sabah yediklerimi yaktığımı düşünüyorum
ben dans etmeyi cok severimmAz önce arkadaşımın dans okulunun sponsorluğunu yaptığı Türkiye dans şampiyonasına gittim.içim gitti vallahi.çok güzel dans ediyorlar kuğu gibiler,kıyafetleri ayrı bir güzel.en kısa sürede ben de öğrenmeye karar verdim
hisseduyom amma pskolojik de olabilirr mi diye aklimdan gecmiyor degil saatler sonra bi kan vereyimde rahatlimm insAyyy inşallah değer değer kuzum hamissin hem öyle hissediyosan öyledir muhtemelennbulantı kötü ya bana çok var ama zamanı gelince beybim umarım bulantı yapmazz
Sarma pişi tatlı mercimek köftesi bide erik marmelati vardı
kv denin boyle bir teklif yapmasi bence cok cirkin gecenlerde de sanki boyle bir muhabbet gecmistiiKizlaarrr yine morallerm bozuk geldim.kV yanindan bana 2. Ye 2. El gelinlik teklif etti bide kına gecesine karışıyor organizasyona 100 200 fazla Verde yegenlerimde bindalli giysin dedi
Selam kızlar menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, peynir, üç zeytin, yeşillik, bir çay bardağı çekirdek..
Akşam: bir tabak bamya, üç kaşık ıspanak kavurma, bir kase yoğurtlu havuç..
Su içmeye devam..
Insallah kuzum biz burdayizzzzz
Ceneme alistm yarin gidiyoruz sabah olcum yapcakmis baska bsyler uygulancakms 3 4 gun sonrada takilcak herhalde yarin aksam donerm eve bi sikinti yok simdilik. Cenem dusmeden halledilse
Suyunu 2 lt yapsan daha guzel olur bence cnm. Sporun ve menunu begendim5 şubat 2017
Kahvaltı
Kepek unlu omlet, salata, 15 zeytin
Ara
3 dilim fındıklı bim çikolata
Ara
2 avuç buğday kavurma
Akşam
Lahana yemeği, yarım alabalık, salata
Su
1.5 lt
Spor 50 dk
Hepsinden azar azar tadimlik yedim bensporun beni benden aldi
ben dans etmeyi cok severimmbalerinle hayranimdir onlar da bana kugu gibi gelirr boyle bir sansin varsa kacirma bence tatlim ogrenn hatta bizede ogretiverr
hisseduyom amma pskolojik de olabilirr mi diye aklimdan gecmiyor degil saatler sonra bi kan vereyimde rahatlimm ins
amin cnm ins yapmazz
Inanabiliyomusin hicbirini sevmemm
sen neler yedinn keptinnn
kv denin boyle bir teklif yapmasi bence cok cirkin gecenlerde de sanki boyle bir muhabbet gecmistii
gelinlik kiralayabilirsin ama senin istemene bagli sen istiyorsun zaten teklif edersin kadinin israrla diretmesi nedir yahu
ayrica 100 200 fazla verde yegenlerim bindalli giysincok dusunuyorsa alsin giydirsin ayip ya bu nedir cok sinirlendim
Cekirdek olmasaymis ya da daha az olsaymis daha iyi olurmus cnmm digerlerini begendimmm afiyet olsun.
Birilerinin canı çikolata cekmisss5 şubat 2017
Kahvaltı
Kepek unlu omlet, salata, 15 zeytin
Ara
3 dilim fındıklı bim çikolata
Ara
2 avuç buğday kavurma
Akşam
Lahana yemeği, yarım alabalık, salata
Su
1.5 lt
Spor 50 dk
aferin keptinnn afiyet olsunnnnHepsinden azar azar tadimlik yedim ben
Ay sorma kuzum kaçtır diyo bunu gina geldi nisanlima demiştim kendim istemesem satın alcam ama bende kiralık istiyorum yoksa kızdım anneme dedim ama bu sefer cidden kızdım. Ben üç kuruş eksik vereyim diye o kadar araştırdım uygun organizasyoncu buldum şimdi 100 tl fazla verip yegenlerin gönlünü yapcam.. o söylemeden önce organizasyoncuyla konusmustum çocuk bindallisi var mı diye ayarlicaktim ama artık vazgeçtim
Yarım ekmek tost muMenum
Sabah
Karisik 1 yarim ekmek tost
Ara 2 elma 1 muz
Aksam
Yarim kase sebze corbasi zorla ictim
2 tabak lahana yemegii
Spor 20 dk yuruyus
2.5 lt su tamamlayacagim ins
Bende pek sevmedim açıkçasıaferin keptinnn afiyet olsunnnn
Hak etti ama kina kiz tarafinsa karismasin ne demek 2 3 fazla verde yegenlere bindalli ayarlansin ne cirkin ben sevmedim senin kvkotu kv
Hee yarim ekmekkk cok ozlemisimmmYarım ekmek tost mu
Öğle yine arada kaynamis kahvaltıyi geç yapmışsın belli sporuda eksik etmez hiç
Kotu gelin olmaya itiyolar insaniiiBende pek sevmedim açıkçasıherkes kendi kıyafetini alsın bnm gelinligimi bile nişanlım alcak ben niye millete alayım kötü gelin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?