Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen kuzum yedigine içtiğine karışmıyorum malum bebis ama hareketsiz kalma sakin hergün mutlaka yürüyüş yap acaba hamile yogasi platesi falan mı yapsan varsa etrafında öyle bi kurs gitsen

Bana annem dışında kimse emir veremez He bide fabrikadaki müdürüm var kabul etmem kesinlikle bn pasif kaldıkca herseye karışmaya başladı

05 subat 2017 menum
Sabah
Tereyaginda yumurta 2 aki yarim sarisi
5 zeytin
Kahvaltilik sos 1 yemek kasigi
1 dilim.kepek ekmegi
Sekersiz cay
Ara dibek kahvesi sekersiz

Aksam
Dugun corbasi
Tursu

Ara sekersiz cay
4/1 dilim kek
Sabah cok gec yapinca oglen kaldi
Spor avm gezmesi 2 saat
Su 2 litre

Bugünkü menüm
Sabah: 3 ceviz bir avuç kadar peynir 1 buğday unlu omlet bir de bir koparmalık minnacık bazlama annem yapmış tadına baktım sadece bir kaşık da evde lor peyniri yaptık yoğurttan ama ekşi olmuş az pek sevmedim bugün sütten denedik yarın onu yerim artık
Ara denir herhalde bir bardak süt sütten 40 dakika sonra da bir çipura yedim buğlama portakallı limonlu bu kadar

AVM gezisi en sevdiğim spor
Gayet iyi kuzum pazara göre

Tam gaz diyete devam pazar falan demiyoruz yani

Aynen kuzum yedigine içtiğine karışmıyorum malum bebis ama hareketsiz kalma sakin hergün mutlaka yürüyüş yap acaba hamile yogasi platesi falan mı yapsan varsa etrafında öyle bi kurs gitsen
varsa bile gidememki ya cok tombilikim benn acik kilo verebileydimmm fit fit gideydimm
evde yapmaya caliscam artikinnn

Bana annem dışında kimse emir veremez He bide fabrikadaki müdürüm var kabul etmem kesinlikle bn pasif kaldıkca herseye karışmaya başladı
susma susstukca sira sana gelcek

guzel cnmm

Portakalli cipura hic yemedim afiyet olsun cnm menun gizel

Tansiyonum düsmüs tuzlu ayran içtim yatıyorum bende niye düştüyse artık
Tatlim kafana taktin sen ondan oyle oldu takma kafana dusunme hic

varsa bile gidememki ya cok tombilikim benn acik kilo verebileydimmm fit fit gideydimm
evde yapmaya caliscam artikinnn

susma susstukca sira sana gelcek

guzel cnmm

Portakalli cipura hic yemedim afiyet olsun cnm menun gizel

Tatlim kafana taktin sen ondan oyle oldu takma kafana dusunme hic

Tombikim benim

B
Benim 9 ay 17 gun boyunca hic olmadi ama bebisim geldi olmayabilir canim daha iyi ne istiyorsun

Ozaman nisanlina soyle arayi o tutsun sen yuz goz olma. Ya bence nisanliyken annesiyle bile mesafeli olunmali ya. Bazi insanlar samimiyeti baska seye ceviriyo.

Iyi sevindim cnm bu geceyide sag salim atlatirsan yarina doktorda sag salim gelebilirse ins kafanda rahat eder
annendemisin hala gectin mi evine

yok kiz cuma donduk. Yarin sabah kizimi birakicam hastaneye giderken. Ama aksam donucez eve.

Evet aynen tam buyume agrilari kizimda diyodu bi ara anne dizlerim bacaklarim ağrıyor boy attikca oldu @SekerPancari71 gecer hayirla buyusunler ♡♥♡
Aynen bende coooook yasamistim kucukken hatta romatizma sanmislardi ama cok sukur bisey yok buyume agrilariymis.
cok kafana takiyosun. Niye icine atiyosun ki fikirlerini tatli sekilde belirt. Kimsenin guzel gunlerini bozmasina izin verme

B

Benim 9 ay 17 gun boyunca hic olmadi ama bebisim geldi olmayabilir canim daha iyi ne istiyorsun

Oo ne guzel bulantisiz hamislik. Masallah
Sende mi normal dogum yaptin cnm.
Mide bulantisinin her turlusu zor ins hic olmazz benimkide belki pskolojiktir zaten hamissem daha yeni sayilir 5 haftalik falan 3 aydan sonra mi basliyordu bulantilar .

Hee haftasonu evindeydin yani. Yarin bizide haberdqr etmeyi unutma tatlim merak ediyorum. Bu arada kaptinn ye yaptigin yorumlara birebir katiliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…