- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.961
Oyu kuzumm kiyamam ben onaaaaabuyume agrisidir insallaaaah
Aynen kuzum yedigine içtiğine karışmıyorum malum bebis ama hareketsiz kalma sakin hergün mutlaka yürüyüş yapHee yarim ekmekkk cok ozlemisimmm
Yazarken bi utanmadimmm dilll
Kahvalti cok gec degildi ama yarim ekmek yiyince oglen yeme ihhtiyaci hissetmedim hararet yapti meyveleri yidimmm
Sirf hareket olsun diye disariya ciktim yoksa bugunde ayni dun gibi bi ote bi beri hareketsiz kalcaktimm ii yaptim demii
Bana annem dışında kimse emir veremez He bide fabrikadaki müdürüm varKotu gelin olmaya itiyolar insaniii
Ya bir de soyleme sekli cok onemli deseki kizim bende organizasyonun yarisini odeyeyim butcem buna yetiyor su yegenlerimede bindalli giydirelim insan para istemeden halleder ama soyleme sekli resmen emir fibi kotu kadinn kv
AVM gezisi en sevdiğim spor05 subat 2017 menum
Sabah
Tereyaginda yumurta 2 aki yarim sarisi
5 zeytin
Kahvaltilik sos 1 yemek kasigi
1 dilim.kepek ekmegi
Sekersiz cay
Ara dibek kahvesi sekersiz
Aksam
Dugun corbasi
Tursu
Ara sekersiz cay
4/1 dilim kek
Sabah cok gec yapinca oglen kaldi
Spor avm gezmesi 2 saat
Su 2 litre
Tam gaz diyete devam pazar falan demiyoruz yaniBugünkü menüm
Sabah: 3 ceviz bir avuç kadar peynir 1 buğday unlu omlet bir de bir koparmalık minnacık bazlama annem yapmış tadına baktım sadece bir kaşık da evde lor peyniri yaptık yoğurttan ama ekşi olmuş az pek sevmedim bugün sütten denedik yarın onu yerim artık
Ara denir herhalde bir bardak süt sütten 40 dakika sonra da bir çipura yedim buğlama portakallı limonlu bu kadar
varsa bile gidememki ya cok tombilikim benn acik kilo verebileydimmm fit fit gideydimmAynen kuzum yedigine içtiğine karışmıyorum malum bebis ama hareketsiz kalma sakin hergün mutlaka yürüyüş yapacaba hamile yogasi platesi falan mı yapsan varsa etrafında öyle bi kurs gitsen
susma susstukca sira sana gelcekBana annem dışında kimse emir veremez He bide fabrikadaki müdürüm varkabul etmem kesinlikle bn pasif kaldıkca herseye karışmaya başladı
guzel cnmm05 subat 2017 menum
Sabah
5 zeytin
1 dilim.kepek ekmegi
Sekersiz cay
Aksam
Dugun corbasi
Tursu
Ara sekersiz cay
4/1 dilim kek
Spor avm gezmesi 2 saat
Su 2 litre
Portakalli cipura hic yemedim afiyet olsun cnm menun gizelBugünkü menüm
Sabah: 3 ceviz bir avuç kadar peynir 1 buğday unlu omlet bir de bir koparmalık minnacık bazlama annem yapmış tadına baktım sadece bir kaşık da evde lor peyniri yaptık yoğurttan ama ekşi olmuş az pek sevmedim bugün sütten denedik yarın onu yerim artık
Ara denir herhalde bir bardak süt sütten 40 dakika sonra da bir çipura yedim buğlama portakallı limonlu bu kadar
Tatlim kafana taktin sen ondan oyle oldu takma kafana dusunme hicTansiyonum düsmüs tuzlu ayran içtim yatıyorum bende niye düştüyse artık
varsa bile gidememki ya cok tombilikim benn acik kilo verebileydimmm fit fit gideydimmAynen kuzum yedigine içtiğine karışmıyorum malum bebis ama hareketsiz kalma sakin hergün mutlaka yürüyüş yapacaba hamile yogasi platesi falan mı yapsan varsa etrafında öyle bi kurs gitsen
susma susstukca sira sana gelcekBana annem dışında kimse emir veremez He bide fabrikadaki müdürüm varkabul etmem kesinlikle bn pasif kaldıkca herseye karışmaya başladı
guzel cnmm05 subat 2017 menum
Sabah
5 zeytin
1 dilim.kepek ekmegi
Sekersiz cay
Aksam
Dugun corbasi
Tursu
Ara sekersiz cay
4/1 dilim kek
Spor avm gezmesi 2 saat
Su 2 litre
Portakalli cipura hic yemedim afiyet olsun cnm menun gizelBugünkü menüm
Tatlim kafana taktin sen ondan oyle oldu takma kafana dusunme hicTansiyonum düsmüs tuzlu ayran içtim yatıyorum bende niye düştüyse artık
Tombikim benimvarsa bile gidememki ya cok tombilikim benn acik kilo verebileydimmm fit fit gideydimm
evde yapmaya caliscam artikinnn
susma susstukca sira sana gelcek
guzel cnmm
Portakalli cipura hic yemedim afiyet olsun cnm menun gizel
Tatlim kafana taktin sen ondan oyle oldu takma kafana dusunme hic
Sagol canimAVM gezisi en sevdiğim spor
Gayet iyi kuzum pazara göre
Benim 9 ay 17 gun boyunca hic olmadi ama bebisim geldi olmayabilir canim daha iyi ne istiyorsunSelam kizlar alintilama olmadii maalesef
@SekerPancari71 kuzucuguna cok geckisnolsun. Ben ilk defa duydum buyume agrilari diye bir sey sanirim ben kuccukken hic buyuyemedimins cabucak gecer ovdugunda rahatliyor mu?
Bende ne yapiyim tatlis mide bulantim var hic halim yok yedigim seyler midemi bulandiriyor. Yemek yapmam lazim hic mutfaga giresim yok. Birde kasiklarimda alt karnimin bitisince sanci oluyor ve bel agrim yuvarlanip gidiyom bi oteye bi beriye
Kizlar ben hamisligi hep tv de gordugum gibi basliyor zannederdim onceleri. Sabahlari bulantiyla kalkarsin kosa kosa banyoya gidersin vs vs benim hic oyle olmiyyy
Ozaman nisanlina soyle arayi o tutsun sen yuz goz olma. Ya bence nisanliyken annesiyle bile mesafeli olunmali ya. Bazi insanlar samimiyeti baska seye ceviriyo.Bende kiralık istiyorum aslında evimde tutmak istemiyorum bidaha nerde giycem sonucta
İkinci el değil de bi tanidigim bnmkini giyebilirsin dedi çok begendigim bi gelinlikti bende olur demiştim ama artık sıfır aldircam ben 2. Ye evlenmiyorum sonuçta ilk evliliğim bu hersey onun istediği gibi olsun istiyo beni hiç saymıyo deli oluyorum
Annem duyunca 2. Ye 2. El alırsın dedi diğer çocuklarını kastederek nisanlimin yanında hiç bu şekilde konuşmuyo ki onun yanında sesi çıkmıyor yüz verdik deliye.. hesabı bakalım nerde patlicam. Aynen öyle kendi paralarını versinler ben zaten tek maaşla yapıyorum herseyimi bişeye yardım ettikleri de yok hep yük olma derdinde
yok kiz cuma donduk. Yarin sabah kizimi birakicam hastaneye giderken. Ama aksam donucez eve.
Iyi sevindim cnm bu geceyide sag salim atlatirsan yarina doktorda sag salim gelebilirse ins kafanda rahat eder
annendemisin hala gectin mi evine
Aynen bende coooook yasamistim kucukken hatta romatizma sanmislardiEvet aynen tam buyume agrilari kizimda diyodu bi ara anne dizlerim bacaklarim ağrıyor boy attikca oldu @SekerPancari71 gecer hayirla buyusunler ♡♥♡
cok kafana takiyosun. Niye icine atiyosun ki fikirlerini tatli sekilde belirt. Kimsenin guzel gunlerini bozmasina izin vermeTansiyonum düsmüs tuzlu ayran içtim yatıyorum bende niye düştüyse artık
B
Benim 9 ay 17 gun boyunca hic olmadi ama bebisim geldi olmayabilir canim daha iyi ne istiyorsun
Hee haftasonu evindeydin yani. Yarin bizide haberdqr etmeyi unutma tatlim merak ediyorum. Bu aradaOzaman nisanlina soyle arayi o tutsun sen yuz goz olma. Ya bence nisanliyken annesiyle bile mesafeli olunmali ya. Bazi insanlar samimiyeti baska seye ceviriyo.
yok kiz cuma donduk. Yarin sabah kizimi birakicam hastaneye giderken. Ama aksam donucez eve.
Aynen bende coooook yasamistim kucukken hatta romatizma sanmislardiama cok sukur bisey yok buyume agrilariymis.
cok kafana takiyosun. Niye icine atiyosun ki fikirlerini tatli sekilde belirt. Kimsenin guzel gunlerini bozmasina izin verme
Ayy ne zaman gecti koca 2 haftaaHayirli geceler kizceler cok sukur tatil bitti yarin okul var esime is varr hafta sonu sevmimm yaa birazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?