- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.981
Ben hemen basliyo diye biliyorum ben normal dogum yaptim canim evetOo ne guzel bulantisiz hamislik. Masallah
Sende mi normal dogum yaptin cnm.
Mide bulantisinin her turlusu zor ins hic olmazz benimkide belki pskolojiktir zaten hamissem daha yeni sayilir 5 haftalik falan 3 aydan sonra mi basliyordu bulantilar .
Guzel cnm5 şubat 2017
Kahvaltı
Kepek unlu omlet, salata, 15 zeytin
Ara
3 dilim fındıklı bim çikolata
Ara
2 avuç buğday kavurma
Akşam
Lahana yemeği, yarım alabalık, salata
Su
1.5 lt
Spor 50 dk
Ayy sen de mi normal dogum yaptinn harikasinizn kizlar yaaBen hemen basliyo diye biliyorum ben normal dogum yaptim canim evet
Hee haftasonu evindeydin yani. Yarin bizide haberdqr etmeyi unutma tatlim merak ediyorum. Bu aradakaptinn ye yaptigin yorumlara birebir katiliyorumm
Misafirlerim oluyor cok yorulmuyorun ama esim ve cocuklarin agzi bidene durmuyor sunu yap bunu yap derken diyet eziyete dönüşüyor yoksa hic bi sorunum yok canimm hayat böyle devam ediyor iste..Ayy ne zaman gecti koca 2 haftaa
Sen haftasonu cok mu yoruluyorsun tatlimmm
SPOR LİSTESİ(31/07)
09.18
PEMBE TAKİM
(138dk) SekerPancarı71:50dk+45+43
(80)selcanmehmetcan:40+40
(110)edan18:40+70
(175)Poncikbirgelincik:75+100
(110)Kova01:40+40+30
MOR TAKİM
(310)hedef52:30+40+60+60+90+30
(145)htc71 :35+45+45+20
(135)munter :60 dk+20 dk+30dk+25dk
(120)elaalemi:80+40
PEMBE TAKİM:613
MOR TAKİM:710
kızlar herkes yaptıgı sporları yazsın eksik kalmasın
iste o cok zor benimde esim surekli hamur isleri tatlilar kalorili seylet ister haftasonu az yemek dikkat etmek eziyet oluyor sende birde cpcuklar var herseyi canlari ceker onlarin yorimnonlariiiMisafirlerim oluyor cok yorulmuyorun ama esim ve cocuklarin agzi bidene durmuyor sunu yap bunu yap derken diyet eziyete dönüşüyor yoksa hic bi sorunum yok canimm hayat böyle devam ediyor iste..
gunaydin cnmm. Haftasonu baya yatarak gecirdim yatincada uyuyorum uyuyunca geceler sabah olmuyorrGünaydın kızlar.oğlumun sayesinde sabahın 6sından beri ayaktayım.@munter bol bol uyu bu dönemde neyse tartıldım.-300 le başladım haftayA.63 üm.62 yi görmem lazım bu hafta artık
of biz bu kilolarda 1 ileri 5 geri ne olcak halimizgünaydın beybileeerrrr
+600 le basladım bende cumartesi +300 dü dün cokta yemedim ama anlamadım niye böyle oldu neyse bugün dengelerim ben onu
Bu hafta bana da bi tuhaf gecti.çalışmaya bailadıgım için o kadr mutluyum ki 2gün bana 1 hafta gibi geçti resmendüzen cok önemli düzen olmayınca beslenmede bozuluyo
günaydın canııımm evet yani işe gitme gelme sayıyorum ben ama gezme avm gezileri falan sayılıyo cünkü o tempolu yürüyüş değilGünaydın kızlar
iste o cok zor benimde esim surekli hamur isleri tatlilar kalorili seylet ister haftasonu az yemek dikkat etmek eziyet oluyor sende birde cpcuklar var herseyi canlari ceker onlarin yorimnonlariii
gunaydin cnmm. Haftasonu baya yatarak gecirdim yatincada uyuyorum uyuyunca geceler sabah olmuyorr-300 harika
of biz bu kilolarda 1 ileri 5 geri ne olcak halimiz
Bu hafta bana da bi tuhaf gecti.
günaydın canııımm evet yani işe gitme gelme sayıyorum ben ama gezme avm gezileri falan sayılıyo cünkü o tempolu yürüyüş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?