Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ama cok gizil tişörtler var kiz bende gomlekle rahat edemimmama sevirim gomlekde spor gomlekler falan bence spor cok farkediyo

polonun gömleklerine aşıkkııımm
evlendikten sonra belki giyebilirim ütülemek zor gelirse
yaz gelsinde zayıfladıgımızı erkes görcek şimdi kat kat giyiniyoz ben pantolon altına tayt falan giyiym

Evde taze naneniz var ve sen kahvaltida hic yimedin mi ayy bayilirim peynirlee
Ayyyy nane bendeeeee helede aksam salataya bizim evden hic eksik olmaz :)
Aa kendin gece takip geri sabah çıkarcan mi bende hep durucak sandim rahatsiz ediyi mii

tm kuzum zaten SekerPancarii nın takıma gitcektim
ya nası rahatsız ediyo mu

olsun tatliss. Hem sizi eksi yonde etkilemeyeyim ben menumle yazarim sporumii

Tatlim ne yaptin dr hanim geldimi dislerine cenene baktimi
artk v
Cok konusmicam ben

Splint takarlar bence ilerlerse benm gibi fizik tedavi gerekebilir. Kuzenm de olms agIni zor aciomus ama onda ses yok.

demirli olanları da varmış bunların
korktum ben gidim en iyisi doktora. senin keyfin kaçmiş gibi kötü mü hissettin takınca

polonun gömleklerine aşıkkııımm
evlendikten sonra belki giyebilirim ütülemek zor gelirse
yaz gelsinde zayıfladıgımızı erkes görcek şimdi kat kat giyiniyoz ben pantolon altına tayt falan giyiym
Aynen kiz bende tayt degilde ayagi kesil kilotlu corap gibi iclik giyyom napim üşüyom gecen dışarda bi kiz gördüm bu sogukta göbek açik üst giymis nasil duruyo kiş günü oyle anlamiyorum cahillik iste

Aynen kiz bende tayt degilde ayagi kesil kilotlu corap gibi iclik giyyom napim üşüyom gecen dışarda bi kiz gördüm bu sogukta göbek açik üst giymis nasil duruyo kiş günü oyle anlamiyorum cahillik iste
ay ondan bende gördüm böyle baktım kıza ben montun içine annemin ördüğü yeleklerden giyiyom lahana gibi geziyom kışın artistlik yapılmaz

ay ondan bende gördüm böyle baktım kıza ben montun içine annemin ördüğü yeleklerden giyiyom lahana gibi geziyom kışın artistlik yapılmaz
Bencede kişin artislik olmaz o kadar yeleklenmiyom ben tabi de atlet kazak mont yetiii darlanirim giz ben oyle

dimi sen öğün araları acıkınca ne yiyon kuzu geçiştirmelik
Hiç bisi öğün saatimi bekliyom kiz mesela 10 bucuk gibi kahvalti yapiom 2 bucuga kadar hic bisi yemiyom 2 bucukda yulaf lapasi hazirliyom o da icinde bissuru sey oldugu icin tok tutuyo 5 bucuk 6 gibi de aksam yemegimi yiyom ama bazen oglen yedigim yetmiyo aşırı ac hissediyom o zamanlar kahvemin yanina altinbasak biskuvi falan yiyom bi kac tane 2 kare bitter yiyom bazen yedigimde yaziyom zati menume cok nadir oluyo ikindi vakti yemem

bn de +900 üm ne tohatlıcm :
Maalesef ben de +900. Haftasonu dışarı çıkınca kaçtı tabi.dün de evde ailecek pizza yaptık güya tam buğday unundan hindi fümeli light kaşarlı ama sonrasında biraz cips yedim(fırınlanmış %50 daha az yağlı olandan).akşamüstü resmen midem bulandı karmakarışık yemekten.bugün biraz protein ağırlıklı besleniyorum

demirli olanları da varmış bunların
korktum ben gidim en iyisi doktora. senin keyfin kaçmiş gibi kötü mü hissettin takınca
yok kiz yoruldmmm dunde gec ytmistim ya ondaan galiba bilmiyorm ki hic havamda degilim. Demirliside gordum netten ama o tel takviyeli sanki

Temem sormucam artik şuan takili mi cenende bu son soru
onun icin demedm normal haytta cok konusmimda bsy olmasn dyr kendimle alay ediom
Yok yapildi gece takcam nasl takcm blmiorm ya kocaman sey ince sanmistim gece hebele hebelwe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…