- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.821
ben su an cok tokum o yüzden künefeden vazgeçtim acıkınca bakarız tekrarYimik söz konusu olunci
Ahahhaahahben su an cok tokum o yüzden künefeden vazgeçtim acıkınca bakarız tekrar
Ama cok gizil tişörtler var kizbende gomlekle rahat edemimm ama sevirim gomlekde spor gomlekler falan bence spor cok farkediyo
Ayyyy nane bendeeeee helede aksam salataya bizim evden hic eksik olmaz :)Evde taze naneniz var ve sen kahvaltida hic yimedin miayy bayilirim peynirlee
Aa kendin gece takip geri sabah çıkarcan mi bende hep durucak sandim rahatsiz ediyi mii
olsun tatliss. Hem sizi eksi yonde etkilemeyeyim ben menumle yazarim sporumii
Tatlim ne yaptin dr hanim geldimi dislerine cenene baktimi
keşkem bende öle yapabilsemAhahhaahahayy ben o yuzden acikinca once saglikli bisilerle karnimi doyuruyom kazalar olmasin diye
diyisiiinn niye ki ay ben cok merak ediyim adı ne onun kuzu bana da takarlar mıAyyyy nane bendeeeee helede aksam salataya bizim evden hic eksik olmaz :)
artk v
Cok konusmicam ben
Splint takarlar bence ilerlerse benm gibi fizik tedavi gerekebilir. Kuzenm de olms agIni zor aciomus ama onda ses yok.diyisiiinn niye ki ay ben cok merak ediyim adı ne onun kuzu bana da takarlar mı
Splint takarlar bence ilerlerse benm gibi fizik tedavi gerekebilir. Kuzenm de olms agIni zor aciomus ama onda ses yok.
Temem sormucam artikAyyyy nane bendeeeee helede aksam salataya bizim evden hic eksik olmaz :)
artk v
Cok konusmicam ben
Bende her zaman yapamiyom biliyin sendekeşkem bende öle yapabilsem
Bende her zaman yapamiyom biliyin sende
Aynen kiz bende tayt degilde ayagi kesil kilotlu corap gibi iclik giyyom napim üşüyompolonun gömleklerine aşıkkııımm
evlendikten sonra belki giyebilirim ütülemek zor gelirse
yaz gelsinde zayıfladıgımızı erkes görcek şimdi kat kat giyiniyoz ben pantolon altına tayt falan giyiym
Aynen kuzum zor geliyosa bi seferde yika kurut hava almayan biseye koy yi onlagiben artık hep salata stok yapcam acıkınca cıkartır yerim nası fikiryapması zor geliyo toplu yapar koyarım dolaba
ay ondan bende gördümAynen kiz bende tayt degilde ayagi kesil kilotlu corap gibi iclik giyyom napim üşüyomgecen dışarda bi kiz gördüm bu sogukta göbek açik üst giymis nasil duruyo kiş günü oyle anlamiyorum cahillik iste
Aynen kuzum zor geliyosa bi seferde yika kurut hava almayan biseye koy yi onlagi
Bencede kişin artislik olmazay ondan bende gördümböyle baktım kıza ben montun içine annemin ördüğü yeleklerden giyiyom lahana gibi geziyom kışın artistlik yapılmaz
Hiç bisidimisen öğün araları acıkınca ne yiyon kuzu geçiştirmelik
sen beni bi gör vücutta yağ da var ama üşüyom niyeyseBencede kişin artislik olmazo kadar yeleklenmiyom ben tabi de atlet kazak mont yetiii darlanirim giz ben oyle
Maalesef ben de +900. Haftasonu dışarı çıkınca kaçtı tabi.dün de evde ailecek pizza yaptık güya tam buğday unundan hindi fümeli light kaşarlı ama sonrasında biraz cips yedim(fırınlanmış %50 daha az yağlı olandan).akşamüstü resmen midem bulandı karmakarışık yemekten.bugün biraz protein ağırlıklı besleniyorumbn de +900 üm ne tohatlıcm:
yok kiz yoruldmmm dunde gec ytmistim ya ondaan galiba bilmiyorm ki hic havamda degilim. Demirliside gordum netten ama o tel takviyeli sankidemirli olanları da varmış bunların
korktum ben gidim en iyisi doktora. senin keyfin kaçmiş gibi kötü mü hissettin takınca
onun icin demedm normal haytta cok konusmimda bsy olmasn dyr kendimle alay ediomTemem sormucam artikşuan takili mi cenende bu son soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?