Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben cok acıkıyorum niye öyle oluyo ki özellikle öğle akşam arası

ayy bu hafta sonu cok fena oldu yaaaa

oy eve gidince dinlenirsin kuzum
ay ben tükürürüm onu gece agzımdan

Ayyyyyy biktim yaaaaaaaaa ne kişmiş arkadassssss bitmedi kar da bitmediii usuyorummmmmmmmmm fenalik geldiiiiiiiiiiiiiii yeterrrrr
o​

Uyurken rahatsiz etmez insallah da uykun bölünmez kiz

ben cok acıkıyorum niye öyle oluyo ki özellikle öğle akşam arası
Bende oyleydim biliyo msn sabah yiyodum 2 saat sonra ara yapma ihtiyaci duyyodum az az 4 ogun yiyodum sonra vücudumun buna alıştığı icin boyle cok aciktigimi düşündüm öğün aralarimi açtim ve 3 ogune düşürdüm ilk basta ağlicaktim acikiyom surekliii: ama sonra alistim simdi öğün saatim gelince acıkıyorum mesela suan meyveli chiali yulaf yicemm

Ayyyyyy biktim yaaaaaaaaa ne kişmiş arkadassssss bitmedi kar da bitmediii usuyorummmmmmmmmm fenalik geldiiiiiiiiiiiiiii yeterrrrr
o​
Ayy bana da daral geldi bu aralar bide iki gün burasi bahar gibiydi ayni nasil ozlemisim guzel havayi simdi ayazzz var resmen donuyokkk

ay bi ben terbiye edemedim su midemi
sürekli acıkıyorum bugün ara öğün yapmadım mesela sadece kahve içtim cok aç hissediyorum

Uyurken rahatsiz etmez insallah da uykun bölünmez kiz
Offofofofof
bi iki güne alışırsın kuzum iyide gelcek inşallah

kar mı var orda
Eveet dun ve bugunnnn ve cok soguk biktmm yaaaaa yaz gelsn
Ayy bana da daral geldi bu aralar bide iki gün burasi bahar gibiydi ayni nasil ozlemisim guzel havayi simdi ayazzz var resmen donuyokkk
evettttttt bitmek bilmediiiii

ay bi ben terbiye edemedim su midemi
sürekli acıkıyorum bugün ara öğün yapmadım mesela sadece kahve içtim cok aç hissediyorum
Ama kuzum sen kahvaltini cok erken yapiyosun demi işe gittigin için o yuzden ara yapman cok normal ogleyle aksam arasi kac saat var arasi açiksa acikirsin kiz yap sen ara öğün kuru kayisi incir cig findik badem al koy is yerine az az yersin bi ara ogunde de meyve ve yogurt yada süt gayet dengeli olur aksama cok acikirsan evde kaçırırsın cunkum

sabah 7.30 de kahvaltı 12de öğle yemeği akşam 6.30da akşam yemeği yiyim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…