- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.841
ben cok acıkıyorum niye öyle oluyo kiHiç bisiöğün saatimi bekliyom kiz mesela 10 bucuk gibi kahvalti yapiom 2 bucuga kadar hic bisi yemiyom 2 bucukda yulaf lapasi hazirliyom o da icinde bissuru sey oldugu icin tok tutuyo 5 bucuk 6 gibi de aksam yemegimi yiyom ama bazen oglen yedigim yetmiyo aşırı ac hissediyom o zamanlar kahvemin yanina altinbasak biskuvi falan yiyom bi kac tane 2 kare bitter yiyom bazen yedigimde yaziyom zati menume cok nadir oluyo ikindi vakti yemem
ayy bu hafta sonu cok fena oldu yaaaaMaalesef ben de +900. Haftasonu dışarı çıkınca kaçtı tabi.dün de evde ailecek pizza yaptık güya tam buğday unundan hindi fümeli light kaşarlı ama sonrasında biraz cips yedim(fırınlanmış %50 daha az yağlı olandan).akşamüstü resmen midem bulandı karmakarışık yemekten.bugün biraz protein ağırlıklı besleniyorum
yok kiz yoruldmmm dunde gec ytmistim ya ondaan galiba bilmiyorm ki hic havamda degilim. Demirliside gordum netten ama o tel takviyeli sanki
onun icin demedm normal haytta cok konusmimda bsy olmasn dyr kendimle alay ediom
Yok yapildi gece takcam nasl takcm blmiorm ya kocaman sey ince sanmistimgece hebele hebelwe
Ben de çok severim naneyle peyniriEvde taze naneniz var ve sen kahvaltida hic yimedin miayy bayilirim peynirlee
Tukuremezsn ki agzindan zor cikiyo cekion baya anca oyleoy eve gidince dinlenirsin kuzum
ay ben tükürürüm onu gece agzımdan
sen beni bi gör vücutta yağ da var ama üşüyom niyeyseatlek kazak hırka yelek mont atkı bere eldiven
Uyurken rahatsiz etmez insallah da uykun bölünmez kizyok kiz yoruldmmm dunde gec ytmistim ya ondaan galiba bilmiyorm ki hic havamda degilim. Demirliside gordum netten ama o tel takviyeli sanki
onun icin demedm normal haytta cok konusmimda bsy olmasn dyr kendimle alay ediom
Yok yapildi gece takcam nasl takcm blmiorm ya kocaman sey ince sanmistimgece hebele hebelwe
bi iki güne alışırsın kuzum iyide gelcek inşallahTukuremezsn ki agzindan zor cikiyo cekion baya anca oyle
bi ben bilmiyo muşumBen de çok severim naneyle peyniri
kar mı var ordaAyyyyyy biktim yaaaaaaaaa ne kişmiş arkadassssss bitmedi kar da bitmediii usuyorummmmmmmmmm fenalik geldiiiiiiiiiiiiiii yeterrrrr
o
Bende oyleydim biliyo msn sabah yiyodum 2 saat sonra ara yapma ihtiyaci duyyodum az az 4 ogun yiyodum sonra vücudumun buna alıştığı icin boyle cok aciktigimi düşündüm öğün aralarimi açtim ve 3 ogune düşürdüm ilk basta ağlicaktim acikiyom surekliii:ben cok acıkıyorum niye öyle oluyo kiözellikle öğle akşam arası
Ayy bana da daral geldi bu aralar bide iki gün burasi bahar gibiydi ayni nasil ozlemisim guzel havayi simdi ayazzz var resmen donuyokkkAyyyyyy biktim yaaaaaaaaa ne kişmiş arkadassssss bitmedi kar da bitmediii usuyorummmmmmmmmm fenalik geldiiiiiiiiiiiiiii yeterrrrr
o
ay bi ben terbiye edemedim su midemiBende oyleydim biliyo msn sabah yiyodum 2 saat sonra ara yapma ihtiyaci duyyodum az az 4 ogun yiyodum sonra vücudumun buna alıştığı icin boyle cok aciktigimi düşündüm öğün aralarimi açtim ve 3 ogune düşürdüm ilk basta ağlicaktim acikiyom surekliii:ama sonra alistim simdi öğün saatim gelince acıkıyorum mesela suan meyveli chiali yulaf yicemm
OffofofofofUyurken rahatsiz etmez insallah da uykun bölünmez kiz
bi iki güne alışırsın kuzum iyide gelcek inşallah
Eveet dun ve bugunnnn ve cok soguk biktmm yaaaaa yaz gelsnkar mı var orda
evettttttt bitmek bilmediiiiiAyy bana da daral geldi bu aralar bide iki gün burasi bahar gibiydi ayni nasil ozlemisim guzel havayi simdi ayazzz var resmen donuyokkk
Ama kuzum sen kahvaltini cok erken yapiyosun demi işe gittigin için o yuzden ara yapman cok normal ogleyle aksam arasi kac saat var arasi açiksa acikirsin kiz yap sen ara öğün kuru kayisi incir cig findik badem al koy is yerine az az yersin bi ara ogunde de meyve ve yogurt yada süt gayet dengeli olur aksama cok acikirsan evde kaçırırsın cunkumay bi ben terbiye edemedim su midemi
sürekli acıkıyorum bugün ara öğün yapmadım mesela sadece kahve içtim cok aç hissediyorum
Marti bi goreydik hayirlisiylan gerisi gelirdiOffofofofof
Eveet dun ve bugunnnn ve cok soguk biktmm yaaaaa yaz gelsn
evettttttt bitmek bilmediiiii
yaz geliyor heyooOffofofofof
Eveet dun ve bugunnnn ve cok soguk biktmm yaaaaa yaz gelsn
evettttttt bitmek bilmediiiii
sabah 7.30 de kahvaltı 12de öğle yemeği akşam 6.30da akşam yemeğiAma kuzum sen kahvaltini cok erken yapiyosun demi işe gittigin için o yuzden ara yapman cok normal ogleyle aksam arasi kac saat var arasi açiksa acikirsin kiz yap sen ara öğün kuru kayisi incir cig findik badem al koy is yerine az az yersin bi ara ogunde de meyve ve yogurt yada süt gayet dengeli olur aksama cok acikirsan evde kaçırırsın cunkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?