Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim guzel menun ❤

htc71 canim benim bacak kasim baya belirgin ben kas seviyorum ama sen sevmiyosan söyleyim dedim üst bacakda baya kaslanma yapiyo iki bacak programi birden ama cok seksi bence
severim ic bacagi netcez onada faydasi varmi yumus yumus benimkiler yatmadan yapiyim bari bi deneyim orta seviye 1 bide 2 var 1 den baslayim

severim ic bacagi netcez onada faydasi varmi yumus yumus benimkiler yatmadan yapiyim bari bi deneyim orta seviye 1 bide 2 var 1 den baslayim
Bende severimm ayy ic bacak en zor sekillenen yer canim sabirli olmak lazim benim sıkılaştı ama diger yerlere bakarsak cok degil hala biraz yumusak turuncunun 1. Levelinden basla tatlis benim az kaldi ikinci levele gecmeme

Ama iste nerden bulcan onu da kiz nerde yaptircan siyah ani defterleri oluyo beyaz kalemiyle onlara tek tek fotograflarinizi yapistirip hislerini de yazabilirsin ben bayan olarak boyle bi hediye almak isterdim aslinda erkege olur mu bilmem
intte yapan siteler var kız oyle saatleri dur bi araştıram ben ayy ben onu yaptım canım çok şey yaptım ya ondan bulamıyom

Afiyet olsun canim pattisler iki ogun olmus ama vaktin yokmus olur oyle arabasina bayilirimmmmm biliyisin
Evitt senin arabasi sevdigini bilimm 1.5kase ictim ellerine saglik ev sahibi mükemmel yapmis valla bende annemde super yaparr arabasini hee hamurdan yimedimm gec saat diye bide revani poaca tuzlu cubuk yapmislar yimedim meyva ikram ettiler ondan aldim..

Evitt canim yemek yapmaya inan firsatim olmadi bi çorba dahil acliktan hemen hazirda olunca yidim yemicimm bi daha zati icee kabiz oldum (
ayy deme yaaa acı cay var kuzu onu duydun mu hiç bagırsakları calıştırıyo kabız olmaya basladıgında ondan içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…