- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.121
kiz bejimki pek spor sayilmaz ise yuruyerek gidip geliyomm onu yaziyommunter kiz sen ne sporu yapiyosun
Iwet ta kendisiYürüyüş yapiyidir bence
kızlar spor listesine spor eklemeyen var mı ?
@SekerPancari71 K kova01poncikbirgelincik edan18 BitmeyenUmidim htc71 munter E elaalemi sarraf
günaydın beybilitoooşkoloşkitoomm
Benim yokcnmmkızlar spor listesine spor eklemeyen var mı ?
@SekerPancari71 K kova01poncikbirgelincik edan18 BitmeyenUmidim htc71 munter E elaalemi sarraf
Gunaydin. Yok canim duymadım oda bitki caymiki sen aci cehreyi demiyon dimi o cok fena ishal yapiyormus onu kullananlar cok memnun degil..ne bilimm bol su içiyorum bide form cay bile icim iki gundir tik yok bide şeker hapida kabizlik yapıyor idare edecemm artik..ayy deme yaaa acı cay var kuzu onu duydun mu hiç bagırsakları calıştırıyo kabız olmaya basladıgında ondan içebilirsin
Yok benim spor gelen gidenden pek yapamadım yorgunluktan...kızlar spor listesine spor eklemeyen var mı ?
günaydın beybiiiGünaydın kızlar
kuzu sen dünde eklemiştin bak fazladan eklemeEn güncel liste nerde canım ben ekliycem
vayyy menü cok güzelllllDünkü menüm;
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, kızarmış sucuk, çok az peynir
Öğlen: 1 kase çorba, 1 tabak sebze yemeği
Akşam: 2 parça tavuk, 200 gram yoğurt
Aralarda 4 kuru kayısı, 1 elma yedim
2 litreye yakında su
KAÇAMAK YOK AMA EKSİDE YOK
günaydın beybiii
kuzu sen dünde eklemiştin bak fazladan ekleme
vayyy menü cok güzelllllsakın kilo vermeedim diye kızdım yedim falan istemiyorum senden en kızdıgım seylerden biri o
o da olabilir bak adıGunaydin. Yok canim duymadım oda bitki caymiki sen aci cehreyi demiyon dimi o cok fena ishal yapiyormus onu kullananlar cok memnun degil..ne bilimm bol su içiyorum bide form cay bile icim iki gundir tik yok bide şeker hapida kabizlik yapıyor idare edecemm artik..
hani eve gidiyodun sen akşam bide bana hava attın bn eve gidiyom diyeYa akşamda gittim
ondandır o canım illaki farkediyo wc cıkamayıncaYok valla yemedimAma tuvalete çıkamıyorum ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?