- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.061
Bencede kiz o ne 5 dklikhafif geldi sayılır dur bide yarın turuncuyu yapim
Ayy icinde isimlerinizin yazdigi bi saat geldi aklima birdenKızlar şimdi size bir şey soracağım. Erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor. Ona ne alsam bilmiyorum. Artık birbirimize yapacak bir şey bulamıyozistiyorum ki manevi olsun hem de kullanacağı bir şey olsun. zaten pastasını falan ben yapacağım çok seviyor benim yapmamı.ama hediye konusunu da beraber halletsekkk
Teşekkür ederimOy kuzum zordur eminim 2 çocuk geçen dönem bu kadar zorlanmamistin ama tatilden sonra daha yoğun oldu galiba okul falan. TM canım sen mezun olabiliyorum diyosan bu hafta yazarım ben listeye
Bende sergenciyimAy ben hc dizi mizi izlemiyorum yaaaa bunuda ilhan var diye izliyormmmm kendisine hayrandimdaonun icin maclari izlerdim nyse gahaha simdi kocami izliyorum hahahahah annemlerle iki laklak yapam gece eve gecicez
Bende spor yaptim nisanlim gelmeden oraya bi 20 dk yazmanizi rica ediciiimmNi kadar da saglikli dimisporla beslenme ikisi bütün olunca fark daha cabuk belli oliyi
Ivit orda da ozan varAyy hic bakmiyom ben survivore paramparçayi izliyom bende
AhshahahahYuhh diciksen nisin büyle dicik noldu sene dicik deli miyik acaba var mi bi ihtimal
5 sana ekliyim 20 baamenüm
sabah
az yağda 3 yumurta (kizimla yeriz diye kirdim yemedi bende ziyan olmasın dedim yedim hepsini)ama başka bişey yemedim pek yarım dilim ekmek 1cay kasigi bal o kaaa
ara
1 bardak sut
öğlen
1 kase mercimek çorba 3yk yoğurt
ara
yarım elma yarım portakal
akşam
2 yk bulgur pilavı firinda karnabahar sarimsakli yoğurt
spor sekerin dedigi programdakikeri yaptım 5 dakika başka yokonlar bitti tam leslie basladim Annem geldi kaldı
su 2 ye yada 2.5 a tamamlarim
KuzuuuumCanlarrr
Olabiler bakAyy icinde isimlerinizin yazdigi bi saat geldi aklima birden
Üzülme kuzumm haftaya daha iyi olursunn bu hafta toparlandaRegl olmadm vok fenayimmmm hemde ikigundur yemek konusu cok kotu gecti ama neyse ki eve gidicem 1 2 saate. Bu hafta benden eksi yok size
5 sana ekliyim 20 baa
Kuzu ben nisanlima eşofman takimi almıştım ilk konusmaya basladigimzdsn itibaren ekran goruntulerini aliyodum onlarin ciktilarini aldım küçük kartlar a yapistirdim arkalarinada notlar yazdım küçük zarflara koydum ceplerine koydum çok sevinmistiKızlar şimdi size bir şey soracağım. Erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor. Ona ne alsam bilmiyorum. Artık birbirimize yapacak bir şey bulamıyozistiyorum ki manevi olsun hem de kullanacağı bir şey olsun. zaten pastasını falan ben yapacağım çok seviyor benim yapmamı.ama hediye konusunu da beraber halletsekkk
Menü yine çok giziillMenüm..
Sabah: peynirli omlet, beş zeytin, yeşillik, dört ceviz..
Akşam: bir kase tarhana, yarim tabak pazı, bir baget, yoğurt..
Su iki litre olmuştur..
Ayy güzelmiş kız bak bunu yapmadık dahaKuzu ben nisanlima eşofman takimi almıştım ilk konusmaya basladigimzdsn itibaren ekran goruntulerini aliyodum onlarin ciktilarini aldım küçük kartlar a yapistirdim arkalarinada notlar yazdım küçük zarflara koydum ceplerine koydum çok sevinmisti
Hatta ilk faceten tanıştık biz bana selam yazdigi mesaj bile vardı ben terslemisim falan onuda yaptiydim arkasina da ilk böyle basladi yazmıştım. Ay çok romantikimAyy güzelmiş kız bak bunu yapmadık dahabi de sınav stresi var akılcazıma hıcbırsey gelmiir
Aboo kız onlar yok bende face falan kullanmadığımdanHatta ilk faceten tanıştık biz bana selam yazdigi mesaj bile vardı ben terslemisim falan onuda yaptiydim arkasina da ilk böyle basladi yazmıştım. Ay çok romantikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?