- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.141
Yok kuzum ben dünkü sporumu ekledimkızlar spor listesine spor eklemeyen var mı ?
SekerPancarii @kova01 poncikbirgelincik @edan18 @selcanmehmetcan @htc71 @munter @elaalemi @sarraf
Super atlatmışsın canim en tehlikeli seylerden yememişsin afiyet bal ossun boll eksi ossunnEvitt senin arabasi sevdigini bilimm 1.5kase ictim ellerine saglik ev sahibi mükemmel yapmis valla bende annemde super yaparr arabasini hee hamurdan yimedimm gec saat diye bide revani poaca tuzlu cubuk yapmislar yimedim meyva ikram ettiler ondan aldim..
ahhyyben ddimi
ama o bana hiç böyle şeyler yapmiiyyy
Ayy bizim gibi yaa işte eşlerle ayni yeme potansiyeline sabip olunca kilo kaçınılmaz oliyiiooahahahahaynen canım sürekli yiyoruz biz ne bulursak
Ahahhahahahhha ayy yaaanişanlımda bazen nerden buluyosa mis sürüp geliyo nası kokuyom diyo bde
kiz bejimki pek spor sayilmaz ise yuruyerek gidip geliyomm onu yaziyom
Iwet ta kendisi
Sensin guzellikkkGunaydin gizelliklerr
Ayni performansi bana gunaydin derken de bekliyorumgünaydın beybilitoooşkoloşkitoomm
Gunaydin kuzum arti msnnGünaydın kızlar
Kuzum benim bilgim yok valla yanlis bisey dimeyimKizlar benim bulantim var su icemiyorum suyuma limon siksam acicik aroma babinda.icmeyi denesem bi skinti olur mu ? @ParteMoralllSekerPancarii @htc71
Yavrusu olan hatunlarrr yarimdimm adini etiketleyemedigim bilgisi olan herkes yardimci olabilirse sevinirimmm midem cok fena
günaydın cınııımmmGunaydin kizlar
yine yendinizYok kuzum ben dünkü sporumu ekledim
Yapiciksin di ayy icinde olmayinca yapmiyilar yaa icden gelecek romantiklik benimkinde sifir dogum gunumu geceden hatirlatiyom bak sabah soylemem unutursan kuserim diyom hatirliyo sabah hediye falan aliyo sukur o oliyoo
he ya geçen diyo sarma yapsana sonra vazgeçtim yapma zayıflayalım diyoAyy bizim gibi yaa işte eşlerle ayni yeme potansiyeline sabip olunca kilo kaçınılmaz oliyiioo
bunu baştan göreydim keşkeAyni performansi bana gunaydin derken de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?