- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.421
ıvet zayif olicigimmm incecik olicigimmmOlur tabi kuzuuum onuda not ettim cuma listede belirtirm zayıf mi olcen sen
Millet hedefine geliyo geçiyo ben 5 kiloyu aylardir veremedim yaaa
Ay hadi inşallah kiiizzz valla sen zayıflama ben sevineyim burdaıvet zayif olicigimmm incecik olicigimmmzayıf anne olicigim verirsin verirsin az ondan hemen vermedin çok olsaydı giderdi bayagi
Ay hadi inşallah kiiizzz valla sen zayıflama ben sevineyim burdazayıf bakımlı annelere hayran kalmismdir hep demek böyle zorlaniyolarmis bak sizinle gördüm anne olmak çok zor zayıf anne olmak daha zor
nedenini bilmedigim bir şekilde tartı tavan yaptı artı 2 gördüm bugün hayal kırıklığına ugradim dün +700 du bugün artı 2 gozlerime inanamadimAy hadi inşallah kiiizzz valla sen zayıflama ben sevineyim burdazayıf bakımlı annelere hayran kalmismdir hep demek böyle zorlaniyolarmis bak sizinle gördüm anne olmak çok zor zayıf anne olmak daha zor
Yanlış yazmışım ayyyybana zayiflama mi didin sen zorluk çekiyoruz ama değer , zayıf olmakkkk için herşey
Bu hafta var ya takım olarak perisaniz ben diyimnedenini bilmedigim bir şekilde tartı tavan yaptı artı 2 gördüm bugün hayal kırıklığına ugradim dün +700 du bugün artı 2 gozlerime inanamadimspordanmi aceba bide dün hep ayaktaydim temizlikle ugrastim bütün gün şok neyimde yapmadim ama niye bile oldu anlamadim
bende anlamadim kuzum ya yarını merakla bekliyorumBu hafta var ya takım olarak perisaniz ben diyimartı 2 ne kız abuuu
allah sonumuzu hayir etsin ne diyekBu hafta var ya takım olarak perisaniz ben diyimartı 2 ne kız abuuu
Ben simdi deryanin soyledigini yapcam turşu suyu içiçem yarında maydanoz suyu içerim son cirpinislarim resmen bende bugün tartıldim +1300 çıktımbende anlamadim kuzum ya yarını merakla bekliyorumbi gün- 700 bi gün +1400 sasirsimis benim vucut ne ettigini bilmiyi bende bakıyorum bile
Iyi canim cok fazlan yokmus verirsin burdan ayrilmaz ve burayi ciddiye alirsan benim 10 kilo gitti bile cok sukuraynen çeşit çok olunca bol görünüyor demekki
ne demek canım yazarım sıkıntı mı sankiboyum 1,63 kilom geçen hafta 69,2 ydi bu hafta cumaya tahminen böyle giderse 68,5 olacak şu an 68,8 hedef kilom 52
akşam yemegi yemedimBen simdi deryanin soyledigini yapcam turşu suyu içiçem yarında maydanoz suyu içerim son cirpinislarim resmen bende bugün tartıldim +1300 çıktım
Sende bişeyler yap kuzu valla napcaz bilmem
Iyi canim cok fazlan yokmus verirsin burdan ayrilmaz ve burayi ciddiye alirsan benim 10 kilo gitti bile cok sukur
Ya canim ben cok yeni almistim ondan hizli gitti sonrasi hizli gitmez benim simdi size daha cok ihtiyacim var yaniayy ne güzel daha geldiğin zamanlari hatırlıyorum 10 kilo gitmiş bilesen hızlı çıktın ben çok yavaş verdim kaplumbağa gibi 4 ayda verdiydim 10 kiloyu
Bende yarın yemicem sadece su icicemakşam yemegi yemedimbi elma yedim öğlen kizimla uyudum 4 de uyandık 5de yedik dahada bişey yemedim 1 elma o kadar
Birde canim ben daha senin basladigin kiloya anca indim kendine haksizlik etmeayy ne güzel daha geldiğin zamanlari hatırlıyorum 10 kilo gitmiş bilesen hızlı çıktın ben çok yavaş verdim kaplumbağa gibi 4 ayda verdiydim 10 kiloyu
vericeksin canımYa canim ben cok yeni almistim ondan hizli gitti sonrasi hizli gitmez benim simdi size daha cok ihtiyacim var yani
TM kuzum ama ben yarim bardak icebildim midem almadı yeter mi acabakaptinn tursu suyunu ic ama su tutuyo gibi oluyo yesilcayi da ic ayni gun veya ertesi gun 2 kupa kadr odem olmasin
Birde
Birde canim ben daha senin basladigin kiloya anca indim kendine haksizlik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?