Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ıvet zayif olicigimmm incecik olicigimmm zayıf anne olicigim verirsin verirsin az ondan hemen vermedin çok olsaydı giderdi bayagi
Ay hadi inşallah kiiizzz valla sen zayıflama ben sevineyim burda zayıf bakımlı annelere hayran kalmismdir hep demek böyle zorlaniyolarmis bak sizinle gördüm anne olmak çok zor zayıf anne olmak daha zor

Ay hadi inşallah kiiizzz valla sen zayıflama ben sevineyim burda zayıf bakımlı annelere hayran kalmismdir hep demek böyle zorlaniyolarmis bak sizinle gördüm anne olmak çok zor zayıf anne olmak daha zor
bana zayiflama mi didin sen zorluk çekiyoruz ama değer , zayıf olmakkkk için herşey

nedenini bilmedigim bir şekilde tartı tavan yaptı artı 2 gördüm bugün hayal kırıklığına ugradim dün +700 du bugün artı 2 gozlerime inanamadim spordanmi aceba bide dün hep ayaktaydim temizlikle ugrastim bütün gün şok neyimde yapmadim ama niye bile oldu anlamadim

Bu hafta var ya takım olarak perisaniz ben diyim artı 2 ne kız abuuu

bende anlamadim kuzum ya yarını merakla bekliyorum bi gün- 700 bi gün +1400 sasirsimis benim vucut ne ettigini bilmiyi bende bakıyorum bile
Ben simdi deryanin soyledigini yapcam turşu suyu içiçem yarında maydanoz suyu içerim son cirpinislarim resmen bende bugün tartıldim +1300 çıktım
Sende bişeyler yap kuzu valla napcaz bilmem

aynen çeşit çok olunca bol görünüyor demekki

ne demek canım yazarım sıkıntı mı sanki boyum 1,63 kilom geçen hafta 69,2 ydi bu hafta cumaya tahminen böyle giderse 68,5 olacak şu an 68,8 hedef kilom 52
Iyi canim cok fazlan yokmus verirsin burdan ayrilmaz ve burayi ciddiye alirsan benim 10 kilo gitti bile cok sukur

Ben simdi deryanin soyledigini yapcam turşu suyu içiçem yarında maydanoz suyu içerim son cirpinislarim resmen bende bugün tartıldim +1300 çıktım
Sende bişeyler yap kuzu valla napcaz bilmem
akşam yemegi yemedim bi elma yedim öğlen kizimla uyudum 4 de uyandık 5de yedik dahada bişey yemedim 1 elma o kadar

ayy ne güzel daha geldiğin zamanlari hatırlıyorum 10 kilo gitmiş bile sen hızlı çıktın ben çok yavaş verdim kaplumbağa gibi 4 ayda verdiydim 10 kiloyu
Iyi canim cok fazlan yokmus verirsin burdan ayrilmaz ve burayi ciddiye alirsan benim 10 kilo gitti bile cok sukur

ayy ne güzel daha geldiğin zamanlari hatırlıyorum 10 kilo gitmiş bile sen hızlı çıktın ben çok yavaş verdim kaplumbağa gibi 4 ayda verdiydim 10 kiloyu
Ya canim ben cok yeni almistim ondan hizli gitti sonrasi hizli gitmez benim simdi size daha cok ihtiyacim var yani

15 subat 2017 menum
Sabah
4 kasik pirasa
Oglen
4 kasik pirasa
Aksam
5 kofte
1 kasik pirasa
Aksam cayin yanina 4 top profiterol gozum donmus gibi yedim kizlar 1 bucuk aydir tatli yemiyordum
Bu arada bol pirasali bi gun oldu gulmeyin he bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…