Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy teşekkür ederim nereden başlarsak kar döndük biz o yoldan önemli olan bu hedefe ilerliyoruz
Kesinlikle oyle su anda bile 76 la
TM kuzum ama ben yarim bardak icebildim midem almadı yeter mi acaba
Ya ben 1 cay bardagi icmistim yetmisti ama hareketlenmesini hissediyorsun zaten disardan biraz bekle bakalim

Hayorli aksamlar kizlar iki gun bayaga hasatim diyetimde yalan oldu iki gundur,sabah saat 8hastanede aksam 6da evdeydik ne su icebildim bu hafta sabit ciksam sukredecem bi kendi basima kalip diyet uygulayamadim zorlandim bayagi ((

Hayorli aksamlar kizlar iki gun bayaga hasatim diyetimde yalan oldu iki gundur,sabah saat 8hastanede aksam 6da evdeydik ne su icebildim bu hafta sabit ciksam sukredecem bi kendi basima kalip diyet uygulayamadim zorlandim bayagi ((
Son 1 ay bebeğim sonra rahatlarsin gelen giden kesilir dayan biraz daha

15 subat 2017 menum
Sabah
4 kasik pirasa
Oglen
4 kasik pirasa
Aksam
5 kofte
1 kasik pirasa
Aksam cayin yanina 4 top profiterol gozum donmus gibi yedim kizlar 1 bucuk aydir tatli yemiyordum
Bu arada bol pirasali bi gun oldu gulmeyin he bana
Sabah pırasa mi yidiinnn nası yedin kizz

Canım ödem falan olmuştur yoksa yemeden imkansız..yeşil çay falan içsen nasıl olur..

15 subat 2017 menum
Sabah
4 kasik pirasa
Oglen
4 kasik pirasa
Aksam
5 kofte
1 kasik pirasa
Aksam cayin yanina 4 top profiterol gozum donmus gibi yedim kizlar 1 bucuk aydir tatli yemiyordum
Bu arada bol pirasali bi gun oldu gulmeyin he bana
Pırasaları ilk pizza okudum aklım nerdeyse 4 top olmasaydı 2 olsaydı iyiydi ama 1.5 ay dayanmak da büyük başarı

Doğru söylüyorsun valla inşallah eylülde bir akrabamızın düğünü varmış ona incecik gidip birilerini çatlatacağım
Bende mayisda bi dugun var ona gidene kadar ideal kiloma inmeyi amacliyorm bide beni kimse gormuyo uzaktayim buyuk sok olucak herkes nasil verdin kilolari deyince kk dicem

Pırasaları ilk pizza okudum aklım nerdeyse 4 top olmasaydı 2 olsaydı iyiydi ama 1.5 ay dayanmak da büyük başarı
Ya gozum donmustu bi gorsen once kedi gibi tirtiklamaya basladim baktim yemisim bile 1 tane sonra da arkasi geldi hatirlamiyorum gerisini ama pisman degilim yine olsa yine yaparim

Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim kadar tam buğday unlu ekmek dört dilim kadar kaşar bir zeytin iki çatal da kek
Öğlen : 4 Kaşık kadar pilav çok az püre ve bir avuç kadar köfte
Akşam : bir büyük bardak süt 300 ml ya da biraz daha fazla olabilir emin olamadım

Canim aksam az olmus oglende hem pure hem pilav fazla olmus gibi afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…