- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.461
Oooo un helvasi es gecmiycegim seyler arasinda tatli olsunda banaBende bir un helvası bulsam yapacağım gibi ama Allahtan bulamadım daha
ben hiç yeşil çay ıcmedim canımCanım ödem falan olmuştur yoksa yemeden imkansız..yeşil çay falan içsen nasıl olur..
Evet canim hatta bi elbise var elimde 38 beden ona giricem ins.
benimde nişan elbisem duruyorBende de bir elbise var 38 beden aldığım ve hiç giyemeden kilo aldığım en büyük motivasyonum o elbise valla
Girersin canim ben hic 62 kilo olmadim nasil birsey bilmiyorum en az 66 kiloydum evlenmeden onceben hiç yeşil çay ıcmedim canımemziriyorum kizimda çok sık etmediği için sut anca yetiyor belki etkiler diye ıcmedim ama sağol
benimde nişan elbisem duruyor1 beden yazıyor etiketinide ona gireceğim bende inşallah o zamanlar 62 kiloydum az kaldı geçen denedim fermuar zor kapandı yukardan az açık kaldı haliyle göbek yanlar fırladı tabi ama azcik
gizil biseyyyGirersin canim ben hic 62 kilo olmadim nasil birsey bilmiyorum en az 66 kiloydum evlenmeden once
Tamam o zaman sporda kalayım.biri eksilirse diğer takımdan o zaman çıkarım olmadıDaha cikmadin listeden bak yanlış yazmisim cikcan
Bu cuma mezun olmak istiyor diye not düşcem tartı olayinİda belirticem ama spor yapicam diyodu hergün girip sporunu ekleyebilirsin bence bak @munter de duruyo o da yürüyüş yapıyo çünkü bu sayede
Günaydın canım.ilk 3 ay o uyku isteği çok fazla olur sonraki aylarda da olur ama alışıyorsun.uykunun tadını çıkar kız.ben 1 yıldır uykuya hasretimGunaydin kizlar dun hic gelemedim cok yorgundum uykum vardi yiyip yatiyom ne olacak bu halimmm ne yapacammm ben
Birde bebegimi merak ediyorum iyimi nasil diye evde ultrason cuhazi varmidir satiliyormu acaba canim istedikce bebisimize bakardik hali keyfi nasil diyee kafamda boylee sorularr isteklertr
cok gecmis olsun cnm. Tatliya dikkat et sen kebdine kalorisiz tatlilar yapiyordun onlardan at agzinaa motivasyonun dusmesin havalar insani cok etkiliyor yaaaGünaydın kızlar.bu ara leyla gibiyim.çoluk çocuk gribiz.havalardan dolayı motivasyonum çok düşük tatlı isteği tavan
Evet cnm oyleymis. Aksam ve sabahlari hopps yatiyom zor kalkiyorum. Hele oglen yemeginden sonra zorla gozkapaklarimi aciyorummGünaydın canım.ilk 3 ay o uyku isteği çok fazla olur sonraki aylarda da olur ama alışıyorsun.uykunun tadını çıkar kız.ben 1 yıldır uykuya hasretim
günaydın canıımGunaydin kizlar dun hic gelemedim cok yorgundum uykum vardi yiyip yatiyom ne olacak bu halimmm ne yapacammm ben
Birde bebegimi merak ediyorum iyimi nasil diye evde ultrason cuhazi varmidir satiliyormu acaba canim istedikce bebisimize bakardik hali keyfi nasil diyee kafamda boylee sorularr isteklertr
ya yine mi hasta oldunuz sizGünaydın kızlar.bu ara leyla gibiyim.çoluk çocuk gribiz.havalardan dolayı motivasyonum çok düşük tatlı isteği tavan
oyle cnm ama bu kilolar canimi skiyooogünaydın canıım
yorgunsan dinleniceksin tabi senin önceliğin sen ve bebegin artık
Kuzuu nen varrrrgünaydın kızlar
ben bu ara cok keyifsizim sizede vakit ayıramıyorum napcam bilmiyorum..
oyle cnm ama bu kilolar canimi skiyooo
Kuzuu nen varrrr
Kimseye yorum yapmadan gecicektim ama dayanamadimdemek ki börek tatlı yemeyince gidiyomus o gobekle kilolar dimi
Sen guclu ve cok cici bir kizsin niye aglayacakmissin aglamak yok. Seni kimsenin uzmesine izin verme.sorunlar var ve çözemiyoruz. anlatmıcam çünkü iş yerinde ağlamak istemiyorum
bebişin var artık al kilo nolmuuşş doğunca verirsin
Bugun kac ciktinGidiyomusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?