Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

acliktan hep cnm. Beslenmenibguzel yap spora enerjin olsun. Beslenmen duzensiz olursa Allah korusun kotu sonuclar dogurabilirr

Ayyy cnm senin adina coooooookkkkkk sevindimmmm hadiiii gozun aydinnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkür ederim kuzum
bende bendee türk filmi repliği gibi oldu

Kizlar bir tanidigim var 25. Haftasinda 16. Kilodan gidiyo
hay maşallah her hangi bi rahatsızlığı yoksa çok fazla almış

Eşim baklava istedi yapacam biraz sonrayarina yirik dedicoh da seviyom ev baklavasiniyapinca da yirim benyalan soylemeyimbi şok yaparim
bende bayılırım hazır baklava 1 2 tane anca yerim ama ev baklavası 1 tabak ossun yirimYengem çok güzel yapar benimde bayramda seyranda gittikmi yerdik onunkinden pek güzel olardi benim anamda bilmiyi bende bilmiyim bayadir yemedim belki 2 sene oldu

Ben hazir baklavada cok severim kizzz baya yerim yedim mi ama esim cok seviyo ev baklavasi bayadr söylüyodu iyi yapim dedim benim annemde pek yapamaz baklava kvdem de baska tatlilarini yedim ama baklava hic gormedim yaptigini ben internetten izledim ilk yaptigimdan beri hep guzel oldu senede 2 3 anca yapiyom ama

menüm
sabah
1 peynirli omlet 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kasigi bal yarım kk beyaz peynir domates maydanoz dere otu
öğlen
6 yk mantar kavurmasi 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
6 yk tavuk sote 2 yk bulgur pilavı 3 4 yk yoğurt
su 2 2.5 a tamamlarim
spor kuzumu uyutuyorum birazdan sekercigimin dediği egzersizlerden yapicam

Sabah:1 kahve
Ogle:1 kase çorba 1 köfte 2 kasık yoğurt

Aksam: 2 kase çorba 4 hamsi salata

Bugün hiç ekmek yemedimmmmm
2litre şu 30dk sabah işe yürüyüş 30dk evde spor

Bizde bi bayramlarda yapılıyor sizde normal de de mi yapılıyor beybi annem bazen yapmaz bile başka tatlilar deniyo
Ben bayram harici her zaman yapabilirim bayramda gezdigimiz icin yapmiyom ben esimin falan cani isterse yapiyom ama cok nadir

Ayy eşim aradi yorulursan zor gelirse yapma dedi bende tamam yapmayim dedim hemen napim zaten belim agri bugun baska zaman yirink dedim

Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, bir dilim tb ekmeği..
Akşam: bir tabak pırasa, bir kase yoğurtlu kırmızı biber, bir çatal helva..
afiyet olsun cnm guzel 1 catalcik helva superr

Yapsana kiz büyük açamiyosan küçük al bezelerini yap kolay aslinda mantii yii bebisin cani cehmis yada annen veya kvden yapsın
Hic elde acmayi denemedim be Kuzu benim anneler bu mantiyi yapamiy yaslilar
Baklava konusunda hakkimi yidirtmem gecen aylarda yaptigim baklavanin resmini atardim ama hamis var aramizda
Att bekliyimmmmm merak ettim heves edersem alir kocisim kosturturum onu

Guzel cnm afiyet olsun
Sabah:1 kahve
Ogle:1 kase çorba 1 köfte 2 kasık yoğurt

Aksam: 2 kase çorba 4 hamsi salata

Bugün hiç ekmek yemedimmmmm
2litre şu 30dk sabah işe yürüyüş 30dk evde spor
Bol corbali menu olmus afiyet ossun cik iyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…