Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay ben senin menüyü kaçırmışm kuzumm
Beğendim. Amma perşembe aksami o bulgur olmayaymis keskem

Ayyyy oku oku anca geldim
@ParteMoralll canim cok sagol sünnet oldu kurtulduk sukur darisi oglu olup olmayanlara :))
Sende splant yüzünden zorluk cekiyorsun inş bur an önce alisirsin sanada gecmis olsun..
munter sarraf @SekerPancari71 @06Derya canim cok sagolun ♡♥♡
htc71 Tebrikler canim dersleri gecmisin ve efferin sizlere kg dersindede cok basarilisiniz kizlarr :)) sizleri cok takdir ediyorum valla onunuzde egiliyorum.
kaptinn Evitt kaptincimm haşlama patitiz yonden cok hakliydin beni kabiz etti ve arti olarak yansidi puff kendimden nifret edimm valla napim böyle boyle yanlis yapa yapa ogrenecem bazi siyleri nidim hrp suc icimde tutan organda..

kuzum benim yaa boşver bu hafta da böyle olsun bak oğlunun sünnet olmuş hayirlisiyla iyilessin toparlansin sonra düzene girer yeme içmen

inşallah sabaha ne çıkacak bahtimiza dün 2 kilo çıkmıştı ya bugün 1.200 u gitmiş yarina sabit cikayim şükür
Bence sabit cikarsin gibi geliyo wc ye gir çık tatil bende yarın öyle yapcam ve kiyafetlerimi çıkarmayı düşünüyorum bu sefer

sağol canım benim asıl ben senin önünde saygıyla egilirim danatligini gor inşallah

Çok güzel menü

Menünü çok beğendim sporda da çok azimlisin valla tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…