- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.701
Ay ben senin menüyü kaçırmışm kuzummmenüm
sabah
1 peynirli omlet 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kasigi bal yarım kk beyaz peynir domates maydanoz dere otu
öğlen
6 yk mantar kavurmasi 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
6 yk tavuk sote 2 yk bulgur pilavı 3 4 yk yoğurt
su 2 2.5 a tamamlarim
spor kuzumu uyutuyorum birazdan sekercigimin dediği egzersizlerden yapicam
Bana da haber et merak ederim doğumdan sonra kaç kilo olcak asıl merak ettiğim o benimmmkiz 1 butun yazmaya elim varmadi yimedim butunn ayirdim bir parcaa
Ayy takip etvimmm cok merak ediyommm 16 kg ne dimekk
mantarliydi tatlım 2 kasikcik yidim ekmek niyetineAy ben senin menüyü kaçırmışm kuzumm
Beğendim. Amma perşembe aksami o bulgur olmayaymis keskem
Kiyamiyo da karısınaAyy eşim aradi yorulursan zor gelirse yapma dedi bende tamam yapmayim dedim hemennapim zaten belim agri bugun baska zaman yirink dedim
2 kasikcik pişey olmaz ki dimimantarliydi tatlım 2 kasikcik yidim ekmek niyetine
inşallah sabaha ne çıkacak bahtimiza2 kasikcik pişey olmaz ki dimiinşallah
Ayyyy oku oku anca geldim
@ParteMoralll canim cok sagol sünnet oldu kurtulduk sukur darisi oglu olup olmayanlara :))
Sende splant yüzünden zorluk cekiyorsun inş bur an önce alisirsin sanada gecmis olsun..
munter sarraf @SekerPancari71 @06Derya canim cok sagolun ♡♥♡
htc71 Tebrikler canim dersleri gecmisin ve efferin sizlere kg dersindede cok basarilisiniz kizlarr :)) sizleri cok takdir ediyorum valla onunuzde egiliyorum.
kaptinn Evitt kaptincimm haşlama patitiz yonden cok hakliydin beni kabiz etti ve arti olarak yansidi puff kendimden nifret edimm valla napim böyle boyle yanlis yapa yapa ogrenecem bazi siyleri nidim hrp suc icimde tutan organda..
TimimmmmBana da haber et merak ederim doğumdan sonra kaç kilo olcak asıl merak ettiğim o benimmm
Bence sabit cikarsin gibi geliyo wc ye gir çık tatil bende yarın öyle yapcam ve kiyafetlerimi çıkarmayı düşünüyorum bu seferinşallah sabaha ne çıkacak bahtimizadün 2 kilo çıkmıştı ya bugün 1.200 u gitmiş yarina sabit cikayim şükür
Ayyyy oku oku anca geldim
@ParteMoralll canim cok sagol sünnet oldu kurtulduk sukur darisi oglu olup olmayanlara :))
Sende splant yüzünden zorluk cekiyorsun inş bur an önce alisirsin sanada gecmis olsun..
munter sarraf @SekerPancari71 @06Derya canim cok sagolun ♡♥♡
htc71 Tebrikler canim dersleri gecmisin ve efferin sizlere kg dersindede cok basarilisiniz kizlarr :)) sizleri cok takdir ediyorum valla onunuzde egiliyorum.
kaptinn Evitt kaptincimm haşlama patitiz yonden cok hakliydin beni kabiz etti ve arti olarak yansidi puff kendimden nifret edimm valla napim böyle boyle yanlis yapa yapa ogrenecem bazi siyleri nidim hrp suc icimde tutan organda..
Ablam şimdi kesin 60dan aşağı olur ödemi falan gidince yine aynı kiloya geliriz o 3 çocuk doğurdu ben bekarTimimmmm
ben hep cikariyordum zatiBence sabit cikarsin gibi geliyo wc ye gir çık tatil bende yarın öyle yapcam ve kiyafetlerimi çıkarmayı düşünüyorum bu sefer
Çok güzel menü16.subat.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 yemek kasigi tulum peyniri
1 dilim kepek ekmegi
Koca bir kupa yesilcay
Ara 1 fincan sekersiz turk kahvesi
Oglen
5 yk pirasa
Tursu
Aksam
5 yk etli nohut
Salata
1 bardak ayran
Su 2 litre olur
Spor. No
Ablam şimdi kesin 60dan aşağı olur ödemi falan gidince yine aynı kiloya geliriz o 3 çocuk doğurdu ben bekar
Saçları mi kessek ahaahhahaben hep cikariyordum zatituvaletede gidiyordum daha fazla eksilecek bişey kalmadı
Menünü çok beğendim sporda da çok azimlisin valla tebriklerMenüm
Sabah 1 çay kaşığı tarçınlı bal nescafe spora enerji
Kahvalti: 1 dilim tahilli ekmek, 1 bucuk az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 2 tatli kaşığı chia, 2 yemek kaşığı yulaf,1 kaşık yogurt, yarim elma, 1 minik kivi, 1 ceviz az kuru üzüm(yulaf ve chiayi suyla pisirdim soğuyunca yogurt ve meyveleri ekledim tarcin serpip yedim)
Aksam: 4 dolu kaşık pirasa, 4 silme kaşık mantar sote, yogurt, salata, aci biber
Spor
37 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1954928 Eki Görüntüle 1954929 Eki Görüntüle 1954930
Resimdekiler(karinda dinlenme günüm)
50 thigh master
Lastikle göğüs çalışma
Soguma
En son 63 tükız ablan hamileyken kilo almadimi hiç 60 dan aşağı olacak
bende o da yokSaçları mi kessek ahaahhahabnm en az 1 kile gider
masllahhh maşallah tu tu tuEn son 63 tü
Ay maşallah deyin kuzular ya nazar degircem bacima valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?