- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.661
görüşürüz canım valla bnde denicem onu biliyosun bazen bende ugrsaıyorum o sorunlakaptinn canim tmm bende kurallara uyacagim bugün sabah misafirim vardi artık öğle akşam menulerimi paylasacagim inş...
Toz kimyon sabah ac karnına içilebilir dimi kizlar kesin bende yapcam en buyuk sorun bende de var(
Sindi ben gidiyim bi arkadas cagirdi oglanda cok sıkıldı gidelimde degisikli olsun bari görüşürüz sonra beybilerim..
çözde patlıcan biber domates soğan karışımı babağanuş dediğim patlıcan salatası diyenlerde oluyormuş....kuzu ben bu yediklerini hiç duymadıydım cok kalorili değildir dimi
menüleri akşam toplu paylaşıyoruz beybi yada ertesi gün sabah
bildiğiim şeylermiş annemde ıspanak saplarıyla yapar o yemegi patlıcanlı olanıda pikniklerde ben yaparım ikiside cok güzelçözde patlıcan biber domates soğan karışımı babağanuş dediğim patlıcan salatası diyenlerde oluyormuş....
ıspanağın başını bilirsin kök kısmı onun çorbasını düşün içinde çok az pirinç var ve et parçaları kalorisi oldukça düşük diyet için gayet uygun yemekler ve lezzetlide
canım herkes farklı spor yapıyokaptinn spor olarak yürüyüş mü yapıyorsunuz günlük olarak yoksa belirlediğiniz bir program var mı
Yokkiii bebimmmmmm agri kesici aldim sabah valla agriya raziyim cok kotuydum egilsem karnim patlicakti sert olmustu. Goguslerm aynii. Bide sirtim bile agriyodu nyse.ki oldum ya sukurAyyy o agriyi hic düşünemiyorum suan o agriyi cok hissettin bende yarin yada perşembe regl olacamm davil gibiym..geçmiş olsun papatya yokmuydu cani onun cok faydasi oluy sakinlestirir cekme bukadar agri..
kiz ben her ay boyle agrili olurummmmmmmmm gebere gebere
sen niye böyle oldun ki bu ay.
üşüdün galiba ondan
dimik bize belli etmiyodunYokkiii bebimmmmmm agri kesici aldim sabah valla agriya raziyim cok kotuydum egilsem karnim patlicakti sert olmustu. Goguslerm aynii. Bide sirtim bile agriyodu nyse.ki oldum ya sukur
kiz ben her ay boyle agrili olurummmmmmmmm gebere gebere
Evt cnm sekeroncri fln bilir bekarligimda tepine tepine oluyodumdimik bize belli etmiyodun
bitki çayı içsen sıcak su torbası alan kullansan
Evt cnm sekeroncri fln bilir bekarligimda tepine tepine oluyodumgulesim geldi emzirmeden sonra yine basladikk agrilara nyse bunada sukur napalim ilk gun boyle.
Kahve icicim sut yok kapici beyi bekliyorumm aldircam hic cikicak bi enerjim yok ama iyiyim bebeimm
trambolin çok zevkli oluyor ve bacakları çok güzel inceltiyor 3 ay kadar yapmıştım .... düzenli yaptığım squat var ... telefonuma bir program indirdim sworkit ordan kardiyo yapıyorum ... birde yolumu uzatıyorum donmuşa binerken inerkencanım herkes farklı spor yapıyoben genelde yürüyüş bide evde trambolinim var
sen neler yapıyodun spor olarak
günde 1 kere iç diyetisyen 1 çay bardağı sabah kahvaltıdan önce veriyordu 1 haftada düzelmişti sorunumkaptinn canim tmm bende kurallara uyacagim bugün sabah misafirim vardi artık öğle akşam menulerimi paylasacagim inş...
Toz kimyon sabah ac karnına içilebilir dimi kizlar kesin bende yapcam en buyuk sorun bende de var(
Sindi ben gidiyim bi arkadas cagirdi oglanda cok sıkıldı gidelimde degisikli olsun bari görüşürüz sonra beybilerim..
squat bana cok zor geliyo yaatrambolin çok zevkli oluyor ve bacakları çok güzel inceltiyor 3 ay kadar yapmıştım .... düzenli yaptığım squat var ... telefonuma bir program indirdim sworkit ordan kardiyo yapıyorum ... birde yolumu uzatıyorum donmuşa binerken inerken
unuttuğum hareketler olduğunda hatırlamamı sağlıyor birde yaktığın kaloriyi de gösteriyor en güzel yani bu zaten ... evde zor olmuyor mu trambolin ...squat bana cok zor geliyo yaa
evet trambolin cok eglenceli telefona progrm indirmekle güzel yapmışssın bide onların alarmı oluyo senş belli saatlerde spora cagırıyo falan
küçük zaten salonda yapıyorum video açıp zaten salona gidicek vaktim yok bnm için en iyisi buunuttuğum hareketler olduğunda hatırlamamı sağlıyor birde yaktığın kaloriyi de gösteriyor en güzel yani bu zaten ... evde zor olmuyor mu trambolin ...
gittiğim salon kapandı eğer açık olsaydı giderdim zevkli oluyordu spor yapmak haftanın 6 günü gidiyordum özellikle toplulukta trambolin yapmak ayrı bir keyif veriyordu ... kaloriyi doğru mu hesaplıyor bilmiyor ama ortalama kalori desek daha doğru olurküçük zaten salonda yapıyorum video açıp zaten salona gidicek vaktim yok bnm için en iyisi bu
kalorileri dogru hesaplıyo mu acaba cünkü kimi hızlı yapıyo kimi yavas herkesin aynı değildir
neye ara verdiniz canım ne bitti anlayamadım bensanırım bitti.. ara verdik biz kızlar şu an öyle kötüyüm ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?